Şimdi Ara

God of War: Chains of Olympus /// Kratos - Face Of The Ghost of Sparta (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
0
Favori
34.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eleman2626

quote:

Orjinalden alıntı: NDS

O bölümde enerjisi dolarken bir vuruş yaparak beni öldürdü,sonra ara video girdi o eleman tutup aşağı attı beni oyuna devam ettim,oyunun akışı bu şekilde zannettmiştim,bahsettiğimiz aynı bölüm galiba,neden böyle oldu ki?.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

pspyi genelde dizi izlemek için kullanıyordum bu oyun cıkana kadar..

Oyun en az ps2dekı kadar güzel olmuş..Bayıldım diyebilirim (:

Bu arada şu gemidekı korsan kılıklı boss'u gecemıyorum birtürlü..ben vurdukce geminin üstüne cıkıyor ve tekrar healthı yükselıyor..(umarım anlatabilmişimdir tam olarak )

Bi tüyo alsak bitirenlerden :S

Dostum orada adam yukari ciktiginda ( ki adam azrail, kaptan degil :D ) gidip ciktigi yerlerin altindaki kolonlara vuracaksin ama vurmadan once kolundaki diger silah varya eldiveni. Hani ''asagi '' tusuna basinca aktif oluyor, onunla vuracaksin, ilk once birini kiracaksin tekrar gelecek bidaha doveceksin, bidaha cikacak yukariya , sonra asagidaki kolonlardan digerinide kiracaksin, sonra son kez bu olay tekrarlanacak, 3.kez kirdiginda adamin kafasinda yuvarlak cikacak. sonra adam öldü sanacaksin ama belinden kopup ucmaya baslayacak ama zaten cok az enerjisi kaliyor. sonra sana top atacak, onun attigi tolpari ''L'' ye basarak yansitip tekrar ona atacatsin birkac kere, zaten enerjisi cok azaliyo. sonrada video giriyo orda, Kratos adamin agzini yuzunu dagitiyor o koluna taktigi eldivenle. hadi kolay gelsin :D

Evet dogrudur. ilk geldiginde oyle oluyor, seni öldürüyor.. sen tekrar geliyosun daha sonra ayni yere. oyunun akısı bu sekılde. zaten ilk geldiginde adamın cıktıgı yerın altındakı kolonlar parlamıyor, ikinci geldıgınde parlıyorlar, ki ozaman vurabiliyorsun.

Bu arada hala 2.challenge'a gecip bitiren yokmu. 20 adam oldurun diyor, ama adamlar size 1 kere bile vurmayacak, VE adamlara KORUMA işlemiyor !!!

ben 2. challange ı geçtim orda koruma sadece adam tam size vurucakken basınca işliyor.adamları öldürmek için havaya zıplayıp tartarus rage i kullanın

• quote:

Orjinalden alıntı: kont

ilk butonun olduğu yerde bir sandık var ekranın altına doğru bir yerde onu sürükle ilk buton yada ikincisinde kullan

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka

Arkadaslar anlasamiyoruz
    Bizde gow hayraniyiz ve pop ile ayni kefeye falan koydugumuz yok DU taki bu oyuna kadar
    Ilk iki oyun tamam hic bi sekilde POP u yanina yaklastirmaz ama bu oyun da sanki yapimcilar biraz kisitlanmis yeni fikirler sanki bilincli olarak GOW III icin balta yemis..

Oyundan anlamiyorsun demis bi arkadas.. Sanada hak veriyorum seviyorsun oyunu o yuzden oyle demissin.. Ama oyunu sevgini farkli sekilde goster..
    Nasil mi ? Bizim gibi.. Yani beklentilerin yuksek olsun. Asil bu oyuna Mukemmel diyen bence bana gore gozu kapali marka-firma-oyun fanidir.
    Tekrar soyluyorum GOw I-II ye sozum yok ama bu oyun saf kan GOW degil.

Kasatka bu bir psp oyunu farkındamısın
    Abartma lütfen :)
    Ayrıca safkan ın en koyusundan bir GOW oyunudur. Gow oyunu olmamasının safkan derecesini neye göre belirliyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 8 Mart 2008; 22:21:49 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NDS

O bölümde enerjisi dolarken bir vuruş yaparak beni öldürdü,sonra ara video girdi o eleman tutup aşağı attı beni oyuna devam ettim,oyunun akışı bu şekilde zannettmiştim,bahsettiğimiz aynı bölüm galiba,neden böyle oldu ki?.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

pspyi genelde dizi izlemek için kullanıyordum bu oyun cıkana kadar..

Oyun en az ps2dekı kadar güzel olmuş..Bayıldım diyebilirim (:

Bu arada şu gemidekı korsan kılıklı boss'u gecemıyorum birtürlü..ben vurdukce geminin üstüne cıkıyor ve tekrar healthı yükselıyor..(umarım anlatabilmişimdir tam olarak )

Bi tüyo alsak bitirenlerden :S

Dostum orada adam yukari ciktiginda ( ki adam azrail, kaptan degil :D ) gidip ciktigi yerlerin altindaki kolonlara vuracaksin ama vurmadan once kolundaki diger silah varya eldiveni. Hani ''asagi '' tusuna basinca aktif oluyor, onunla vuracaksin, ilk once birini kiracaksin tekrar gelecek bidaha doveceksin, bidaha cikacak yukariya , sonra asagidaki kolonlardan digerinide kiracaksin, sonra son kez bu olay tekrarlanacak, 3.kez kirdiginda adamin kafasinda yuvarlak cikacak. sonra adam öldü sanacaksin ama belinden kopup ucmaya baslayacak ama zaten cok az enerjisi kaliyor. sonra sana top atacak, onun attigi tolpari ''L'' ye basarak yansitip tekrar ona atacatsin birkac kere, zaten enerjisi cok azaliyo. sonrada video giriyo orda, Kratos adamin agzini yuzunu dagitiyor o koluna taktigi eldivenle. hadi kolay gelsin :D

Evet dogrudur. ilk geldiginde oyle oluyor, seni öldürüyor.. sen tekrar geliyosun daha sonra ayni yere. oyunun akısı bu sekılde. zaten ilk geldiginde adamın cıktıgı yerın altındakı kolonlar parlamıyor, ikinci geldıgınde parlıyorlar, ki ozaman vurabiliyorsun.

Bu arada hala 2.challenge'a gecip bitiren yokmu. 20 adam oldurun diyor, ama adamlar size 1 kere bile vurmayacak, VE adamlara KORUMA işlemiyor !!!

Tamamdır,oyunu bitirdim bende.

• GOW psp ye bundan daha iyi "çevrilemezdi"... oyuna 10 üzerinden 9 un altında puan veren veya olmamış eksik vs... diyen psp nin ruhunu,felsefesini,çalışma prensiplerini ve psp ye dair pek çok şeyi idrak edememiştir kısaca...

aletin kapasitesi belli,oyunun sığacağı yerin boyutu belli...

ayrıca her oyunda bir çok bölüm olacak denilir çıkarılır... sonraki oyunlarda kullanılabilir bu bölümler... gow 3 te mesela gow 4 te vs...

oyunun daha iyi olması için umd dediğimiz medyanın 3-4 gb civarı boyutta olması gerekirdi ancak o zaman gow1 ve 2 gibi yapılabilirdi... ki ps2 ye ne kadar yaklaşıldığının farkındasınızdır bu bile bu oyuna mükemmel demek için yeterli... fanatizmle falan bi alaksı yok bu alete ancak böyle güzellikte oyunlar geliştirilebilir... daha fazlasını beklemek hayal okyanuslarında yüzmek olur... tek beklentimiz bu tür "kaliteli" yapımların çoğalmasını beklemektir... gereksiz tartışma ortamı yaratmanın elmayla armutu kıyaslamanın alemi yok pop nere gow nere yani... yıllardır daxter var üzerine bi platform oyunu yapıldı mı ?? hayır neden çünkü aletin sınırları belli... çok kafa yormamak lazım bazı şeylere... eleştriler yerli yerinde ancak gereksiz yani 1.6 gb lık şahane grafik tasarıma sahip oyuna kısa diyosunuz e kısa olacak mecburen tabi keşke 2-3 umd falan olsa oyunlar öyle çıkarılabilir mi psp için bilemiyorum ama (maliyet artar umd fiyatları ama olur yapılabilir bence ) ancak öyle olur dedikleriniz...

neyse yaw çok konuşmaya gerek yok mide bulandırmaya da... oyun güzel,süper olmuş... tüm psp sahiplerinin gazası mübarek olsun herkese iyi keyifli oyunlar... umalım ki hep böyle sağlam oyunlar çıkar psp ye bundan sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 8 Mart 2008; 23:19:32 >

• henüz bitirmedim ama bencede muhteşem.ps2 ile arasında abartılacak kadar pek fark göremedim.ayrıca oyun kısa olabilir her şeyi tadında bırakmak en doğrusu bence vur kır nereye kadar.

bu arada 3 tane atı harekete geçirdim yani henüz oradayım.2 defa oyun farklı yerlerde dondu kapatıp açmak zorunda kaldım.ama henüz bir kasma yavaşlama gibi bir şeyle karşılaşmadım peki bu donma olayı neden acaba kart olsa kasarda,donarmı bilemiyorum.
  • Bende hiç donmadı valla, farklı iso lardanmı kaynaklanıyo acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreldoR

Bende hiç donmadı valla, farklı iso lardanmı kaynaklanıyo acaba?

o olabilir işte neyse başka bir sıkıntı olmadığına göre diğer oyunlardada veya uygulamalarda,iso'dan kaynaklanabilir.sağol zaten 2 defa yaptı tekrar oynadığımda aynı yerlerde yapmadı.
  • Klasik GoW, ilk 2 oyuna göre hiçbir değişiklik yok. Kötü kontroller ve dusuk oynanıs süresi ile beni hayal kırıklığına uğrattı.
  • bitiren arkadaşlara bi sorum olcak temple(basiliskin oldurdukten sonra gelinen yer) da takıldım ne yapmam lazım orda acaba?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileri iade -- 9 Mart 2008; 9:53:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Klasik GoW, ilk 2 oyuna göre hiçbir değişiklik yok. Kötü kontroller ve dusuk oynanıs süresi ile beni hayal kırıklığına uğrattı.

Kontrollerin nesi kötü ki? Ben hiç bi sıkıntı yaşamadım kontrollerde. Ama dediğiniz gibi oyun kısa, birde playstation da GOW oynamayan biri olarak 1 ve 2 den farklı olmaması pek etkilemedi o yüzden (: Playstation daki kontrolleri bilmediğim için bana normal geldi kontroller.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreldoR

quote:

Klasik GoW, ilk 2 oyuna göre hiçbir değişiklik yok. Kötü kontroller ve dusuk oynanıs süresi ile beni hayal kırıklığına uğrattı.

Kontrollerin nesi kötü ki? Ben hiç bi sıkıntı yaşamadım kontrollerde. Ama dediğiniz gibi oyun kısa, birde playstation da GOW oynamayan biri olarak 1 ve 2 den farklı olmaması pek etkilemedi o yüzden (: Playstation daki kontrolleri bilmediğim için bana normal geldi kontroller.

PS'de oynama fırsatı bulursan ne demek istediğimi anlarsın.
  • bence oyun her konuda yeterli. ama insanoğlunun gözü ne zaman doymuşki?
  • Psp'de dar bir koridorda sağa sola ateş edilerek de ilerlenen oyunlar olduğundan GOW bir şahaserdir bence.bu oyun çevrilmedir ve yenilik yoktur.Ps2de şahsen oynamadığımdan altın bulmuş gibi sevindim.Saf bir aksiyon,bulmacalarıyla kafa karıştırmıyor,kombo çeşitliliği süper,grafikler şahane...
    Psp'nin kendi içinde aynı tarzda daha iyi bir oyunu varsa onunla karşılaştırın.Bu alet bunu yapıyor,çok da iyi yapıyor.Daha iyi bir oyun çıkana kadar Gow'a kötü diyenler kendilerini tatmin etsinler...
  • ben ps2 de gow 1 ve 2 yi ortalama 5 er kere bitirdim tam sayısını bilmiyorum ama ikisinide en az 4 kere bitirdim en fazla 6

senin gibi birinin bu sözü nası söylediğini anlamıyorum... kontroller gayet güzel analogla yuvarlak cizme falan cok güzel psp yi alalı 5 - 6 gün olmasına rahmen catır catır oynuyorum. spartan(hard) modda başladım oyuna her gün belli bi miktar oynuyorum ki hemen bitmesin diye oyun her konuda süper ötesi 10 üzerinden 100000 bi oyun bence.... zaten sırf bu oyun icin aldım aleti, iyikide almışım pişman olmadım, oyun süper ötesi.... gow 3 cıksada ps3 alsam diye bekliyorum................
    quote:

• ya ben bu karanlık odanın oldugu yerı gecemıyorum bı turlu 8 adamı oldurdum yukarda kapı acıldı ama oraya gıttım bı korıdor var korıdorda kayan platformlar var altları lav 1. sını gecıyorum 2. ye bı turlu zıplayamıyorum....hadesın kafasında bı kol var oda cevrılmıyor....
  • 3 tane at var 3 tane haç haçları donduruyorum hiçbirşey olduğu yok nasıl geçereiz bu bolumu tekrar gerrisin geriye geliyor haçlar.
  • Şu oyunu hele bir indireyim ardından da bitireyim direk psp'yi satıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

3 tane at var 3 tane haç haçları donduruyorum hiçbirşey olduğu yok nasıl geçereiz bu bolumu tekrar gerrisin geriye geliyor haçlar.

Onları en son çevireceksin,sen bulunduğun yerden devam edip gidip ışıkları çalıştıracaksın(başka türlü anlatamadım) daha sonra zaten oyun seni yine o noktaya getirecek ve sen onları döndürdüğünde 3 atı çalıştırabilir duruma getireceksin.
  • east rüzgarlarının olduğu yerde bir at var oraya geldim ne yapacam.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.