Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Spiderman dualsense Satın Al 30 Nisan 2024 17:34 1 1 Spiderman dualsense God of war dualsense, 5000tl --- satıldıCihaz limited edition üretim olup artik üretimi yoktur, özel bir koldur. sıfır kapali kutu, faturasi mevcut ve Kasım-2024 resmi sony garantisi mevcuttur. Sergileme amaçlı almistim.Spiderman dualsense, 4500tlCihaz limited edition üretim olup artik üretimi yoktur, özel bir koldur. Forumdan almistim, sıfır ayarındadır, 2 - 3 kez kullanip heves alındıktan sonra itina ile paketlenip sergilenme amacli kullanılmıştır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Xbox gamepad 9.nesil sorunlu , 650tl [SATILDI] Ps5 Dualsense Edge Pro Gamepad [SATILDI] Xbox 360 Batman Arkham City Batarang Gamepad Xbox Space Jam Limited edition gamepad