Şimdi Ara

God of War: Chains of Olympus /// Kratos - Face Of The Ghost of Sparta (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
0
Favori
34.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk aldığım 4 gb çakma kart ile de denedim. kartın aktarım hızı 1.5 mb :) (normalde sahtelerde 3.5 mb civarı, orjinallerde 6-7 mb ye kadar çıkıyor) buna rağmen oyunda tek bir takılma olmadı
  • Bende 2gb sahte var oyun zaten 1,5gb iso şahsen 1gbtı geçince kasma sorunu gibi durumlara rastlamadım hiç çatır çatır çalışıyor
  • İşteee budur süper manyak öyle böyle anlatılmaz yaşanır.Aleti aldığım güne şükürler olsun.Oyun budur aksiyonsa aksiyon,herşeyi 4 4lük budur...

(kusura bakmayın sevincimden ne diyeceğimi bilemedim)

(sahte 2gb kart ile cso olarak oynuyorum,yeni bir alana girdiğimde takılma var sonra hiç yok,iso yapıp 300mb fazladan yer işgal etmesine gerek yok ) pspden edit:kartin yazma degil,okuma hizi onemlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 7 Mart 2008; 7:00:05 >
  • 4 gb kolpa kart var ben de;
    ancak daha önceki 1 gb üstü oyunlarda problem yapmadı...
    elimde ki gow iso 1.5 gb ... özellikle npc ler çoğaldığında berbat takılma oluyo...
    daha önce de belirttiğm gibi versiyondan diye düşünmüştüm ama alakası yokmuş...
    geriye birtek ms kalıyo...
  • Çakma ms lerde takılma yaşayanlar MS ye fat format atarak hızlandırabilirler.

ilk önce psp nizin içindekileri yedekleyin bir yere

1-hafıza kartına psp system setting den format atın
    2-psp yi usb ile pc ye bağlayın (psp yi açın ana dizindeki tüm dosyaları & klasörleri masa üstüne kopyalayın lazım olacak)
    3-başlat tan çalıştır tıklayın gelen kutucuga cmd yazın ve enter tuşuna basın
    4-karşınıza siyah bir ekran gelecek oraya aynen " format x: /fs:fat " yazın ve enter a basın
    sonra format için bir enter daha isteyecek basın ve bekleyin %100 olunca
    64 KB BİRİM AYIRMA BOYUTUNA EVET DEYİP YANİ "E" TUŞUNA BASIP ENTER YAPIN birim için etiket isteyecek oraya adınızı falan yazar entere basarsınız.

NOT:X: YAZAN YERE PSP SÜRÜCÜ HARFİNİ YAZMALISINIZ

psp yi daha sonra formatlarsanız bu yaptıklarınız gider yine aynen böyle yapmalısınız.

*Pspturkey Tunklasi adlı kullanıcıdan ALINTIDIR.*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreldoR -- 7 Mart 2008; 10:46:52 >

• birde bunu deniyelim bakalım neler olacak
    eyvallah dostum
  • Bu işlem işe yarar , ama hafızada her 1 kb'lık dosya için bile 64 kb'lık yer alır. Birde bir plugin vardı kartı hızlandıran , bende hala var ve arka planda çalışıyor. FATMSMOD diye birşey.
  • Arkadaşlar oyun Gamespot'tan 8.5 almış , kullanıcı oyları 9.3. Gamespot'tan oyunun artı ve eksileri şöyle:

Artılar:
    --> Müthiş teknik ve inanılmaz görseller
    --> Dövüşmek eğlenceli ve şiddetli
    --> Oyunun müzikleri , atmosfere çok iyi oturmuş

Eksiler:
    --> Oyunda neredeyse hiç değişiklik yok , bildiğiniz GoW.
    --> Birkaç saatte kolayca bitirilebilinir.
    --> Biraz daha fazla puzzle ve bosslar olabilirmiş.

Bazı yerlerini değiştirerek yazdım , daha kolay anlaşılabilsin diye. Ama incelemede en çok dikkatımı çeken cümle:

Chains of Olympus , PSP'nin en iyi grafikli oyunlarından biri.

EDIT: Ayrıca Gamespot'un 8.5'ine katılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 7 Mart 2008; 11:22:21 >
  • Yaklaşık 200mb falan gider ama bir çok kartta gözle görülür hızlanma oluyor. Orjinal MS ler Fat olarak geliyor, çakmalar ise Fat32 olarak geliyor o yüzden takılmalar olabiliyo.
  • oyun mukemmel psp de oynadıgım en iyi oyun diyebilirim
  • Bİsey soracagim bu oyun gow un 1 oyunuyla 2 arasinda bi zamanda gecmiyomu ? Cevabiniz evetse ne gibi bir degisiklik olmasi lazim . O zaman 2 deki oyunu dikkate almayan bi oyun yapsan konu butunlugu acisindan dagilir.
  • Analog kontrolde kötü olmuş...Kratos u hareket ettirmede sorun yok ama kavgalarda çevirme işareti çıktıgında PS2 deki kadar rahat olmuyor. Bu yüzden kaç kere tekrar yapmak zorunda kalıyorsunuz.
    Ayrıca çok uzun olmaması iyi olmuş, yoksa PSP ler elimizde kalabilirdi. Hiç değişiklik olmaması olayına zaten deginmiştim, GS de aynı konuda eleştirmiş..
  • Oyunu bitidiginizde extralarda Lost Level diye bir video cikiyor
    Inanin oynayamadigimizdan midir nedir diycek ama yok arkadaslar o level tum su an oynadigimiz gow a bedelmis nerdeyse gordugum kadari ile..
    Boss falan varmis o levelde biz bos neredeyse hic gormedik bi oyunun basinui begendim ben gerisi Prence Of Persia gibi kapali mekanlarda gecmis hic hos degil

2. olarak oyun ilk duyuruldugunda ve sonralari gelen bazi yerler oyunda malesef yok ki bunlar en iyi yerler
    Ornegin oyunun ilk tanitiminda gosterlen canavar ile altta vedigim resimdeki mekani goren varsa bi zahmet soylesinde bize de ugrasin..
    Grafik olarak oyun iyi ama gOw serisine hic bir katkisi yok..
    Bana oyun grafik cikildiginda cok yavan geldi

Nerde bu mekan : )

God of War: Chains of Olympus /// Kratos - Face Of The Ghost of Sparta

• Oyun evde indi sabah ama PSP'ye atamadan işe gittim. Gece olunca bende bakarım artık bu mükemmel oyuna.

(PS2'de ki iki oyunu superdi)
  • Oyun süperde.Hard başladım ve acayip zorluyor fakat easy filan yapsaydım oyun bitmişti şuan o yüzden niyetim yok easy'e.İlk boss'u filan geçtim,2. bölüm de de bayağı bir ilerledim.
  • pspyi genelde dizi izlemek için kullanıyordum bu oyun cıkana kadar..

Oyun en az ps2dekı kadar güzel olmuş..Bayıldım diyebilirim (:

Bu arada şu gemidekı korsan kılıklı boss'u gecemıyorum birtürlü..ben vurdukce geminin üstüne cıkıyor ve tekrar healthı yükselıyor..(umarım anlatabilmişimdir tam olarak )

Bi tüyo alsak bitirenlerden :S
  • Kasatka ya katılıyorum...Güzel noktalara değinmiş...Güzel eyvallahta, PS2 deki GOW tadınıda alamadım. Bu şekilde gelmeye devam ederse eski popülaritesi kalmaz.
    Farklı birşeyler bekliyordum ama yok..Prince of Persia bundan dahamı iyiydi diyede soruyor insan. En azından her bölümde farklılık, tırmanma, atlama ,zıplama, bulmaca ve daha başarılı dövüşler mevcut...GOW u sanırım konusu olan mitoloji nedeniyle bu kadar tutuyoruz..Birde Kratos karakteri başarılı
  • Ya bikere PS2 ile niye kıyaslıyorsunuz ki??? Şimdiye Kadar Hangi PSP oyununu PS2 ile kıyasladınızda bunu PS2 ile Kıyaslıyoorsunuz?

1.6 gb lık bi oyun olduğunu unutuyorsunuz bence. Bu boyutuna rağmen süper bi oyun olmuş.

Prince Of Persia'ya Gelincede POP'un GOW'un Yanında Lafı Bile Edilmez Bence. Yani POP'da Olup GOW'da Olmayan Hiçbişey Yok. Yanlış Anlaşılmasın Ama POP GOW'dan Daha Güzel Diosanızda Oyundan Anlamıosunuz Demektir.
  • Valla BBR ye katılıyorum GOW varken POP u psp ye yüklemem bile.. Artı psp de oynanabilsin diye yapılmış oyun, Ps2 oyununu psp de oynanabilir hale getirmişler işte daha ne bekliyoruzki? Bir de, ben ve benim gibi bi çok kişi ilk defa psp de tanıştı God of war la, o yüzden mükemmel bi oyun bizim için.
  • bu oyuna tapıyoum 10 numaa oyun yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.