Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @Tuomir abicim hadeste hangi zırhları alırsam daha dayanıklı olurum. hades 39 levelim ama çok ölüyorum. hangi silahları almalıyım zırhları kullanmalıyım bilgilendirirsen sevinirim. @Tuomir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğa01

Abicim ben posedion alacam bu hafta sonu hadeste ilk 40 level olmak üzereyim ama çok öldüğüm için posedionu alacam. aldığım zaman nasıl giydirmeliyim. ölmemek istiyorum. hangi silahı alsam daha etkili olurum. bilgilendirirsen sevinirim.
    @Chaos Knight

Kardeş poseidon tank herodur. Kullanmasını bilirsen ölmezsin. Silah olarak poseidon'un 26 lv mızrağı çok sağlamdır. Aynı şekilde 26 lv kılıcıda aynı güçte sayılır. Büyü olarak poseidon'un akımı var onu seç eşya olarak siren ilahisi iyidir yadigar olarak 31 lv yadigarını al. Zırhlardada poseidonun cenk zırhından şaşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legardus kullanıcısına yanıt
    hades çeviklik yadigarını nasıl yararlı kullanabilirim. daha doğrusu nasıl kullanabilirim. kullanamıyorum beyler xdxdxd @Legardus
  • arkdaslar benide ekleyebilirsiniz arkdas olarak PSN KIMLIGI: CYPRIOT-VTECH
  • Xearzy eklersin baskan fazla iyi olmasanda biseyler beceririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu satıyorum temiz ve codunu hiç kullanmadım
  • İttifak olmak isteyen varsa eklesin, genellikle geceleri oynuyorum. Tanrıların Beğendiği Takımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

İttifak olmak isteyen varsa eklesin, genellikle geceleri oynuyorum. Tanrıların Beğendiği Takımda.

Selamlar, ben de god of war asc. online da yeniyim, şuanda eziyorlar beni ço kbilemdiğimden :) Sizi ekleyeceğim. PSN imzamda yazılı lütfen ekleyin
  • Arkadaşlar bir şey soracam, sizi oyundan eklemek için psn den arkadaş eklemek mi gerekiyor, yoksa oyundan eklemek, psn den eklemek farklı şeyler mi?
    Diğer sorum oyunun online modu içerisideyken nasıl mesaj atıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSmart

Arkadaşlar bir şey soracam, sizi oyundan eklemek için psn den arkadaş eklemek mi gerekiyor, yoksa oyundan eklemek, psn den eklemek farklı şeyler mi?

Ilk sorun evet arkadaş olarak eklemelisin davet gondermek için.
    Ikinci sorun oyun ici mesaj gonderip alamiyorsun.

• quote:

İttifak olmak isteyen varsa eklesin, genellikle geceleri oynuyorum. Tanrıların Beğendiği Takımda.

ha sen şu paso kaçan çocuksun dimi laaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

quote:

Arkadaşlar bir şey soracam, sizi oyundan eklemek için psn den arkadaş eklemek mi gerekiyor, yoksa oyundan eklemek, psn den eklemek farklı şeyler mi?

Ilk sorun evet arkadaş olarak eklemelisin davet gondermek için.
    Ikinci sorun oyun ici mesaj gonderip alamiyorsun.

Teşekkürler cevap için sizi ekliyorum PSN'den isterseniz kabul edin
  • Selam arkadaşlar, oyunla ilgili birşeyler danışacaktım.Henüz 13 seviyeyim ve birikmiş seviyeden gelen puanlar var.Neye ve nereye harcayacağımı bilmiyorum.Birde parayla satılan zırhtı silahtı şu bu falan varya, onların güçleri gözükmüyor, neyine bakıp alıyorlar?
  • Beyler oyun büyük ihtimalle ps4 için psn e gelecek yakın zamanda.. bu biz ps4 kullanıcıları için müthiş bi fırsat .. heyecanla bekliyoruz , şovlara ps4 te ve twitch te devam artık
  • MrSmart M kullanıcısına yanıt
    Çoğu bir işe yaramıyor kardeş alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexiss93

quote:

ha sen şu paso kaçan çocuksun dimi laaaa

Yok laaaa! sen kendinle karıştırdın beni.
  • quote:

Selam arkadaşlar, oyunla ilgili birşeyler danışacaktım.Henüz 13 seviyeyim ve birikmiş seviyeden gelen puanlar var.Neye ve nereye harcayacağımı bilmiyorum.Birde parayla satılan zırhtı silahtı şu bu falan varya, onların güçleri gözükmüyor, neyine bakıp alıyorlar?

Ama almak istersen Ares hariç diğer tanrıların olimpos zırhlarını alabilirsin.
  • Oyuna olan destek kesildi derken?

• RadioheadTR kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra hataları düzeltmek için veya yeni modlar vs. vs. getirmek için hiçbir güncelleme gelmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Bundan sonra hataları düzeltmek için veya yeni modlar vs. vs. getirmek için hiçbir güncelleme gelmeyecek.

Peki oyuncu durumu nasıl az mı?

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.