Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sürekli kapışabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EquiN0x

Beyler psn ekleyin: britual15

Sürekli kapışabiliriz.

Sizin grup dağıldı herhalde. Buralar sakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BD911 kullanıcısına yanıt
    Aynen Millet GTA' ya sarmış durumda eskisi gibi tadı çıkmıyor ama takılıyoruz senden n'haber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

quote:

Sürekli kapışabiliriz.

Buraların sahibi sensin arada uğra biraz canlandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

quote:

Orijinalden alıntı: BD911

quote:

Sürekli kapışabiliriz.

Buraların sahibi sensin arada uğra biraz canlandır

Evet hacım sahibi benim ama oynayan adam kalmayınca maalesef benlik bir şey kalmıyor. Zaten bir aydır ps3 açamıyorum.

• BD911 kullanıcısına yanıt
    Maalesef gta5 çıkınca malum göç etmek zorunda kaldık evet fark ettim girmiyorsun bu aralar
  • quote:

Maalesef gta5 çıkınca malum göç etmek zorunda kaldık evet fark ettim girmiyorsun bu aralar

Ps4 gelsin buralar hep benim olacak. Neyse hacım size iyi eğlenceler

• GOW ASC. geldi beyler wanderTR
  • fizan06
  • selamun aleyküm beyler benim bi sorunum varda yardımcı olursanız çok sevinirim. Psn storeda us hesabım var kredi kartı ile para yükledim fakat gow oynarken bişey satın alamıyorum karşıma şu yazı çıkıyor ( the are no items that you can purchase at this time ) normal ps networke grdiğimde satın alabiliyorum fakat bu sefer oyunda vermiyor ama param gidiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavenn

selamun aleyküm beyler benim bi sorunum varda yardımcı olursanız çok sevinirim. Psn storeda us hesabım var kredi kartı ile para yükledim fakat gow oynarken bişey satın alamıyorum karşıma şu yazı çıkıyor ( the are no items that you can purchase at this time ) normal ps networke grdiğimde satın alabiliyorum fakat bu sefer oyunda vermiyor ama param gidiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Üstad oyunun içinde silahın üzerine gelip (almak istediğin) tuşuna bastığında otomatikman psn store'a yönlendiriliyorsun. Öyle almayı dene

• Merhaba Arkadaşlar bir sorum olucaktı;

Karakterimin Level'i 40 ben karakterimi yükseltmek için sıfırladığımda bana 4 ascension yadigarı veriyor. Bende bu yadigarın 3 tanesini kullanarak Blades of Olympus almak istiyorum buraya kadar tamam.Sorum şu olucak ben tekrardan karakterimi 40 levele gelince sıfırladığım zaman almış olduğum Blades of Olympus kılıcı için benden yeniden 4 ascension yadigarı isteyecekmi? yoksa hep açıkmı olucak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz ALTUN

Merhaba Arkadaşlar bir sorum olucaktı;

Karakterimin Level'i 40 ben karakterimi yükseltmek için sıfırladığımda bana 4 ascension yadigarı veriyor. Bende bu yadigarın 3 tanesini kullanarak Blades of Olympus almak istiyorum buraya kadar tamam.Sorum şu olucak ben tekrardan karakterimi 40 levele gelince sıfırladığım zaman almış olduğum Blades of Olympus kılıcı için benden yeniden 4 ascension yadigarı isteyecekmi? yoksa hep açıkmı olucak?

Hep açık kalıcak hocam. O konuda kafanı yorma ama örneğin zeus'un 9 lv'da açılan kılıcı kapanıp sıfırlanak tansıeallar açık kalıcak yine

• Bu aralar kişi sayısı sanki artmaya başladı serverlarda oyun ile ilgili sormak istediğiniz herşeyide sorabilirsiniz oyun içinde görürseniz selam vermeyide unutmayın TurkishStyle34 psn id
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyor double xp arttırdı :)

• Kim ne derse desin gow multiplayer hala en iyisi bence. Çünkü tam savaş ruhunu, hırs ruhu strateji, ruhu barındıran bir oyun ve bu açıdan da albenisi olan bir oyun haline geliyor. Eskiden forumda arkadaşlarla buluşup oynardık ama artık eskisi gibi oynayan yok. Arada denk geldiğim talha arkadaşım var o kadar. bence ilerliyen zamanlarda updateler ile tekrar oyuna ilgi artacak kanaatindeyim
  • Bu arada spartalı ve truvalı avatarları psn de ücretsiz ilgilenen arkadaşlar varsa indirebilirler.
  • quote:

Kim ne derse desin gow multiplayer hala en iyisi bence. Çünkü tam savaş ruhunu, hırs ruhu strateji, ruhu barındıran bir oyun ve bu açıdan da albenisi olan bir oyun haline geliyor. Eskiden forumda arkadaşlarla buluşup oynardık ama artık eskisi gibi oynayan yok. Arada denk geldiğim talha arkadaşım var o kadar. bence ilerliyen zamanlarda updateler ile tekrar oyuna ilgi artacak kanaatindeyim

Hocam haklısın önceden ilk alanlar oynuyordu sürekli sıkılanlar çıktı ve yeni oyuncular yeni edinenler oldu oyunu

Kratosun simgeside ücretsiz bu arada.

• Maalesef kardeşim dediğin gibi biz silip süpürdük zamanında truvanın spartanın tozunu attırdık

Sanırım plus üyeleri için üctersiz.
  • Ekip yavaştan toplanıyor mu ne??
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.