hollywood sonunda ps2 nin hit oyunu god of warı da ele aldı. son zamanlarda sıkça gördüğümüz oyundan film furyasına GOW da katılıyor.hadi hayırlısı bakalım...
bence god of war yerine metal gear solid i yapsalar daha iyi olurdu ama bakalım belki bua guzel olur..
güzelim oyunu berbat etmesinler sonra bu arada ben kratos u oynayabilirim yeteneğim var
Valla God OF War'ın atmosferinden film olmaması bence çok saçma olurdu,yapılsın bir bakalım nasıl olacak merak ettim şimdi güzel iş çıkar derim bu filmden
oo süper devil may cry ında filmi yapılacak diyolarda işallah olur
God of War u düzgün yaparlarsa iyi olur, mitolojik filmleri her zaman severim.. DMC den pek bişey olmaz.. HALO da süper olacak..Peter Jackson daha nolsun
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
God of War u düzgün yaparlarsa iyi olur, mitolojik filmleri her zaman severim.. DMC den pek bişey olmaz.. HALO da süper olacak..Peter Jackson daha nolsun
acaba yine fps mi olacak
bir an önce gelsede bizde meraktan kurtulsak. ama GOW gibi bir oyunu gerçekten iyi yaparlarsa film piyasasında gerçekten bi matrix veya bi lotr gibi bi patlama yapar diye düşünüyorum. bekleyelim görelim..
kusura bakma birader ama bence kratosu oynayacak yetenekte bi çok kişi var.. mesela ben
quote:
Orjinalden alıntı: ereneren
güzelim oyunu berbat etmesinler sonra bu arada ben kratos u oynayabilirim yeteneğim var
Vin Diesel kafadan..
güzel seçim ama şu an ismini hatırlayamadım hani transporterde oynamıştı o herifte olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
Vin Diesel kafadan..
Van dierselin yüzü oldukça çocuksu. Vücfut var tamam da onla bitmiyo olay. Karizma lazım. Transporterdaki iyi bak seçim olarak ama o da zayıf... Büyük ihtimal tanınmamış biri olur. Koyarlar bi amerikan güreşçisini olur biter
Yav bu arada peter jackson yüzüklerin efendisi gibi çekecekse beni sarmaz ama king kong gibi olacaksa kalite o zaman halo süper. Zira jackson'a gelene kadar ohooo...
Bi james cameron ya da ridley scott çekseymiş halo'yu, of diyorum. Yada wachowsky'ler...
Hitman i oynayacak eleman cuk oturmuştu valla, bunada bulurlar bişeyler HALO yu jackson çeker güzel güzel..Adamın efekt firması çok basarılı.Weta yı severim
quote:
Orjinalden alıntı: skunet
bence god of war yerine metal gear solid i yapsalar daha iyi olurdu ama bakalım belki bua guzel olur..
Metal Solid GEAR under the projectors of Hollywood! - HAdi gözün aydın
Fransızcaydıda google'dan ingilizce yaptım.. Japonyada yayın yapan bir radyonun yöneticisi Hideo Kojima'la görüşmüş. Kojima, ünlü Metal Ger Solid serisini sinemaya uyarlıcaklarını açıklamış. Film ingilizce ve Hollywood imzalı olacak.
Zaten bu belli başlı saycağımız oyunları vizyona aktarmasalar şüphe duyarım ben bunların akıllarından Konu hazır, senaryo hazır, reklam hazır, karakter hazır.. Daha ne olsun
Yalnız mgs karakterinin, yani, snake'in hem imaj hem de takma isim (snake) hem de diğer isminin (pliskin) olması sorun olabilir mi bilmiyorum. Neticede Snake pliskin karakteri imajı ve ismiyle birlikte birebir nerdeyse kurt russel'ın oynadığı escape from newyork ve escape from los angeles filmindeki karakterinden alınma... Bakalım, hep merak etmişimdir. Durum ne olacak...
Özellikle böyle karakter yaratan oyunlar direk vizyonluk. Çünkü oyuncu karakterle bütünleşiyor adeta ve görmek istiyor vizyonda.
Splinter Cell, Tom Fisher Hitman, hitman Blood Rayne, Rayne God of war, Kratos Tomb raider, Lara croft
Ooo bunların kaçarı zaten yoktu.. 2. bi noktada oyun projesinin sağlamlığı. Yine Ubinin Splinter Celli mesala. Karakter olsun, konspet olsun, konu olsun deli bir proje.
Killzone daki 'helgast' yönetimini de unutmayalım
Bn çok severim, bulaşmayın
Daha orda çook unutulanlar var ama yinede Killzone'a laf yok
ya sanki bizim popçu sarp kratos a mı benziyor ne? o olmazsa fenerli appiah tam kratos olacak adam.
quote:
Orjinalden alıntı: Neutral
quote:
Orjinalden alıntı: skunet
Metal Solid GEAR under the projectors of Hollywood! - HAdi gözün aydın
Fransızcaydıda google'dan ingilizce yaptım.. Japonyada yayın yapan bir radyonun yöneticisi Hideo Kojima'la görüşmüş. Kojima, ünlü Metal Ger Solid serisini sinemaya uyarlıcaklarını açıklamış. Film ingilizce ve Hollywood imzalı olacak.
Zaten bu belli başlı saycağımız oyunları vizyona aktarmasalar şüphe duyarım ben bunların akıllarından Konu hazır, senaryo hazır, reklam hazır, karakter hazır.. Daha ne olsun
ohh ohh ne guzel ne guzel wala bende akrotu dusundum gow un en mantıklısı van dizel geliyo hakkaten ama sesi ve gorunusu pek mitolojiye uymuyo ama karizması uyuyo bence yanlız bu halo dediginiz oyun ne yaw hic duymadım oynamadım filimi yapılack kadar sa iyi bi oyun galiba