Bildirim
God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (143. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aslında eskileri bir yad etsek fena olmaz sanki ne dersin kardeşim ? -
Bravo hocam tebriği hak ediyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Hugo Strange -- 24 Ekim 2013; 15:41:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Shy person
Bravo hocam tebriği hak ediyorsun
Teşekkür ederim hocam :)) -
Evde olsam seve seve dostum. Ama maalesef evde değilim. -
GTA'DAN bile onlinenı daha zevkli gta aldığıma pişman oldum sanki -
vay şansımıza diyorum. Neyse sağlık olsun -
Valla arada sırada sessizce konuyu takip ediyorum. Zamanında bir amacım olmadıgı için oyunu bırakmıştım. Oyunu takasa vermeyi planlıyordum. -
@Shy person Hocam oyun bence süper diablo 3 edinmiş bulunuyorum fakat tam anlamıyla god of war'dan daha zevkli diyebilirim ama ciddende aksiyon olarak hiç bir oyun GOW'ın Mutlisini asla geçemez bence O heyecan o haz sunaklar veya kayıp ruhların çölündeki devasa yaratığı 3 kişi olarak gözünü parçalamak, gordunu uyandırmak, labirenti döndürmek :) sönmez'in slotlarına kızdığı halde dalmak cidden süper oyunlardı. Tabi muhabbeti bilmeyen arkadaşlar tam anlamıyla ne dediğimi anlamayabilir
@NakeBenihime Kardeşim helal olsun diyorum sana cidden o listede Türk kardeşimizi görmek bizi grurlandırıyor arada oyunda denk geliyorsun sağlam oynuyorsun cidden de
@BD911 Üstad daha seninle game atamadık ona bakılırsa
Arkadaşlar aslında kim var kim yok bilmiyorum ama benim her zamanki amacım hep tam olarak 4'lü takımda Kişi başına Tanrılarından 1'ini edinmek yani Poseidon , Ares , Hades ve Zeus'un bulunduğu 4'lü bir grup oluşturmak ve sürekli böyle oyun atmak ve tabi ki önümüze geleni tekmelemek
Yani gördüğüm takımlar var mesela 4'e 4'te adamlar çok sağlam ve koordineli oynuyorlar 2 adet tanrısal 4-5 katta 40 lv poseidon takım arkadaşları ortalığı kasıp kavuruyorlar onları görünce kendi tanımım taaa (tabi bunlar diğer noob oyuncular)
Yani ben bütün tanrıları oynayabilirim bana poseidon'cu ares'ci hades'ci veya zeus'cu arkadaşlar lazım. Akıllı telefonum yok fakat tabletim var ve ona ''line'' mesajlaşma programını yükleyebiliyorum eğer varsa gelin orada grup atalım ve Şu oyunu kasıp kavuralım
-
Seninle oynadık dostum. Bir kaç oyun attık beraber.
Hatırlamıyorsun demek. -
quote:
Orijinalden alıntı: EquiN0x
@Shy person Hocam oyun bence süper diablo 3 edinmiş bulunuyorum fakat tam anlamıyla god of war'dan daha zevkli diyebilirim ama ciddende aksiyon olarak hiç bir oyun GOW'ın Mutlisini asla geçemez bence O heyecan o haz sunaklar veya kayıp ruhların çölündeki devasa yaratığı 3 kişi olarak gözünü parçalamak, gordunu uyandırmak, labirenti döndürmek :) sönmez'in slotlarına kızdığı halde dalmak cidden süper oyunlardı. Tabi muhabbeti bilmeyen arkadaşlar tam anlamıyla ne dediğimi anlamayabilir
@NakeBenihime Kardeşim helal olsun diyorum sana cidden o listede Türk kardeşimizi görmek bizi grurlandırıyor arada oyunda denk geliyorsun sağlam oynuyorsun cidden de
Arkadaşlar aslında kim var kim yok bilmiyorum ama benim her zamanki amacım hep tam olarak 4'lü takımda Kişi başına Tanrılarından 1'ini edinmek yani Poseidon , Ares , Hades ve Zeus'un bulunduğu 4'lü bir grup oluşturmak ve sürekli böyle oyun atmak ve tabi ki önümüze geleni tekmelemek
Yani gördüğüm takımlar var mesela 4'e 4'te adamlar çok sağlam ve koordineli oynuyorlar 2 adet tanrısal 4-5 katta 40 lv poseidon takım arkadaşları ortalığı kasıp kavuruyorlar onları görünce kendi tanımım taaa (tabi bunlar diğer noob oyuncular)
Yani ben bütün tanrıları oynayabilirim bana poseidon'cu ares'ci hades'ci veya zeus'cu arkadaşlar lazım. Akıllı telefonum yok fakat tabletim var ve ona ''line'' mesajlaşma programını yükleyebiliyorum eğer varsa gelin orada grup atalım ve Şu oyunu kasıp kavuralım
benim iyi olduğum iki tanrı var hades ve ares bunlarda levelim yüksek ama plus üyesi değilim yani özel silahım yok takım olarak yarışacaksak ekleriz bir birimiizi
-
Maalesef hatırlamıyorum hocam :) @BD911 O kadar uzun olmuş demek ki :) Veya sen yanlış hatırlıyorsun
@adanasporlu Usta senle bir kaç oyun attık, iyi oynuyorsun fakat sana takım arkadaşı lazım :)
Aslında Hades En güçlüsü ama güç ve yadigar olarak düşük örneğin düzgün bir tane eşyası yok :)
Şu aralar poseidon oynamaktayım ve Mage Bakımından 9 lv. baltası felaket bir şey Hipnoz edip vurduğunuzda mage veriyor size
-
quote:
Maalesef hatırlamıyorum hocam :) @BD911 O kadar uzun olmuş demek ki :) Veya sen yanlış hatırlıyorsun
@adanasporlu Usta senle bir kaç oyun attık, iyi oynuyorsun fakat sana takım arkadaşı lazım :)
Aslında Hades En güçlüsü ama güç ve yadigar olarak düşük örneğin düzgün bir tane eşyası yok :)
Şu aralar poseidon oynamaktayım ve Mage Bakımından 9 lv. baltası felaket bir şey Hipnoz edip vurduğunuzda mage veriyor size
1-2 sağlam oyuncu bulursan eklersin usta yaparız nasıl istersen
-
quote:
Eyvallah kardeşim sağolasın :) O aradığın grup bizde çok var 3 gruba dahilim bende Ares ve Zeus Lvl 40 ta prestij 4 te ama poseidon ların ve hadeslerin ağırlıkta olduğu grup daha yenilmez olur benden tavsiye sana 2 hades 1 poseidon 1 zeus olsa daha güçlü olunur zeus büyü gönderir 3 sandıkta takım arkadaşlarına hadesler ise sürekli enerji gönderiyor poseidonlar ise savunma gönderiyor daha fazla direnç olur
-
Burdan bi de yeni başlayanlar ya da başlamayı düşünen arkadaşlara bi tavsiyem olucak ilk zamanlarımda uzun süre ares ile oynadım ares çok iyi diyordum fakat eğer saldırı yapıcaksanız sürekli defans yapmak umrunuzda değil veya sunak ele geçirmek falan değil diyorsanız zeus alın eğer kullanmayı adam akıllı becerirseniz kralı gelse isterse 100 isterse 200 elementsel direnci isterse 200 fiziksel gücü olsun zerre zarar veremez size
Ben oyuna girdiğimde minimum zeusla 4e 4 yapılıyorsa karşıdaki takım yarı tanrı ise komple minimum 16 kişi öldürüp 1 kez ölüyorum ya da hiç ölmüyorum komple tanrı ise hepsi 9 -10 defa öldürüp 1-2 defa ölüyorum
Mevzusu ise zeusa savunma yapmak imkansız bişi öyle ya da böyle yakalarsınız rakibinizi ama dediğim gibi çok düzgün ve çok akıllıca kullanmak gerekiyor bi kombo yediğiniz anda ölürsünüz fiziksel gücü 0 çünkü
-
Biraz canlandı buralar. İyi oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: NakeBenihime
Burdan bi de yeni başlayanlar ya da başlamayı düşünen arkadaşlara bi tavsiyem olucak ilk zamanlarımda uzun süre ares ile oynadım ares çok iyi diyordum fakat eğer saldırı yapıcaksanız sürekli defans yapmak umrunuzda değil veya sunak ele geçirmek falan değil diyorsanız zeus alın eğer kullanmayı adam akıllı becerirseniz kralı gelse isterse 100 isterse 200 elementsel direnci isterse 200 fiziksel gücü olsun zerre zarar veremez size
Ben oyuna girdiğimde minimum zeusla 4e 4 yapılıyorsa karşıdaki takım yarı tanrı ise komple minimum 16 kişi öldürüp 1 kez ölüyorum ya da hiç ölmüyorum komple tanrı ise hepsi 9 -10 defa öldürüp 1-2 defa ölüyorum
Mevzusu ise zeusa savunma yapmak imkansız bişi öyle ya da böyle yakalarsınız rakibinizi ama dediğim gibi çok düzgün ve çok akıllıca kullanmak gerekiyor bi kombo yediğiniz anda ölürsünüz fiziksel gücü 0 çünkü
Hocam +34 ares'i kimse teke tekte alamaz. Neden diye sorarsan aresin Kararlık Yadigarı var +33'te açılıyor ve her 1 dk için elementsel ve fiziksel güce %20 geliyor ve bu 10 defa oluyor. Şöyleki fiziksel gücün normalde +60 'sa 10 dk sonra ölmessen(ölmediğin süre gelen güçler kalıyor) fiziksel gücün +200 olabiliyor ve gerisini sen düşür en basit kombosuyla adamı felç ediyorsun. Poseidona gelince bence oyunda tek özen gösterilerek yapılmış tanrı bu çünkü eşya yadigar ve büyü bakımından en sağlam olanı posedion. Hades aslında suikastçi fakat oyun içinde kapışa ortamı olduğu için bunu kullanmak çok zorluyor. Benim hades tanrısal 2 de ve ona kastığım 93 lv boyunca aldığım hazı poseidonu 29'a kastığım da aldığım hası alamadım. Poseidon ile durmadan mana ve kombo yapabilme şansın mümkün :) 4 poseidon'u sadece sağlam 4 'lü benim söylediğim hades poseidon zeus ve ares alabilir. Eğer zeus olursa açıkladığın gibi kombo yediğinde hemen ölür. Hades yazen suikastçi ( 4lü grublar için bahsediyorum) dediğim gibi takımı yenmenin en iyi yollarından birisi koordineli oynamaktır. Ben çok oyunda 8 ölüdürüş 12 ölüm ile bitirdim ve kazandım. Açıkçası adam öldürmek herşeyi çözmüyor. Sunaklar asla bırakılmamalı ve takım her zaman toplanabilmeli toplu gezilmeli ki tek takım arkadaşımıza 4 kişi hard core yapmasın ahahaha
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vallahi kardeşim aslında tekrar bir grup oluştursak iyi olur. Zamanın da sen ben bir de doğan fırtanadan beterdik eğer hatırlarsan 4vs4 te yenildğimizi hatırlamıyorum şuana kadar . Genelde oyunda biz 3 karşı taraf 4 oluyordu ama nafile gene ezip geçiyorduk. Bir ara iyi kombin oluşturmuştuk ama sürekli kazanınca artık zevk vermiyordu maalesef . Aslında grup gene belli ben sen doğan bir de 1 kişi bulduk mu eskisi gibi tadından yenmez -
Kardeşim seni bu akşam ekliyorum Allah izin verirse gerçi biz senle oynadık bir ara çok iyi hatırlıyorum başa baş gitmişti herhalde ama ben sinirlerime hakim olamayıp demoralize olmuştum kaybetmiştik. Akşam girersen eğer genelde talha da açık oluyor üçümüz bie buluşalım bakalım nasıl olacak merak ediyorum. Bu arada gerçekten en iyi tanrı bence de poseidon. Çok havalı bir tanrı ve fiziksel direnci + sağlık olarak kolay kolay yıkılmıyor. ekstra olarak sürekli health basması da cabası diyebilirim. -
Kardeşim sen bıraktın biz devam ettiriyoruz mirasını
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X