Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Bundan sonra hataları düzeltmek için veya yeni modlar vs. vs. getirmek için hiçbir güncelleme gelmeyecek.

Peki oyuncu durumu nasıl az mı?

Ben kendi gözlemimi söyleyeyim, 1e 1 maçlarda en çok 2-3 dk bekliyorum öyle bir rakip bulunuyor, yani çok kalabalık değil orası kesin ama yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

quote:

Orijinalden alıntı: Alexiss93

quote:

İttifak olmak isteyen varsa eklesin, genellikle geceleri oynuyorum. Tanrıların Beğendiği Takımda.

ha sen şu paso kaçan çocuksun dimi laaaa

Yok laaaa! sen kendinle karıştırdın beni.

Zamanında oyun içinde senin islerini çok karistirmisim belli ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun artık ps4 e remake yapılacagindan ötürü ps3 te cok oyuncu beklemek zor. Herkes ps4 alır o platformda sayı artar

• quote:

quote:

quote:

quote:

İttifak olmak isteyen varsa eklesin, genellikle geceleri oynuyorum. Tanrıların Beğendiği Takımda.

ha sen şu paso kaçan çocuksun dimi laaaa

Yok laaaa! sen kendinle karıştırdın beni.

Zamanında oyun içinde senin islerini çok karistirmisim belli ki

Yavvv hee hee.

• beyler psn hesabı olarak satılık gow ascension tek hak mevcuttur. ilgilenen olursa mesaj atabilir.
  • Bu oyunun multi bölümünün içine ettiler artık. . Sürekli oyundan düşüyor. .. başka multi oyun tavsiyesi olan var mı

• Yeni başladım 5 lvl'im poseidon ile. Hesapta 2.50 lira kalmış bi çekiç almıştım 2-3 adamı zor öldürüyorum. Adam beni yerden yere vuruyor Alışıcaz ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: radgolan10

Yeni başladım 5 lvl'im poseidon ile. Hesapta 2.50 lira kalmış bi çekiç almıştım 2-3 adamı zor öldürüyorum. Adam beni yerden yere vuruyor Alışıcaz ama...

Minator cekicini kullan hocam daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

quote:

Orijinalden alıntı: radgolan10

Yeni başladım 5 lvl'im poseidon ile. Hesapta 2.50 lira kalmış bi çekiç almıştım 2-3 adamı zor öldürüyorum. Adam beni yerden yere vuruyor Alışıcaz ama...

Minator cekicini kullan hocam daha iyidir

Kılıçta kombılara alıştım bayaa.
    Kullandığım çekiçte Hepistos mu ne o. Ama çekiçle hızlı olamıyorum ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps3 umuz olsa da yeni nesile şu oyunun inceliklerini ogretsek keyifle

• GOW ascension ares 25 lwlim tek oynamaktan sıkıldım mp için arkadaş arıyorum eklemek isetyenler için

PW ID= solidblue33
  • Arkadaslar yeni ps3 aldım ve god of war ascension multiplayer oynamak istiyorum çok arastırdım ama bulamadım birisi bana en bastan anlatabilirmi nasıl oynayabilirim multiplayer i

• Arkadaşlar multiplayer oyununa yeni basladm 23 level oldum ve silahlarda olimpos kılıcı var zeus için onu nasıl alabilirim 3 ascension yadigarı gerekiyormuş nazıl kazanıcam ascension yadigarlarını LUTFEN YARDIM EDIN

• quote:

Orijinalden alıntı: orkun61

Arkadaşlar multiplayer oyununa yeni basladm 23 level oldum ve silahlarda olimpos kılıcı var zeus için onu nasıl alabilirim 3 ascension yadigarı gerekiyormuş nazıl kazanıcam ascension yadigarlarını LUTFEN YARDIM EDIN

40. levela geldiğinde prestij basıyorsun bir nevi seviye atlıyorsun. Bağlı olduğun tanrının simgesi değişiyor ve sana (3 ila 5 arası) ascension yadigarı veriyor. Levelın yeniden başa sarıyor. Oyunda her tanrının toplam iki prestij simgesi bulunuyor. Ancak yadigarlar için istediğin kadar prestij basabilirsin; tabi 40 level olduktan sonra.
  • illaki 40 level olmakmı lazım bazıları 20 level elinde yadigarli kiliclar var

• orkun61 O kullanıcısına yanıt
    Onlar prestij basmışlardır zaten.

• Tamam teşekkürler bu arada 27 lvlim ekleyin beraber oynayalım

• Id = ss_istanbul_

• Minotor çekici için düşmanlarına karşı 10 ring dışı diyor onu nasıl yapıcam ?
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.