Şimdi Ara

God of War: Chains of Olympus /// Kratos - Face Of The Ghost of Sparta (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
0
Favori
34.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar oyun çıkmıştır...

Ben tahtakale piyasasina bakindim goremedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 5 Mart 2008; 9:16:58 >
  • Oyun Cikti.
    Malum yerlerde
    Kanit:

• Asılın.
  • Patapon'u silmenin vakti geldi anlaşılan.
  • Forumda kopya oyun download linklerinin verilmesi (Özel Mesaj Dahil) , ISO ve illegal ROM paylaşımları kesinlikle yasaktır. Bu tarz paylaşım yapan kişiler ceza alıcaktır.

Biraz daha sakin
  • Sirketten verdim yuku. 1 saat te gelicek dedi. Sirketin interneti yamulttum ,ogle yemeginde devam edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Forumda kopya oyun download linklerinin verilmesi (Özel Mesaj Dahil) , ISO ve illegal ROM paylaşımları kesinlikle yasaktır. Bu tarz paylaşım yapan kişiler ceza alıcaktır.

Biraz daha sakin

Ozel Mesaj konusunda ciddi misin :)
    Eger ciddiysen Ozel Mesaj Ozel olmaktan cikar zaten :)
  • @Ziw®o
    Hocam ne yapalım bi an için heyecanlandık gow için ceza yemek pahasınada olsa link veridik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka

quote:

Forumda kopya oyun download linklerinin verilmesi (Özel Mesaj Dahil) , ISO ve illegal ROM paylaşımları kesinlikle yasaktır. Bu tarz paylaşım yapan kişiler ceza alıcaktır.

Biraz daha sakin

Mesajım sana ciddi gelmedi sanırım Neyse o tarz birşeye kalkışıp ceza alırsan ne kadar ciddi olduğumu görürsün

Sony_55

Bizde hemen ceza vermedik zaten önce uyarımızı yaptık bundan sonra aynı şeyler tekrarlanırsa cezayı veririz

• quote:

quote:

quote:

Biraz daha sakin

Mesajım sana ciddi gelmedi sanırım Neyse o tarz birşeye kalkışıp ceza alırsan ne kadar ciddi olduğumu görürsün

Sony_55

Bizde hemen ceza vermedik zaten önce uyarımızı yaptık bundan sonra aynı şeyler tekrarlanırsa cezayı veririz

Olsun gow için 7 gün cezaya razıyım..

• umarım biraz optimize etmişlerdir. demo'sunda yavaşlamalar oluyordu :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerich

umarım biraz optimize etmişlerdir. demo'sunda yavaşlamalar oluyordu :/

CSO dur CSO
  • yok yok değil normal denemiştim : ) senin dl nasıl gidiyor. bir son bulmadımı hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerich -- 5 Mart 2008; 12:19:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerich

yok yok değil normal denemiştim : ) senin dl nasıl gidiyor. bir son bulmadımı hala

%62
  • quote:

quote:

quote:

Biraz daha sakin

Ozel mesajlara karisilan bir site.. (Bu site politikasi mi yoksa sizin sahsi politikaniz mi ? Bakin burda benim savundugum illegal link verme yada ayni degerde farkli bir sey degil burda benim anlatmaya calistigim benim ozelimin okunmasi )
    Demekki siz milletin ne amac olursa olsun ozel mesajlarini da okuyorsunuz..
    Ozel mesaja zaten saygi duymayan bir yerde de siz banlamasaniz da ben ne kadar dururum orasida ayri bir konu.

Sony_55

• Bende İndiriyorum Hadi Hayırlısı...
  • Hayy canina yandigim torrent i gonderdigimi cekebilseydim simdiye oyun gelmisti. 100 kb den asagi upload inmiyor.
  • oyun harika ötesi!!!!! ya budur psp oynu ..... başka bişey demiyorum...
  • 3.71 'de Canavar Gibi Çalışıyor Bilginize...
  • akşam olucakta eve gidicez, indiricez, psp ye atıcaz... 3.40 oea olduğu için küfür edicez versiyon ile uğraşıcaz.... teyyy teyyyy
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.