Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: dbgstudios

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

quote:

Ellerine saglik ustad valla 4 prestij bitirdim 5. Cideyim artik kesilmekten biktim biraktim oyunu sadece ares oynuyorum :)

parasıyla değilde oynayarak bitirseydin kesemezlerdi :D

Aslinda onemli olan seni kesmekti bu forumda seni kesen nadir oyunculardan biri oldugum icin problem yok kardesim benimm :D

neee sen mi beni kestin :D olum beni bu forumda veya başka forumda veya başka ülkede kriptonda asgard da hiç fark etmez kimse kesemez ne kestin olum sen rüyandakiyle gerçeği karıştırma kankaaaaaaaaaa :D

Ya birak kanka mustafayla cok kestik seni :D

doğan'ı 1vs1 de 4-2 yendim daha da konuşamaz güzel kardeşim

• olum bırakın bu işleri :D öğrenin ben gta oynarken bir ara bakarım ne aşamadasınız diye :D
  • Ares ile son prestije kadar geldim ve Zeus a geçiş yaptım dün itibari ile şuan zeus lvl 17 de falanım
    Tek diyeceğim :)) Abi oyunun zevki zeus ile oynamaktaymış boşuna uğraşıyormuşum yok kafasına kombo yap yok bilmem ne yap zeusu alıyon 2 büyü dolduruyorsun 2 büyü üst üste yapıyon ölüsünü dirisini pikaçu gibi çarpıyo ortalıktaki :))
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt

Ben de zeus ile oynuyorum da daha 13 levelim.
  • koruma nasıl kırılıyor oyunda , birde yeni başladım harbi harbi görmediğim bilmediğim büyüleri yapıyorlar

birde oyunda COOP modu var mı ? varsa ismi ne olarak geçiyor ? ve çoklu oyuncu menüsü altında mı ?

biraz açıklasa bir arkadaşta öğrensek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 16 Eylül 2013; 12:19:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

koruma nasıl kırılıyor oyunda , birde yeni başladım harbi harbi görmediğim bilmediğim büyüleri yapıyorlar

birde oyunda COOP modu var mı ? varsa ismi ne olarak geçiyor ? ve çoklu oyuncu menüsü altında mı ?

1 oyunculu tanrıların imtihanı ya da 2 oyunculu tanrıların imtihanı kısmı Co-op bölümü arkadaşım. Koruma nasıl kırılıyor derken onu anlamadım ben sanırım oyuncu çevresinde oluşan kalkandan bahsediyorsun onlar kırılmaz süresi gelince patlar kendi kendine Ares kalkanı ise bi darbe aldığı anda patlar ama karşıda ki oyuncuyu sersemletir vurduğun anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

quote:

koruma nasıl kırılıyor oyunda , birde yeni başladım harbi harbi görmediğim bilmediğim büyüleri yapıyorlar

1 oyunculu tanrıların imtihanı ya da 2 oyunculu tanrıların imtihanı kısmı Co-op bölümü arkadaşım. Koruma nasıl kırılıyor derken onu anlamadım ben sanırım oyuncu çevresinde oluşan kalkandan bahsediyorsun onlar kırılmaz süresi gelince patlar kendi kendine Ares kalkanı ise bi darbe aldığı anda patlar ama karşıda ki oyuncuyu sersemletir vurduğun anda

Evet uzun süre koruma olmuyor bir süreden sonra açılıyor.

Genç arkadaşlar siz prosunuz artık büyü nasıl yapılıyor ?

L1+kare, L1+üçgen dışında ne yapılabiliyor, görüyorum rakipler uçuyor kaçıyor ateş oluyor özel büyü falan yapıyor. Nasıl oluyor o iş

• Gece vakti kafayı yedim yatıyorum. Bu büyü nasıl yapılır koca youtube da tutorial şeklinde anlatımı yok, bir hayırsever bir gerizekalıya anlatır gibi bana izah ederse sevinirim. Hades seçtim büyü kurbanlık ruh seçtim nasıl yapılır şimdi bu.
  • quote:

Gece vakti kafayı yedim yatıyorum. Bu büyü nasıl yapılır koca youtube da tutorial şeklinde anlatımı yok, bir hayırsever bir gerizekalıya anlatır gibi bana izah ederse sevinirim. Hades seçtim büyü kurbanlık ruh seçtim nasıl yapılır şimdi bu.

Can barının altında mavi bir bar doluyor mavi orblardan aldığın zaman. İlk seviye olduğun için bütün barın dolması lazım büyük ihtimalle. Daha sonra R2 tuşuna basarak yapıyorsun büyüyü. Bahsetttiğin büyü sanırım rakibini yakalayarak sıkıyor. Bu yüzden tam karşında normal durumda bir rakip olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

Gece vakti kafayı yedim yatıyorum. Bu büyü nasıl yapılır koca youtube da tutorial şeklinde anlatımı yok, bir hayırsever bir gerizekalıya anlatır gibi bana izah ederse sevinirim. Hades seçtim büyü kurbanlık ruh seçtim nasıl yapılır şimdi bu.

Can barının altında mavi bir bar doluyor mavi orblardan aldığın zaman. İlk seviye olduğun için bütün barın dolması lazım büyük ihtimalle. Daha sonra R2 tuşuna basarak yapıyorsun büyüyü. Bahsetttiğin büyü sanırım rakibini yakalayarak sıkıyor. Bu yüzden tam karşında normal durumda bir rakip olması gerekiyor.

Teşekkürler mavi orb nasıl alınıyor? multiplayer da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 17 Eylül 2013; 12:19:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ara ara buyu pinarlari cikar multide onlari alman lazim.ustunden gectiginde dolduruyorsun buyu barini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 17 Eylül 2013; 15:58:45 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam önce oyunu açtın tamam ? Sonra multiplayer bölümüne girdin ? Oda tamam ? Sonra Şampiyon seçeneğine tıkla karakterinin özellikleri geldi ok ? Sonra orada yetenekler kısmı var oda tamam ? Yeteneklerden büyü sekmesine tıkla ondan sonra yapmasını istediğin bi büyü seç açık olanlardan. oda tamam.

Sonra oyun başlasın oyun başlarken haritada oynarken görürsün yeşil renkte ya da mavi renkte yerden çıkan bi duman vardır onların üstüne git yeşil can verir mavi ise büyü verir 1 kez büyü aldıktan sonra R2 tuşuna bi kez bas büyü yaparsın

• bumel ve nake çok teşekkürler, birde bu eşya kullanımının nasıl olduğunu anlatabilir misiniz ?
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Eşya kullanımı büyü gibi değil güçlendiriyor diye biliyorum oyuna devam eden varmı bu arada bune sessizlik
  • Oyunu bu hafta alıyorm PSN:wanderTR eklersenz sevinirim :) Birlikte oynarız.
  • Beyler ben arada giriyorum derslerden dolayı fazla ps açamıyorum açtığımda direk gow'dayım var mı sorusu olan ?

Bu arada psn: britual15

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratos07

Oyunu bu hafta alıyorm PSN:wanderTR eklersenz sevinirim :) Birlikte oynarız.

Aldığın zaman soylersin eklerim dostum kulaklık varsa iyi olur. bildiklerimi sana aktarırım yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: EquiN0x

Beyler ben arada giriyorum derslerden dolayı fazla ps açamıyorum açtığımda direk gow'dayım var mı sorusu olan ?

Bu arada psn: britual15

Oyundaydim cevap yazmadinnn:) tam cikcagin zamana denk geldi galiba.yari. saat sonra ps3 bluetooth kulaklik alcam nerden alayim arkadaslar vatan,media markt,elektro world,teknosa,teknolojix, bunlarin hangisinde en uygun fiyat arastirip daha onceden alan varmi

• quote:

olum bırakın bu işleri :D öğrenin ben gta oynarken bir ara bakarım ne aşamadasınız diye :D

Tm hocam saolasin. oyunu bu hafta aliorm internette alcam intrnet bozuldu gremiorm.multisi kalabalikmi oyunun

• Cihan Tm hocam saolasin.oyunu bu hafta aliorm.internette alcam intrnet bozuldu gremiorm.oyunun multisi kalabalk oluomu?

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.