Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpad tan girdiğim için kusura bakma 7den sonra oynarız :)
  • Beyler bugün gow ascension u aldım belge kodunu yazdım indirdim fakst ana menüde sadecd single player bölümü var.Neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

Beyler bugün gow ascension u aldım belge kodunu yazdım indirdim fakst ana menüde sadecd single player bölümü var.Neden olabilir?

Arkadaşım oyunu açtıktan sonra ana menüde ilk olarak single çıkar. Sağ tarafa geçersen eğer çoklu oyuncu seçeneği var oradan multiplayer'e girebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

Beyler bugün gow ascension u aldım belge kodunu yazdım indirdim fakst ana menüde sadecd single player bölümü var.Neden olabilir?

Arkadaşım oyunu açtıktan sonra ana menüde ilk olarak single çıkar. Sağ tarafa geçersen eğer çoklu oyuncu seçeneği var oradan multiplayer'e girebilirsin

oha bu kadar basitmiydi

• Evet bu kadar basit. Girebildiniz mi ?
  • Akşam saat 20:00 den sonra online olan varsa beklerim
  • bu akşam beni yenebilecek birisi varmı acaba
  • dbgstudios kullanıcısına yanıt
    Akşam görüşelim kardeşim
  • quote:

Akşam saat 20:00 den sonra online olan varsa beklerim

23-00 oyunda olurum müsaitsen olursan yapalım usta
  • dbgstudios kullanıcısına yanıt
    Doğan bey artık bizi sevmiyor baksana adam attığımız mesajlara cevap bile vermıyor
  • quote:

Evet bu kadar basit. Girebildiniz mi ?

evet

• Millet o kadar berbat oynuyor ki oyunu her oynadığımda 15-20 kişi öldürmekten sıkıldım zaten serverlarında da deli gibi sorun var lag var bıraktık last of us a geçtik ekip olarak kafamız rahat tavsiye ederim :)

Yinede yenemedikleriniz falan varsa beni bulun bi kaç maçlığına gelir milletin aklını alır giderim sıkıntı yok :))
  • Birisi poseidon işin rehber yapsada poseidona başlasam poseidon da hangi eşyaları büyüleri açmamız gerekiyor

• Shy person eder :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EquiN0x

Shy person eder :)

Hocam konuda bekleniyorsunuz Rica etsek bir poseidon rehberi yaparmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trident Of Poseidon -- 16 Kasım 2013; 21:41:54 >
  • Tank herodur yani savunması çok fazladır kolay kolay yatmaz. Ama güç olarak tansıla geçemdiğin sürece fazla birşey yapamazsın. Kombo isiiyorsan poseidonun akımı büyüsünü kullanırsın. Boleras pelerini var oda kalkan ve sürekli büyü veriyor tabi etkin olduğu sürece onu kullanambilirsin(eşya). Direnç yadigarı var oda canın %35'in altına indiğinde sana can ve fisiksel direnç veriyor onu kullan. Zırh olarak poseidonun savaş zırhı kask, kraken veya savaş zırhı üst zırh, altada aynı kraken veya savaş zırhı idealdır. Kombo için 25 lv de açılan poseidonun palası çok müazzamdır sürekli sana mana basar ve deli kombolar yapabilirsin. Benden bu kadar :)

• quote:

Tank herodur yani savunması çok fazladır kolay kolay yatmaz. Ama güç olarak tansıla geçemdiğin sürece fazla birşey yapamazsın. Kombo isiiyorsan poseidonun akımı büyüsünü kullanırsın. Boleras pelerini var oda kalkan ve sürekli büyü veriyor tabi etkin olduğu sürece onu kullanambilirsin(eşya). Direnç yadigarı var oda canın %35'in altına indiğinde sana can ve fisiksel direnç veriyor onu kullan. Zırh olarak poseidonun savaş zırhı kask, kraken veya savaş zırhı üst zırh, altada aynı kraken veya savaş zırhı idealdır. Kombo için 25 lv de açılan poseidonun palası çok müazzamdır sürekli sana mana basar ve deli kombolar yapabilirsin. Benden bu kadar :)

Teşekkür ederim.9 ve 25 lvl lik silahların komboları varmı yani X e bas O ya bas sonra zıpla Üçgene bas gibi anlatabildim heralde birde 40 a gelip sıfırladığımızda ne almalıyız.ben maçlarda rastgele dalıyorum bunun bir taktiği varmı yani direk dalma şöyle yap bunu bekle vs .Yorum için tekrardan teşekkür ederim biraz ilerlediğimde oyun saracağa benziyor.Hep o Percy Jackson 1 ve 2 yi izlediğimden poseidona başlıyorum oyunun başında biraz ezik gibi gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: cihankvnci

quote:

Tank herodur yani savunması çok fazladır kolay kolay yatmaz. Ama güç olarak tansıla geçemdiğin sürece fazla birşey yapamazsın. Kombo isiiyorsan poseidonun akımı büyüsünü kullanırsın. Boleras pelerini var oda kalkan ve sürekli büyü veriyor tabi etkin olduğu sürece onu kullanambilirsin(eşya). Direnç yadigarı var oda canın %35'in altına indiğinde sana can ve fisiksel direnç veriyor onu kullan. Zırh olarak poseidonun savaş zırhı kask, kraken veya savaş zırhı üst zırh, altada aynı kraken veya savaş zırhı idealdır. Kombo için 25 lv de açılan poseidonun palası çok müazzamdır sürekli sana mana basar ve deli kombolar yapabilirsin. Benden bu kadar :)

Teşekkür ederim.9 ve 25 lvl lik silahların komboları varmı yani X e bas O ya bas sonra zıpla Üçgene bas gibi anlatabildim heralde birde 40 a gelip sıfırladığımızda ne almalıyız.ben maçlarda rastgele dalıyorum bunun bir taktiği varmı yani direk dalma şöyle yap bunu bekle vs .Yorum için tekrardan teşekkür ederim biraz ilerlediğimde oyun saracağa benziyor.Hep o Percy Jackson 1 ve 2 yi izlediğimden poseidona başlıyorum oyunun başında biraz ezik gibi gelmişti

9 lv silah için : basit kombo --> zıpla üçgene bas sonra adam yere düşücek sonra 2 defa kare yap daha sonra R1+ yap adama 3 defa vurucak 3.cünün sonunda adama vurduktan sonra hemen r1 yap. Adam felç bu arada.

25 lv silah üst düzel kombo( poseidonun akımı büyüsü 2 kullanımlık dolu olmalı) : havaya zıpla üçgene bas adam düşünce 2 defa yap sonra bi kere büyüye bas (R2) yap sonra tek 2 defa tekrar r2 tekrar 2 defa kareye bas bastıktn hemen sonra R1 üçgen yap adam kaçmazsa % ölüdür :) eğer büyün tam dolu değilse bu büyülü olanları tek yapabilirsin.

Kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaos Knight -- 16 Kasım 2013; 22:08:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihankvnci

quote:

9 lv silah için : basit kombo --> zıpla üçgene bas sonra adam yere düşücek sonra 2 defa kare yap daha sonra R1+ yap adama 3 defa vurucak 3.cünün sonunda adama vurduktan sonra hemen r1 yap. Adam felç bu arada.

25 lv silah üst düzel kombo( poseidonun akımı büyüsü 2 kullanımlık dolu olmalı) : havaya zıpla üçgene bas adam düşünce 2 defa yap sonra bi kere büyüye bas (R2) yap sonra tek 2 defa tekrar r2 tekrar 2 defa kareye bas bastıktn hemen sonra R1 üçgen yap adam kaçmazsa % ölüdür :) eğer büyün tam dolu değilse bu büyülü olanları tek yapabilirsin.

Kolay gelsin :)

daha ne diyeyim.teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.