Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam hocam sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Nese kardeşim oyundamısın gelde kapışalım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkez oyuna hucummmmm
  • Geliyorum birazdan arkadaşlar işim uzadı biraz

• Online olan var mı ?

• Warmi gelen kapismaya.lvl im daha 13 zevkine takilcak varsa gelsin:) fthtgr id

• Oyunu azcık bıraktım diye kralınızı unutmuşsunuz hala beni yenecek rakip çıkmamış :D neyse yakında bir uğrarım belki o zamana birileri çıkar

• dbgstudios kullanıcısına yanıt
    Vay krala bak sen bekliyoruz kardeşim. GTA5 sarmıyor artık ben gow'a döndüm kanka artık bundan devam ederim diye düşünüyorum emin konuşmayayım ama.
  • İyi bir grup kurduk erman arkadaşımız ve haluk abi ile. Genelde yenilgi yüzü görmedik. Total olarak 45 50 oyun attık 2 günde ama yenilgi sayımız çok az. Nereden baksan 5 oyun kaybettik o da benim mızrak sevdam yüzünden . Oyunu oynamasını bilenlerle oynamak gerçekten ayrı bir zevk
  • Oyunu almayı düşünüyorum da merak ettiğim bir şeyler var.

1 ) Multi de para ile satılan eşyalar var,bunları oyunun içinde kendimiz çabalayarak alabiliyor muyuz ? Yani oyun pay to win gibi bir yapıya mı bürünmüş ?

2 ) Multi aktifliği nasıl.Topluluk büyük mü ?

3 ) Oyunda sadece normal oyunlar mı var ? Yani belli bir seviye üstüne geldiğimizde özel maçlar ( Puanlı sistem gibi , anlatabilmişimdir inşallah ) oluyor mu ?
  • Tokuchi Toua kullanıcısına yanıt
    Hemen açıklayayım.

1) Hayır hocam pay to win karşılığı yok. Store'den almanız gerekiyor eklentileri.

2) Aktiflikten kastınız nedir anlamdım ama en fazla 4vs4 haritada oynayabilirsiniz.

3) Maalesef puanlı sistem değil. level olarak bir sistem var. Leveller arttıkça silahlar zırhlar ve büyüler açılıyor.
  • Aktiflik derken halen oynayan çok kişi var mı anlamında demiştim.Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Tokuchi Toua kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Vallahi 4vs4 olan serverlar sürekli dolu oluyor öyle diyiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

İyi bir grup kurduk erman arkadaşımız ve haluk abi ile. Genelde yenilgi yüzü görmedik. Total olarak 45 50 oyun attık 2 günde ama yenilgi sayımız çok az. Nereden baksan 5 oyun kaybettik o da benim mızrak sevdam yüzünden . Oyunu oynamasını bilenlerle oynamak gerçekten ayrı bir zevk

Haha kardeşim senin yüzünden oyun kaybetmedik kendinde arama suçu haluk abiyle benden kaynaklanıyor o üşengeç adamlarız ikimizde sunak çevirmeyle boss öldürmeyle falan uğraşmıyoruz ondan geçip kaybediyoruz bizi kovsan gruptan 2 tane dinamik eleman alsan öttürürsün ortalığı :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

Aktiflik derken halen oynayan çok kişi var mı anlamında demiştim.Cevaplarınız için teşekkürler.

Aktif oynayan kişi hala var baya yani oyunda asla kullanıcı beklemezsin 4vs4 te , 1vs1, 2vs2 modlarında sadece 8 kişilik herkes serbest modunda kimse yok geri kalanları hala dolu hocam
  • Haftaya askerim dostlar:) ne oynardik bu oyunu 3-4 ay once.gerci ben hala oynuyorum ama su siralar fazla acmiyorum ps3 u.malum gidicez arkadaslarla vakit geciriyorum.siz ayarlayin bi gun tekrar alim ifadenizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 29 Ekim 2013; 3:58:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumel52

Haftaya askerim dostlar:) ne oynardik bu oyunu 3-4 ay once.gerci ben hala oynuyorum ama su siralar fazla acmiyorum ps3 u.malum gidicez arkadaslarla vakit geciriyorum.siz ayarlayin bi gun tekrar alim ifadenizi.

Hayırlı tezkereler dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

quote:

İyi bir grup kurduk erman arkadaşımız ve haluk abi ile. Genelde yenilgi yüzü görmedik. Total olarak 45 50 oyun attık 2 günde ama yenilgi sayımız çok az. Nereden baksan 5 oyun kaybettik o da benim mızrak sevdam yüzünden . Oyunu oynamasını bilenlerle oynamak gerçekten ayrı bir zevk

Haha kardeşim senin yüzünden oyun kaybetmedik kendinde arama suçu haluk abiyle benden kaynaklanıyor o üşengeç adamlarız ikimizde sunak çevirmeyle boss öldürmeyle falan uğraşmıyoruz ondan geçip kaybediyoruz bizi kovsan gruptan 2 tane dinamik eleman alsan öttürürsün ortalığı :)))

• quote:

usta oyuna girde takılak yaa .s
  • İttifak arıyorum? İlgilenen arkadaşlara. En çok cumartesi gecesi oynuyorum.
    Bir de alakasız olacak ama TDU 2 arıyorum, gören, bilen varsa haber verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okantopuz -- 29 Ekim 2013; 19:30:24 >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.