Şimdi Ara

God of War: Chains of Olympus /// Kratos - Face Of The Ghost of Sparta (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
0
Favori
34.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun bitti hatta üstüne bonusta açtım :D 8 saatte bitti
  • oyunm mükemmel arkadaşlar efsan olmuş gerçekten de

rapide upload ettim ama linkleri veremiyorum ne kötü
  • Yani güzel oyun , diger 1 ve 2. bölümünden zerre farkı yok..Hani birşeyler degiştimi acaba diyorsun ama zerre değişiklik yok
    Aynı şekil dövüşler, animasyonlar, boss savaşları, sandık açmaca vs vs
    Yani insan bir iki artı yapar...Adamlar sanki GOW 1 in mapleri değiştirmiş al sana yeni GOW diye sunuyor..İyi iş gerçekten...
    GOW3 te bakalım birşeyler değişecekmi
  • Drizzt güzel nokta yakalamışsın yine , fakat bizim şaşırdığımız PSP'nin bu kadar zorlanması , böyle grafik vermesi.

Arkadaşlar indirdim açtım , süper oyun , PSP'nin en iyi oyunlarından biri.
  • tek link var bende isteyenler ....... ulaşsın :D burdan deil(kuralları çiğnemeyelim :P ) anladınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 6 Mart 2008; 11:18:55 >
  • evde henüz torrent ten 4-8 kb arası indiriyor :S akşama inerse bende oynayabileceğim :S
  • Dün geceden beri oynuyorum süper oyun olmuş psp gibi bi alette bile böle şaheser yapabiliyorlar helal valla
  • 20 dk önce bitirdim oyunu çok keyif aldım oynarken bi naruto bide god of war psp de bitirirler üzerlerine tanımam şu anda heh bide 2009 da galiba Kingdom Hearts Birth By Sleep de geliyo ohh tadından yenmez valla :D
  • Oyunun yalnızca ilk bölümüne bakabildim gece 2 de bitti maşallah 5 saat gibi bi sürede işlem o.k.

Ancak... versiyonum 3.40 oe a idi oyun da takılma var;
    versiyon 3.71 oyunda yine takılma var;
    3.90 a çıktım yine takılma var .....
    herkeste var mı bu yavaşlama problemi... demo da böyle bişi yoktu !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokiee

Oyunun yalnızca ilk bölümüne bakabildim gece 2 de bitti maşallah 5 saat gibi bi sürede işlem o.k.

recovery menuden game için işlemci hızını 333mhz'ye çek öyle dene.
    Birde oyun cso formattaysa takılma yaşayabilirsin
  • Evet PSP deki en iyi grafikli oyunlardan denebilir...
    Yalnız arada acaip yavaşlama oluyor..Oda artık malum şekilde kullanmaktanmıdır bilmiyorum ama belli zamanlarda oluyor
    Mesela okçulara yaklaşırken yada ekrana 3-5 düşman gelince..Sonra toparlıyor.
    Slim PSP bu arada bendeki
    Inşallah tuşlar bozulmaz bu oyunu oynarken, çünkü çata çuta dalıyoruz tuşlara...İlk başlardaki 2 hatunu kaçırmayın, memnun etmeden ayrılmayın.Delikanlı adamsınız sonuçta
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

quote:

Orjinalden alıntı: gokiee

Oyunun yalnızca ilk bölümüne bakabildim gece 2 de bitti maşallah 5 saat gibi bi sürede işlem o.k.

recovery menuden game için işlemci hızını 333mhz'ye çek öyle dene.
    Birde oyun cso formattaysa takılma yaşayabilirsin

dostum cso değil iso 1.5 küsür, hemen deniyorum bu tekniği ...

• bu da işe yaramadı ....
    biraz daha araştırıyım sağol dostum...
  • ben oyunda takılma yaşamadım. takılma sorunu hafıza kartınızla alakalı olabilir.
  • bencede hafıza kartından sahte olup olmadıgını bi kontrol et istersen vardı forumda kontrolun nası yapıldıgı
  • oyunda milim takılma-yavaşlama fps düşmesi olmuyor optimizasyon ve grafik 10 numara:D
    deli gibi oynuorm şarj bitti o ara foruma girdim dolsun direk dalış:D
  • Oyunu ISO olarak oynayın CSO oynarsanız yavaşlama olabiliyormuş malum yerlerde yazıyor 360 ım olmadıgı için malum yerler kelimesini kullanasım geldi heves yaptım, yeni haberim oldu oyunun çıktıgına hemen indiriyorum 11 part rar 3. parttayız
  • Oyunun yavasligindan sikayet edenler
    Normal iso kullaniyorsaniz ve cpu hiziniz 222 ve yukari ise
    Kesinlikle cakma 2 veya ustu bir hafiza kullaniyorsunuz
    Cunki cakma hafiza kartlar iso boyutu 1 gb ustune ciktiginda kasma yapar (Benim hafiza kartim cakma ama canavar gibi hic yavaslama yok diyenler dedigim gibi 1gb ve ustu isolari denesinler)
    Ornek olarak Tekken Dark,,
    Cakma 4 gb de muzik gelmez muzik acik oldugu halde
    Yani anlayacaginiz normal bir sekilde calisan cakma 4 gb ler (2 bende yok ama ondada ayni belirtiler olmasi lazim) boyut 1 gb yi astiginda sorun cikarmaya baslar..

Yani bosuna ~Nerde hata yapiyorum~ diye kendinizi suclamayin
    Ha bana inanmayanlar takilma yapan iso haricinde oyunun rip ini indirsin ve denesinler oyun sorunsuz calisacaktir.
    Su an ben oyunu 980 MB a indirmis durumda akici bir sekilde oynuyorum (Sound ve sonradan acilan videolar silindi)
  • Kesinlikle tavsiye ederim. Mutlaka edinin ve oynayın. Bitmesin diye yarım saat bi saat arası oynuyorum valla. Gercekden zevk alarak oynadığım oyulardan biri.
    Ve psp neymiş daha iyi anladım
  • Bende takıntı olmuyor , hiç olmuyor. Kart orjinal 2 GB , oyun CSO , kaymak gibi valla.

Ayrıca bitmesin diye oynamıyorum ayaklarında değilim , yumuldum direk.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.