Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PS3andHeadbang

Ben PSN den RavenXRW çok çabuk ölüyorum GOW MP da yardımcı olabilir misiniz nasıl bir zırh ve silah tercihi yapmam mantıklı olur

Çok oyun atman lazım kardeş hemde çok. Zırh olarak Seçtiğin Sadakatin cenk zırhları iyidir.
  • @F355 Berlinetta selam kardeşim bende 25.seviyedeyim ama hala oyunu tam çözemedim. kombo yapmada sıkıntı yaşıyorum. Hadesim ve çekiç kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor biraz yardımcı olur musun özellikle kombolar konusunda. bide tam vururken adam kalkan yapıp beni sersemletiyor o kalkanı nasıl yapıyoruz onu da yazarsan sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğa01

@F355 Berlinetta selam kardeşim bende 25.seviyedeyim ama hala oyunu tam çözemedim. kombo yapmada sıkıntı yaşıyorum. Hadesim ve çekiç kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor biraz yardımcı olur musun özellikle kombolar konusunda. bide tam vururken adam kalkan yapıp beni sersemletiyor o kalkanı nasıl yapıyoruz onu da yazarsan sevinirim. şimdiden teşekkürler

Kardeşim Kalkan Hızlı ataklar yani ile yaptığın atakları geri çevirir ve X +R1 İle yapılır. Fakat tam getirtmelisin aksi taktirde karşında sağlam birisi varsa seni affetmez.

Hades oynadığını söylemişsin. Hades biraz daha ileri seviyedir. Yani Suikastçidir. Sen ilk zeus veya poseidon kas onlar hem güçlü hemde oynaması basittir.

Bak yenilmez olmak için asla çekiç kullanma sana tavsiyem Ya kılıç ya da Mızrak kullan kombolarını öğrenirsen kimse karşında duramaz..

• Chaos Knight kullanıcısına yanıt
    Hades oldum bi kere 25. seviyeye kadar da getirdim burada ilerlemek istiyorum. kombo tavsiyeleri ve ek özellikler için tavsiyen var mı . kombo nasıl yapılıyor mesela . bide kılış mı kullanmalıyım @Chaos Knight
  • quote:

Hades oldum bi kere 25. seviyeye kadar da getirdim burada ilerlemek istiyorum. kombo tavsiyeleri ve ek özellikler için tavsiyen var mı . kombo nasıl yapılıyor mesela . bide kılış mı kullanmalıyım @Chaos Knight

Kombo tavsiyesi klasiktir hocam,

kılıç için: X + üçgen adam yerde seker sonra 2 defa kare basarsın ardında tekrar X'basıp zıplar üçgen basarsın R1 yapıp kombo bitirirsin.

Hades için 9 Lv. çekici var onun için kombo L1 + üçgen yaparsın adam büyür, sonra üçgene basılı tut adam havaya uçsun sonra havaya zıpla 1 defa kareye bas hemen ardından l1 + yap adam allahın yanına gidiyor yere düştüğünde koşarak ona doğru zıpla 2 defa ardından L1 ile yakala.

Minator çekici efsane kombo: L1 + , sonra havada 1 defa hemen L1 +Üçgen adam havaya uçar sende havaya zıplarsın 2 defa basarsın sonra L1 basıp yakalar indirirsin.

Allah razı olsun bide 40 levele gelince sıfırlanıyormussun heralde doğru mu bununla ilgili de bi bilgilendirici uzun mesaj atarsan sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. varol
  • ben god of war chains of olimpus ve ghost of sparta yı aldım ve normalde bitirdim şimdi de zor da bitirecem ama kostüm kiyersem trophyleri açıyor mu acaba
  • Arkadaşlar combo yapma konusunda çok sikinti yasiyorum lütfen yardim edin combo nasil yapiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legardus kullanıcısına yanıt
    @Legardus Kardeşim ben Hades'im dün bir arkadaşta yardımcı olmaya çalıştı ama komboları bir türlü yapamıyorum hiç adam öldüremeden 12 defa falan ölüyorum. gerçekten ne yapmam gerektiğini biraz açıklar mısın? 26.levele geldim ama tık yok bende acaba ben mi beceriksizim:/
  • quote:

Allah razı olsun bide 40 levele gelince sıfırlanıyormussun heralde doğru mu bununla ilgili de bi bilgilendirici uzun mesaj atarsan sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. varol

Sıfırlıyorsun 4 Ascension Yadigarı alıyorsun.

Zırhlar 1 Ascension, Silahlar 2 Ascensin, Özel Yeni Olympos silahları ise 3 Ascension Yadigari ile alabiliyorsun.

Hades için Tanrısal savaş zırhlarını alt ve Kafa'ya alabilirsin, + Silah olarak çekiç kullanıyorsan 9 lv savaş çekicinin, Kılıç Kullanıyorsan 26 lv. olan Hades'in kılıcını, Mızrak kullanıyosan 26 lv mızrağını alabilirsin çok güzel uyumlu olur.

Sana tavsiyem Tanrıların pelerini veya Hiddetlilerin pelerini al dlc olarak 2 TL civarında bir şey çok işine yarar

mesela bazen kılıç çekiç falan çıkıyor oyunun ortasında bi kere kılıcı aldım hiç bişi yapamadım başka adam aldığı zaman seri bir şekilde kesebiliyor o nasıl oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

ben god of war chains of olimpus ve ghost of sparta yı aldım ve normalde bitirdim şimdi de zor da bitirecem ama kostüm kiyersem trophyleri açıyor mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir cevap veren olmadı neyse ben oyunu sattıydım ama onlinını özledim server bulunuyor oynuyan daha var mı
  • quote:

quote:

ben god of war chains of olimpus ve ghost of sparta yı aldım ve normalde bitirdim şimdi de zor da bitirecem ama kostüm kiyersem trophyleri açıyor mu acaba

Zorda kıyafetleri açabilmen için öncelikle oyunu normal şekilde zorda bitirmen gerekiyor. Kalan trophy varsa ikinci kez zorda kıyafeti açarak alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

quote:

Zorda kıyafetleri açabilmen için öncelikle oyunu normal şekilde zorda bitirmen gerekiyor. Kalan trophy varsa ikinci kez zorda kıyafeti açarak alabilirsin.

teşekkürler

• Kardes eger chat hala kaldıysa benıde eklermısın psn codergame
  • Legardus kullanıcısına yanıt
    çok hızlı kombo yiyorum ve sürekli ölüyorum oyunları 0-13 falan bitiriyorum. adam bana combo ya başladığı zaman L1 le falan karşı koyamıyorum nasıl başarabilirim nasıl hızlanabilirm. lütfen yardım edin. @Legardus
  • beyler yeni başladım hala oynayan varsa gelsin tanrıların imtahanında oynayalım
  • oyunun onlinını tekrar oynayacam ama oyunu sattım şimdi codsuz bir tane alırsam öncekinde codu girdiğim için sıkıntı olur mu
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.