Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son durumlar nedir güncelleme falan gelecek mi oyuna ?
  • ekleyin takılalım gece
  • Geçen gün yapılan açıklama ve gelen 1.12 update ile birlikte oyuna olan destek SCEA tarafından kesildi. Bundan sonra ek içerik ya da dlc gelmeyecek oyuna. Todd Papy Santa Monica'dan ayrıldı bu arada belirtmekte fayda var.
  • Hocam ne diyorsun sen ya tüh ula tam da yavaş yavaş oyuna tekrardan ısınmaya başlıyordum bea
  • İlk sayfaya ekledim haberi.
  • Varmi gelen akalim alemlere.headset var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun olacağını biliyordum ama kabullenemiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trident Of Poseidon -- 5 Kasım 2013; 17:04:43 >
  • Uzulecek bir durum yok aslinda. Bu multiplayer biraz beta tadında oldu. Açıklamada yeni bir oyun geliştirmek amacıyla desteğin kesildigi bildirildi. Cory barlog da santa monicaya dondu ki bu yeni bir god of war oyunun habercisidir ve kendisi ilk iki oyunda gorev almıştır daha iyi bir multiplayer ve harika bir senaryo ile god of war'ın ps4e dönüş yapabilecegini soyleyebiliriz. Bunun dışında ascension icin bazı ufak denge sorunlarının ilerde cozulecegi de gelen bilgiler arasinda

• quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Uzulecek bir durum yok aslinda. Bu multiplayer biraz beta tadında oldu. Açıklamada yeni bir oyun geliştirmek amacıyla desteğin kesildigi bildirildi. Cory barlog da santa monicaya dondu ki bu yeni bir god of war oyunun habercisidir ve kendisi ilk iki oyunda gorev almıştır daha iyi bir multiplayer ve harika bir senaryo ile god of war'ın ps4e dönüş yapabilecegini soyleyebiliriz. Bunun dışında ascension icin bazı ufak denge sorunlarının ilerde cozulecegi de gelen bilgiler arasinda

O zaman şimdide gow 4 için ps4 al bari gow 4çıktıktan sonra kesselerdi dersteği

• quote:

Orijinalden alıntı: cihankvnci

quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Uzulecek bir durum yok aslinda. Bu multiplayer biraz beta tadında oldu. Açıklamada yeni bir oyun geliştirmek amacıyla desteğin kesildigi bildirildi. Cory barlog da santa monicaya dondu ki bu yeni bir god of war oyunun habercisidir ve kendisi ilk iki oyunda gorev almıştır daha iyi bir multiplayer ve harika bir senaryo ile god of war'ın ps4e dönüş yapabilecegini soyleyebiliriz. Bunun dışında ascension icin bazı ufak denge sorunlarının ilerde cozulecegi de gelen bilgiler arasinda

O zaman şimdide gow 4 için ps4 al bari gow 4çıktıktan sonra kesselerdi dersteği

Çıkana kadar almayacağım ben PS4 zaten. Çıksın da bir düşünürüz.

• Hayırlısı olsun serverlarında bi problem olmasında aslında bu aralar baya sorun oluyor ama zaten sıkmaya başlamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 5 Kasım 2013; 21:18:46 >
  • Kim ne derse desin sonuçta GOW bu yani. Herhangi bir oyun değil playstation tarihini değiştiren bir oyundan bahsediyoruz ve sürekli şöyle diyorduk ; ah keşke bu oyunun mulitisi olsa da oynayabilsek. Şimdi çıktı ama bu sefer de desteği kestiler. Bilmiyorum sonu ne olur ama ben oynamaktan hiç bir zaman bıkmayacağım heralde.
  • beni de ekleyin hacılar
    saidguclu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

Kim ne derse desin sonuçta GOW bu yani. Herhangi bir oyun değil playstation tarihini değiştiren bir oyundan bahsediyoruz ve sürekli şöyle diyorduk ; ah keşke bu oyunun mulitisi olsa da oynayabilsek. Şimdi çıktı ama bu sefer de desteği kestiler. Bilmiyorum sonu ne olur ama ben oynamaktan hiç bir zaman bıkmayacağım heralde.

Hala seviyorum oynamayı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin adına sevindim kardeşim
  • Oyundan elini ayağını çektiğinden beri SCEA oyun iyice sapıtmaya başladı artık oynanmaz bi hale geldi ve bende girmiyorum artık her girdiğimde de eski günleri yaad ediyorum çünkü eskiden böyle değildi arkadaşlar çağırınca geliyorum zaten o da muhabbet için

Sürekli artık oyundan atıyor artık rakip bulamıyor iyice saçmalamaya başladı

Ha bide geçen gün başımızdan geçen komik olayı anlatmak istiyorum, sanırım thypon da bizim takımdaydı o sırada

Labirent bölümündeydik tabi bizdeki herkes 40 lvl prestij 3 kişiler tanrı seviyesinde 4 ümüzde öyleyiz :)) Rakiplerin hepsi de normal sıradan 30-35 lvl lik insan evlatları labirent bölümü başladı biz karşıya geçtik ana in cin top oynuyo kimse yok haritada :)) yukarı çıktık bi baktık ki 4 ü de yukarda duruyorlar öyle aşşa inmiyorlar vurmayalım diye üstten ok tuşlarıyla alay hareketi yapıyorlar biz onlara yapıyoruz :)))

Çok bomba bi olaydı ilk defa karşılaştım öyle bişi ile 4 dk boyunca inmediler aşşa sonra indiler indiklerine de pişman oldular zaten :))

• Her ne olursa olsun bu gönül bir sonraki 3 yıl boyunca God of War Ascension Diye atıcak

• NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Vallahi o olayda benim başım ilk defa o gün geldi. Gow multi tarhindeki en komik olaylardan biri olabilirdi eğer kaydetseydik . Evet farkındayım sapıtmaya başladı ama ben hala inatla oyunu oynuyorum çünkü kopamıyorum bir türlü nedense. Akşam gene oynıycam büyük ihtimal.
  • Akşam oyunda olursan görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

Akşam oyunda olursan görüşelim

Tamameır şey 7'den sonra görüşürüz ;)

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.