Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şöyle söyliyeyim psyi aç en sağa doğru gel orada arkadaş listesi olan bir yer var oda en üstte arkadaş ekle yazıyor oradan yapıyorsun kardeşim.
  • @Shy person 1e 1 bi yapacaz orda faln gösterebilir misin combo yu
  • Doğa01 D kullanıcısına yanıt
    tabi tabi sıkıntı yok.
  • Hey gidi gunler hey.Askerlik bitsin 1-2 hafta daha oynar ps3 satarim. Safak 67

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOW ve diğer multiplayer oyunları oynamak için benide ekleyebilirsiniz.

PSN ID: cinayet_2pac
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumel52

Hey gidi gunler hey.Askerlik bitsin 1-2 hafta daha oynar ps3 satarim. Safak 67

Özledik... Hayırlı teskereler..
  • @dbgstudios Abiler 37 level hadesim oynamayı az çok öğrendim ama bi türlü kombo yapamıyorum. hadesin savaş çekicini kullanıyorum lütfen kombo hakkında bi yardımcı olunuz @BD911
  • oyuna geri döndüm ama bu oyundaki abuksabukluklar yüzünden gene bırakacam galiba
  • Daha birkaç gün önce aldım,oyun bomba,süperrrr.Yalnız hala multiplayer oynayamadım neden? Ps3te arkadşım yok ondan mı?
    Bu multinet oynama kotayla alakalı mı?Oyunun kodunu girdim sona oynamaya başladım hatta ücretsiz 2 tane şey veriolarmıs onları aldım,bişey olur mu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi death_curse -- 14 Mart 2014; 15:58:43 >

• death_curse kullanıcısına yanıt
    Hoş geldin mortal neyse hocam dert etme sıkıntı olmaz. Oyun ilk başlarda zorlar ama zamanla alışırsın. Alıştın mı da insan bırakamıyor. Dikkat et derim
  • ya bu havada dayak yerken falan nasıl kurtuluyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

ya bu havada dayak yerken falan nasıl kurtuluyoz

Adamlar artık kombonun ortasında blok yapıp komboyu resetleyip baştan başlatmanın yolunu bulmuşlar. Pek uğraşılası bir şey değil artık bu oyun anlayacağın.
  • zaten bir kaç tane daha fazla satarmıyız diye eklediler bu multi olayını merak edip bir kere bile girmedim multiplayer e saçmalık... god of war single oynanacak bir oyundur call of duty değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

zaten bir kaç tane daha fazla satarmıyız diye eklediler bu multi olayını merak edip bir kere bile girmedim multiplayer e saçmalık... god of war single oynanacak bir oyundur call of duty değil

Başlarda multi oldukça zevkliydi, herkes yeni olduğu için oyunda bir tür denge hakimdi. Oyuncuların hepsi multiplayerın yeni dlc haritaları ve modlarıyla şenleneceğini düşündü lakin oyun beklenen satışı gösteremedi ve yapımcılar da büyük potansiyele sahip olan multiplayerdan el ayak çekmek zorunda bırakıldı. Sonraki işleri ise imzalı Artbook satmak oldu şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

ya bu havada dayak yerken falan nasıl kurtuluyoz

Adamlar artık kombonun ortasında blok yapıp komboyu resetleyip baştan başlatmanın yolunu bulmuşlar. Pek uğraşılası bir şey değil artık bu oyun anlayacağın.

ben de nerede yanlış yapıyom neden kurtulamıyom diyordum teşekkürler
    bu ne saçmalık ya adama hiç vuramadan ölüyom zaten ona vuruş 1 alırken o bana vurunca 10 alıyor oyunda çok fazla saçmalık var umarım yenisinde bu hataları düzeltirler ben bir prestij daha yapıp oyunu satacam zaten single da pek iyi değildi
  • Doğa01 kardeş kusura bakma 25 gündür donanımhabere bakmadım , özelden numaramı yazayım o zaman sana madem istiyorsun taktikleri vereyim eminim ki çok işine yarayacak bu taktikler.. bu arada ShyPerson kardeşim valla kişiden kişiye göre değişir bu bana göre yetenek sana göre çabalamak.. ben çok gördüm çok çabalayımta iyi oynayamayan yane belli bi yere kadar geliyor ötesi olmuyor işte onun içinde devreye yeteneğinin girmesi lazım ... max payne 3 te de böyleydi multisinde.. keşke ps3 alabilsem tekrardan infamous second son ile idare edecez artık ps4 te..
  • Biz Ps4 kullanıcıları büyük bi sabırla ve istekle God of War Ascension ın dijital yükseltme ile psn de çıkışını bekliyoruz umutsuzca , oyuna geri dönmeyi o kadar çok istiyorum ki sadece ben değil bi çok kişi ama bu imkansız gözüküyor şuan :/ ps3 geri alamayacağımıza göre ..
  • ben , dbgstudios , bagwall , kapali , thypon7 , siyasiyabend , birtan , leosa41 , baylord1983 , xfoxyx ne tayfaydı bee , geride kaldı o günler ....
  • Skyrim onlini oynayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaos Knight kullanıcısına yanıt
    Abicim ben posedion alacam bu hafta sonu hadeste ilk 40 level olmak üzereyim ama çok öldüğüm için posedionu alacam. aldığım zaman nasıl giydirmeliyim. ölmemek istiyorum. hangi silahı alsam daha etkili olurum. bilgilendirirsen sevinirim.
    @Chaos Knight
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.