Şimdi Ara

GOD of WAR Film oluyor..!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kratosun kafa o kadar yuvarlak mı? kratosun yaptığı hareketleri o nasıl yapacak.Herif odun gibi.Bence hiç bulaştırmasınlar.Sultans of the Dance te bi çocuk var.Tıpatıp kratosa benziyo.Hem de dansçı.Süper yetenek

Sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 2 Ağustos 2007; 23:24:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

kratosun kafa o kadar yuvarlak mı? kratosun yaptığı hareketleri o nasıl yapacak.Herif odun gibi.Bence hiç bulaştırmasınlar.Sultans of the Dance te bi çocuk var.Tıpatıp kratosa benziyo.Hem de dansçı.Süper yetenek

Sayfa başı

Ben biliyorum onu , resmini bulursam koyacağım şimdi , aynı Kratos.

Sayfa 2.'si

Ehe ehe ...

• http://movies.ign.com/gamestofilm.html arkadaşlar altta bakınız most popular e hala god of war var hemde 6. sırada.
    Most Popular
    1. Resident Evil: Extinction
    2. Hitman
    3. Halo
    4. DOA: Dead or Alive
    5. Gears of War
    6. God of War
    7. Metal Gear Solid
    8. Splinter Cell
    9. Metal Gear
    10. Resident Evil IV
  • Alın size kratos.Bu yaratığı bu oynamazda kim oynar ya

GOD of WAR Film oluyor..!!!!

• adamın adı ne.hani bitane daha vardı deiselli bişey...
  • zaten oyunu yapmasalr biraz şaşardım
  • Vin diesel
    Bu resimdekiler de Hasan Yazıcıoğlu idi galiba
  • hah van diesel süper olur işte beğendim onu ben iyi yapar o hemde benziyo.kratosun yandan yemişi işte...
  • Valla öyle gerçekten ama biraz kilolu bizim krotos biraz daha atletik. Noluyo ya ben iki kelam edene kadar 2 sayfaya varmışsınız.. Goldberg den krotos olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 3 Ağustos 2007; 1:38:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Valla öyle gerçekten ama biraz kilolu bizim krotos biraz daha atletik. Noluyo ya ben iki kelam edene kadar 2 sayfaya varmışsınız.. Goldberg den krotos olmaz.

Haklı
  • Geçen ,benim kuzenle GOW2 yi bitirdik...Oyundaki bitiş videosunu izlerken,''Bu oyunun mutlaka animasyon filmi yapılmalı'' dedim.Demek ki benim gibi düşünen çok kişi varmış...Bence normal film yerine, animasyon filmi yapılsa daha iyi olur...
  • Animasyonun o dağdan devam ettiğini düşünsenize...
  • bencede en mantıklısı animasyon yapmaları hem kratosun tip,fizik aynı olur hemde combolar daha güzel olur
  •  GOD of WAR Film oluyor..!!!!

tek geçerim
  • Bizim arkadaş bu oyuna Godoş War derdi ya bir türlü geçemezdi bölümleri
  • eskiden film sektorü oyunlara yön gösterirdi simdi tam tersi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

tek geçerim

tamam benziyoda bu adam odun gibi.İyi güreşiyodu artık amerikan futbolunda sanırsam
  • ah be dostum ne odunları yontuyorlar biliyormusun?
  • Isallah Berbat Etmezler Oyundakı Gıbı Bı Kratosu Ve Zeus u nerden blcaklar Acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebellion

oo süper
    devil may cry ında filmi yapılacak diyolarda işallah olur

zaten bi oyunun bir de prince of perisa'nın filminin olmasını isterdim.ama oyundaki havayı berbat etmeden bunu yapacaklar.süper olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.