Şimdi Ara

God of War: Chains of Olympus /// Kratos - Face Of The Ghost of Sparta (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
0
Favori
34.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizde gow hayraniyiz ve pop ile ayni kefeye falan koydugumuz yok DU taki bu oyuna kadar
    Ilk iki oyun tamam hic bi sekilde POP u yanina yaklastirmaz ama bu oyun da sanki yapimcilar biraz kisitlanmis yeni fikirler sanki bilincli olarak GOW III icin balta yemis..

Oyundan anlamiyorsun demis bi arkadas.. Sanada hak veriyorum seviyorsun oyunu o yuzden oyle demissin.. Ama oyunu sevgini farkli sekilde goster..
    Nasil mi ? Bizim gibi.. Yani beklentilerin yuksek olsun. Asil bu oyuna Mukemmel diyen bence bana gore gozu kapali marka-firma-oyun fanidir.
    Tekrar soyluyorum GOw I-II ye sozum yok ama bu oyun saf kan GOW degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

pspyi genelde dizi izlemek için kullanıyordum bu oyun cıkana kadar..

Oyun en az ps2dekı kadar güzel olmuş..Bayıldım diyebilirim (:

Bu arada şu gemidekı korsan kılıklı boss'u gecemıyorum birtürlü..ben vurdukce geminin üstüne cıkıyor ve tekrar healthı yükselıyor..(umarım anlatabilmişimdir tam olarak )

Bi tüyo alsak bitirenlerden :S

Dostum orada adam yukari ciktiginda ( ki adam azrail, kaptan degil :D ) gidip ciktigi yerlerin altindaki kolonlara vuracaksin ama vurmadan once kolundaki diger silah varya eldiveni. Hani ''asagi '' tusuna basinca aktif oluyor, onunla vuracaksin, ilk once birini kiracaksin tekrar gelecek bidaha doveceksin, bidaha cikacak yukariya , sonra asagidaki kolonlardan digerinide kiracaksin, sonra son kez bu olay tekrarlanacak, 3.kez kirdiginda adamin kafasinda yuvarlak cikacak. sonra adam öldü sanacaksin ama belinden kopup ucmaya baslayacak ama zaten cok az enerjisi kaliyor. sonra sana top atacak, onun attigi tolpari ''L'' ye basarak yansitip tekrar ona atacatsin birkac kere, zaten enerjisi cok azaliyo. sonrada video giriyo orda, Kratos adamin agzini yuzunu dagitiyor o koluna taktigi eldivenle. hadi kolay gelsin :D

• eleman sağol

Easyde oynuyorum gercı kasmaya luzum yok ,o kadar uğraşcak vakdımde yok acıkcası..

Ucan bi hatunla tapınagın içinde kavga dövüş halındeyım..Bundan sonra daha cok varmı bitmesıne (:
  • oyun super yhaw oynamaya basladım bende grafıkler falan super
  • Bir aksilik olmazsa God of War, Chains of Olympus'a ben de yarın öğle saatlerinde kavuşuyorum... Daxter'dan beri düzgün bir oyun oynayamadım bu cihazda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka

Arkadaslar anlasamiyoruz
    Bizde gow hayraniyiz ve pop ile ayni kefeye falan koydugumuz yok DU taki bu oyuna kadar
    Ilk iki oyun tamam hic bi sekilde POP u yanina yaklastirmaz ama bu oyun da sanki yapimcilar biraz kisitlanmis yeni fikirler sanki bilincli olarak GOW III icin balta yemis..

Oyundan anlamiyorsun demis bi arkadas.. Sanada hak veriyorum seviyorsun oyunu o yuzden oyle demissin.. Ama oyunu sevgini farkli sekilde goster..
    Nasil mi ? Bizim gibi.. Yani beklentilerin yuksek olsun. Asil bu oyuna Mukemmel diyen bence bana gore gozu kapali marka-firma-oyun fanidir.

oyunu çok sevdiğimden deilde kim pop ile gow u karşılaştırsa cevabım aynı olurdu ister ps versionu için ister psp verisonu için.

bence sizin bi psp oyunundan beklentileriniz çok yüksek. daha ne sıkıştırabilirlerdi 1.6gb a? dorudur boss sayısı az, oyun çabuk bitiyor vs. ama3 5 tane daha boss yapmaya kalkasalar grafiklerden ödün vericekler grafikler çevre tasarımı kötü dieceksiniz. seslerden ödün verirp çevre tasarımı yapsalar one biçim sesler öle dieceksiniz. sonuçta bunu yapan işin ustalarına kafa tutup şuana dek çıkan en iyi psp oyununu gidip pop la kıyaslamakda yersiz olur.

bence bundan daha güzel psp için gow yapılamazdı.

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka

Arkadaslar anlasamiyoruz

oyunu çok sevdiğimden deilde kim pop ile gow u karşılaştırsa cevabım aynı olurdu ister ps versionu için ister psp verisonu için.

bence sizin bi psp oyunundan beklentileriniz çok yüksek. daha ne sıkıştırabilirlerdi 1.6gb a? dorudur boss sayısı az, oyun çabuk bitiyor vs. ama3 5 tane daha boss yapmaya kalkasalar grafiklerden ödün vericekler grafikler çevre tasarımı kötü dieceksiniz. seslerden ödün verirp çevre tasarımı yapsalar one biçim sesler öle dieceksiniz. sonuçta bunu yapan işin ustalarına kafa tutup şuana dek çıkan en iyi psp oyununu gidip pop la kıyaslamakda yersiz olur.

bence bundan daha güzel psp için gow yapılamazdı.

katılıyorum ayrıca bence 1.5 gb den kucuk de olabilirdi.Ama oyunun grafikleri cihazi baya zorlamis

• quote:

eleman sağol

Easyde oynuyorum gercı kasmaya luzum yok ,o kadar uğraşcak vakdımde yok acıkcası..

Ucan bi hatunla tapınagın içinde kavga dövüş halındeyım..Bundan sonra daha cok varmı bitmesıne (:

Oyunu bitirmissin, tebrikler. o kadin son boss. kadin olmeden once bi yerde ''atlaaaaas'' diya bagiriyo! aman dikkat ucgen, kare bisey cikiyo herkes kacirmis ordaki tusu, atlas yumrugu koduguynan bayiltiyor yere seriyo lesini Kratosun :D benimki hard da 6 saat 45 dak surdu simdi yarin very hard'da oynayacam...

Bu arada 2. challenge inanilmaz zor. 2.si boyleyse digerleri nasildir bilmiyorum : (

Challenge leri bitiren var mi?

• oyunda çok kasılma oluyor !
  • 2gb cakma kart var ve sadece god of war var içinde hiç takılma dahi yok arkadaşlar vede bikerede sadece hafıza katına 1 adet oyun tın gowu kapatıp tekrar oynayın derim yada gidip yeni bir ms alın derim oyun harika
  • ilk defa bir oyun bitirdim pspde :D

Tadı damamda kaldı desem yeridir ps3 için cıkacak god of war3ü 4 gözle beklıyorum..
  • abi bu oyun oynanmaz yaşanır mükemmel ötesi olmuş...ayrıca oyundan çok yer kesilmiş diyenler
    gow1-2 de bir oyun kadar daha yer kesilmişti...her oyunda olur böyle şeyler,olmak zorunda...olmazsa olmuyor
    bence oyun gow'un portabledaki versiyonu olarak olması gereken yerde,çok hoş bir atmosferi var
    animasyonlar,grafikler çok iyi...iyi sayılabilecek bir hikayesi var

dipnot:charon azrail falan değil mitolojide azrail yok:D
    sadece sen ona para veriyosun o da seni karşıya geçiriyor alt dünyada,ama sadece ölüleri geçirir
    canlı olarak bir herkül bi de kratos geçti sanırım...
  • O bölümde enerjisi dolarken bir vuruş yaparak beni öldürdü,sonra ara video girdi o eleman tutup aşağı attı beni oyuna devam ettim,oyunun akışı bu şekilde zannettmiştim,bahsettiğimiz aynı bölüm galiba,neden böyle oldu ki?.

quote:

Orjinalden alıntı: eleman2626

quote:

Bu arada şu gemidekı korsan kılıklı boss'u gecemıyorum birtürlü..ben vurdukce geminin üstüne cıkıyor ve tekrar healthı yükselıyor..(umarım anlatabilmişimdir tam olarak )

Dostum orada adam yukari ciktiginda ( ki adam azrail, kaptan degil :D ) gidip ciktigi yerlerin altindaki kolonlara vuracaksin ama vurmadan once kolundaki diger silah varya eldiveni. Hani ''asagi '' tusuna basinca aktif oluyor, onunla vuracaksin, ilk once birini kiracaksin tekrar gelecek bidaha doveceksin, bidaha cikacak yukariya , sonra asagidaki kolonlardan digerinide kiracaksin, sonra son kez bu olay tekrarlanacak, 3.kez kirdiginda adamin kafasinda yuvarlak cikacak. sonra adam öldü sanacaksin ama belinden kopup ucmaya baslayacak ama zaten cok az enerjisi kaliyor. sonra sana top atacak, onun attigi tolpari ''L'' ye basarak yansitip tekrar ona atacatsin birkac kere, zaten enerjisi cok azaliyo. sonrada video giriyo orda, Kratos adamin agzini yuzunu dagitiyor o koluna taktigi eldivenle. hadi kolay gelsin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 8 Mart 2008; 15:13:50 >

• süper ötesi bi oyun kablaşr müzikler falan ooff yaniii
  • ben başında bir yerde takıldım
    ölü bir beden var onu ilk kapıyı açmak için kullandım buttonun üstüne koyarak kapı açıldı ama sonraki yerde de aynı kapı buttonla açılıyor o nasıl açılıcak ?
  • ilk butonun olduğu yerde bir sandık var ekranın altına doğru bir yerde onu sürükle ilk buton yada ikincisinde kullan
  • Bitirdim , tadı damağımda kaldı. Ver elini God Mode zorluğu.
  • arkadaşlar yardım edın challenge of hadeste kaldımm...8 adamı oldurum yukarda kapı acıldı gıttım ama korıdordakı ıkıncı yerden atlayamıyorum zemın kayıyor bırde heykelın kafasındakı kolu cevıremıyorum yardımççç
  • quote:

Orjinalden alıntı: NDS

O bölümde enerjisi dolarken bir vuruş yaparak beni öldürdü,sonra ara video girdi o eleman tutup aşağı attı beni oyuna devam ettim,oyunun akışı bu şekilde zannettmiştim,bahsettiğimiz aynı bölüm galiba,neden böyle oldu ki?.

quote:

Orjinalden alıntı: eleman2626

quote:

Evet dogrudur. ilk geldiginde oyle oluyor, seni öldürüyor.. sen tekrar geliyosun daha sonra ayni yere. oyunun akısı bu sekılde. zaten ilk geldiginde adamın cıktıgı yerın altındakı kolonlar parlamıyor, ikinci geldıgınde parlıyorlar, ki ozaman vurabiliyorsun.

Bu arada hala 2.challenge'a gecip bitiren yokmu. 20 adam oldurun diyor, ama adamlar size 1 kere bile vurmayacak, VE adamlara KORUMA işlemiyor !!!

• oyunda baya bi yer ilerledim versiyonum 3.40oe-a ve kart sandisk(orjinal) zerre takılma yok... oyunun versiyonla hiç bi alakası olmadıgını belirtmek istedim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.