Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shy person

Kardeşim sen bıraktın biz devam ettiriyoruz mirasını

İyi eğlenceler dostum.
  • Ekleyin arkadaslar bende gelirim

Psn id: fthtgr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu aralar 2 gündür giremiyorum fakat fırsatını buldukça giriyorum bu arada cumartesiydiveya pazardı galiba gruba atıyorduk oyun aramaya basınca atıılıyordun hatırladın mı o arad sunucunun anasını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu akşam saat 8 9 gibi oyunda olurum büyük ihtimalle gelebilirsen bekliyorum mutlaka Sorma ya deli etti resmen beni var ya gir çık gir çık gene olmadı vallahi bazen tek başına da sarmıyor he
  • Dediğim gibi koordineli oynamak lazım sen telefonda skype işini çözde skype takılalım

• quote:

Orijinalden alıntı: EquiN0x

quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Burdan bi de yeni başlayanlar ya da başlamayı düşünen arkadaşlara bi tavsiyem olucak ilk zamanlarımda uzun süre ares ile oynadım ares çok iyi diyordum fakat eğer saldırı yapıcaksanız sürekli defans yapmak umrunuzda değil veya sunak ele geçirmek falan değil diyorsanız zeus alın eğer kullanmayı adam akıllı becerirseniz kralı gelse isterse 100 isterse 200 elementsel direnci isterse 200 fiziksel gücü olsun zerre zarar veremez size

Ben oyuna girdiğimde minimum zeusla 4e 4 yapılıyorsa karşıdaki takım yarı tanrı ise komple minimum 16 kişi öldürüp 1 kez ölüyorum ya da hiç ölmüyorum komple tanrı ise hepsi 9 -10 defa öldürüp 1-2 defa ölüyorum
    Mevzusu ise zeusa savunma yapmak imkansız bişi öyle ya da böyle yakalarsınız rakibinizi ama dediğim gibi çok düzgün ve çok akıllıca kullanmak gerekiyor bi kombo yediğiniz anda ölürsünüz fiziksel gücü 0 çünkü

Hocam +34 ares'i kimse teke tekte alamaz. Neden diye sorarsan aresin Kararlık Yadigarı var +33'te açılıyor ve her 1 dk için elementsel ve fiziksel güce %20 geliyor ve bu 10 defa oluyor. Şöyleki fiziksel gücün normalde +60 'sa 10 dk sonra ölmessen(ölmediğin süre gelen güçler kalıyor) fiziksel gücün +200 olabiliyor ve gerisini sen düşür en basit kombosuyla adamı felç ediyorsun. Poseidona gelince bence oyunda tek özen gösterilerek yapılmış tanrı bu çünkü eşya yadigar ve büyü bakımından en sağlam olanı posedion. Hades aslında suikastçi fakat oyun içinde kapışa ortamı olduğu için bunu kullanmak çok zorluyor. Benim hades tanrısal 2 de ve ona kastığım 93 lv boyunca aldığım hazı poseidonu 29'a kastığım da aldığım hası alamadım. Poseidon ile durmadan mana ve kombo yapabilme şansın mümkün :) 4 poseidon'u sadece sağlam 4 'lü benim söylediğim hades poseidon zeus ve ares alabilir. Eğer zeus olursa açıkladığın gibi kombo yediğinde hemen ölür. Hades yazen suikastçi ( 4lü grublar için bahsediyorum) dediğim gibi takımı yenmenin en iyi yollarından birisi koordineli oynamaktır. Ben çok oyunda 8 ölüdürüş 12 ölüm ile bitirdim ve kazandım. Açıkçası adam öldürmek herşeyi çözmüyor. Sunaklar asla bırakılmamalı ve takım her zaman toplanabilmeli toplu gezilmeli ki tek takım arkadaşımıza 4 kişi hard core yapmasın ahahaha

Hocam yanlış anlama beni nacizane bi fikrimi verim yani herkesin oyun stili farklı tabiki ama ben ares prestij 4 teyim zeus ile de öyleyim ilk zamanlarımda ares kullandım çok fazla ama oyunda eğer saldırı yapcaksanız en iyi karakter zeus karakteri sana şöyle diyim

Ben karşına geçim kim olduğu fark etmez karşımdakinin yani senden iyi oynuyorum falan demiyorum yanlış anlama sen aresle bana kombo yapana kadar ben seni öldürmüş olurum ares ile savunma açamazsın bilmeyen prestij 1 veya 2 deki adamlar yer aresin kombolarını nedir onlar ? Zıpla üçgene bas adam düşsün 2 defa kareye bas silahına göre l1 kare yap ya da l1 üçgen artından kare sonra l1 kare yap ölsün adam.
    Onu oyunu bilen adama siddin sene yediremezsin toz eder adam seni aresin gücü isterse milyon olsun hiçbişi fark etmiyor zeus ile tuttummu adamı bırakmıyorsun ne büyü yapabiliyor ne kaçabiliyor ares ile öyle değil hadi adamı tuttun tam öldüremezsen adam kaçabiliyor senden zeustan kaçamıyor ama.

Zeus ile oynamak çok büyük yetenek ister oyunda çok zor alışılır çünkü darbe almamayı çok iyi bilceksin 4x4 te oynucaksın bide sadece zeusla bu arenalarda 2x2 lerde falan oynamıcaksın

Zeusla oynamak diğer tanrılardan epey farklı hareketler ve saldırı şekilleri gerektiriyor aresle oynayan arkadaşlarım zeusla oynayamıyor hele poseidonla oynayanlar hiç oynayamıyor alışmışlar vur vur vur ölmemeye zeuslada öyle olcak sanıyorlar

• quote:

Kardeşim seni bu akşam ekliyorum Allah izin verirse gerçi biz senle oynadık bir ara çok iyi hatırlıyorum başa baş gitmişti herhalde ama ben sinirlerime hakim olamayıp demoralize olmuştum kaybetmiştik. Akşam girersen eğer genelde talha da açık oluyor üçümüz bie buluşalım bakalım nasıl olacak merak ediyorum. Bu arada gerçekten en iyi tanrı bence de poseidon. Çok havalı bir tanrı ve fiziksel direnci + sağlık olarak kolay kolay yıkılmıyor. ekstra olarak sürekli health basması da cabası diyebilirim.

Hocam ekle ben sürekli online ım neredeyse davet yollarsın gelirim şuan ares imin direnci poseidondan kat kat iyi benim 106 healt i var 4 kişi birleşip vuruyorlar sürekli 4-5 kombo yapıyorlar tık demiyo karakter tabi elektrik yiyince anında toz oluyor

• Şarj acayip yiyor skype telden konuşunca hea :D En iyisi mesajlaşmak hocam çok güzel oluyor
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman akşam 8 den sonra dediğim gibi büyük ihtimal online olurum bakak görek neler olacak
  • şu oyunu satın artık alcam :D
  • Aksama bende online olacagim grupca mucadele etmek isteyen barsa eklesin

• Akşam ekliyeyim kardeşim. bu arada headset var mı ?
  • quote:

Akşam ekliyeyim kardeşim. bu arada headset var mı ?

Usta bemde yok kulaklik ama davetiye ile hallederiz isterseniz

• Akşam hallederiz inşallah. Bekliyorum akşam saat 8 den sonra
  • quote:

Akşam hallederiz inşallah. Bekliyorum akşam saat 8 den sonra

22-00 civari gelirim gorusmek uzre

• quote:

Akşam ekliyeyim kardeşim. bu arada headset var mı ?

Var hocam

• NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Mardeşim ben sana söyleaçıklayım zeus tamamen mage yani büyücü sadece elementsel gücü çok fazla yani 25'te alınan palası L1 + adamın elementsel defansını kırıyor ve -'lere düşürüyor böylece L1 + üçgen yaptığından sonra millete vurduğunda çok felaket can götürüyor. Sana şöyle söyleyim yukarılarda birisinin ares hakkındaki yorumu var, ares 15 saniyeye yakın bir bloklamayı banlaması var yani korunamıyor hiç bir şekilde nasıl mı? Ares'in cehennemi skill'i var yukarı zıplayım yere indiği eğer onu indirirdikten sonra adamın koruması felç korunamıyor sonrası sana kalmış ha bide eşya olarak silah altında çağırış. Sana söyle söyleyim oyunda bütün özelliklerini doruk yapman imkansız mesela zeus'un elemetsel gücü doruk noktalarda poseidon'nun korumaları hadesi çözmüş değilim açıkçası en doruk noktasına getirebileceğin tek tanrı hades sanırım. Demek istediğim her karakterin zayıf noktası var. 2v2'de istediğin karakterle ortalığın ağzına veririm :) zeus mage bakımında (büyü) çok güçlü ondan iyisi yok mage konusunda fakat oyunda azimde çok önemli çok hızlı ve atik oynanmalı

• quote:

hocam ben fener maçından sonra girebilirim ancak maçı izlicem maç varmış bugün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EquiN0x

Mardeşim ben sana söyleaçıklayım zeus tamamen mage yani büyücü sadece elementsel gücü çok fazla yani 25'te alınan palası L1 + adamın elementsel defansını kırıyor ve -'lere düşürüyor böylece L1 + üçgen yaptığından sonra millete vurduğunda çok felaket can götürüyor. Sana şöyle söyleyim yukarılarda birisinin ares hakkındaki yorumu var, ares 15 saniyeye yakın bir bloklamayı banlaması var yani korunamıyor hiç bir şekilde nasıl mı? Ares'in cehennemi skill'i var yukarı zıplayım yere indiği eğer onu indirirdikten sonra adamın koruması felç korunamıyor sonrası sana kalmış ha bide eşya olarak silah altında çağırış. Sana söyle söyleyim oyunda bütün özelliklerini doruk yapman imkansız mesela zeus'un elemetsel gücü doruk noktalarda poseidon'nun korumaları hadesi çözmüş değilim açıkçası en doruk noktasına getirebileceğin tek tanrı hades sanırım. Demek istediğim her karakterin zayıf noktası var. 2v2'de istediğin karakterle ortalığın ağzına veririm :) zeus mage bakımında (büyü) çok güçlü ondan iyisi yok mage konusunda fakat oyunda azimde çok önemli çok hızlı ve atik oynanmalı

O aresle 15 saniye bloklamadan bahsettiğini hiç anlamadım onu silah altına çağırış yapıyor sadece o da 8 saniye karşında ki rakibin bloklamasını bozuyor ayrıca oyunda açığı olmayan tek karakter var o da poseidon o karakteri eğer doğru araç gereçlerle kullanırsan ne fiziksel ne de elementsel olarak zarar verebilirsin zor olur.

Ayrıca zeus un palası ile l1 üçgen yaptığında onu kesmenin yolu var onu sade olarak asla kullanmıyorum zaten canı az elektrik verdikten sonra kullanıyorum onu

Açıkçası oyunda en iyi karakter 4 kişilik tanrılardan oluşmuş grup oluyor eğer 3 kişi 2 kişi birlikte sana giriyorsa yapacak pek bişi kalmıyor ares te olsa zeusta olsa poseidonda olsa ölüyorsun ki onu yapanlardan nefret ediyorum benim 3-4 e yakın grubum var her arkadaşım prestij 4 te onlar birine saldırırken ben müdehale etmiyorum bırakıyorum işin zevki kaçıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

quote:

hocam ben fener maçından sonra girebilirim ancak maçı izlicem maç varmış bugün :)

Aynen brnde fenerimin maci var

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.