Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce beni çağırdığınız için teşekkür ederim.

Şimdi poseidonla oyun başladığından beri oynuyorum. O yüzden istediğinizi sorabilirsiniz. Şimdi ilk önce kaç level olduğunu söyle ona göre büyü,yadigar,eşya,zırh ve silah kombinasyonunu söyleyeyim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

İlk önce beni çağırdığınız için teşekkür ederim.

Şimdi poseidonla oyun başladığından beri oynuyorum. O yüzden istediğinizi sorabilirsiniz. Şimdi ilk önce kaç level olduğunu söyle ona göre büyü,yadigar,eşya,zırh ve silah kombinasyonunu söyleyeyim sana.

12 15 lvl im şuan ama oyunlarda nedense iyi oynuyorum yada diğerleri oynamayı bilmiyor ilerki lvlerde ne almalıyım 40 lvl olup sıfırlayınca 4 yadigar ile ne almalıyım full zırh mı dizeyim yoksa 3 yadigar değerinde olimpos silahı var onu mu alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın olimpos çatal mızrağını alayım deme. Bir de daha yolun başındasın kolay kolay 40 level olamazsın :) Sen beni ekle ben sana yardım ederim. Mic var mı bir de ? Son olarak eğer 40 level olursan ki kolay değil önceden dediğim gibi poseidon tanrısal zırhı var sağlık ve direnç basıyor bu da senin kolay kolay ölmeyeceğin anlamına geliyor. O yüzden direk zırh alıyorsun
  • bende eklisin. Mic var ama bu aralar giremiyorum sınavlar dolayısıyla
  • @Shy person Bi ara Kapışalım ya yine :) Geçen ki Türk grubuna hala öfkeliyim ve dediğin doğru hiç biri oynamayı bilmiyor

@cihankvnci sende partiye gel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EquiN0x

@Shy person Bi ara Kapışalım ya yine :) Geçen ki Türk grubuna hala öfkeliyim ve dediğin doğru hiç biri oynamayı bilmiyor

@cihankvnci sende partiye gel :)

Her zaman
  • Bu akşam geleyim o zaman ama fazla kalamam herhalde malum vizeler var. Akşam 8 de gelirim büyük ihtimalle.
  • Kanka benimde sınavlar var bu hafta olmaz gibi en baba hafta sonu olur :).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse ben akşam online'ım. Gelen beni bulsun.
  • God of war ascension türk topluluğu facebook grubuhttps://www.facebook.com/gowa.turkmerkezi?fref=ts
  • Biraz bekleyeyim sonra ne olacak görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

Biraz bekleyeyim sonra ne olacak görürüz.

ben açmadım zaten hocam
  • Bazı arkadaşlar oynamayı bıraktı galiba
  • Herkes ps4 keyfine düştü :) Şahsen ps3'ün öldüğü gün bence gow4'ün çıktığı gün olacak :))

• Beni de ekler misiniz? Uyuz oluyorum gavurlara. :D
  • Akşam geliyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Hugo Strange -- 22 Kasım 2013; 13:53:08 >
  • Uygun olursam gelirim şimdi açıcam ps yi zaten

• 8 gibi görüşürüz
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.