Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

God Of War : Ghost Of Sparta İncelemem [Spartanın Hayaleti Döndü ! ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Not: inceleme ban aiitir ss'lerde öyle program sayesinde çektim bunları alıntı değildir.
    God of war chain of olympus minicik minnacık psp ekranlarımızda !. Evet ilk çıktığında şaşmıştık minik ekranda gowmu olur de get işine diye ama oyunu oynadığımızda gayet güzel olduğunu anlamıştık ;) . Ve yıl 2010.Evet kratos psp'ye 2.çıkarmasını yapıyor !. God Of War Ghost Of Sparta incelememe hoş geldiniz .Baylar bayanlar emniyet kemenlerinizi takınız.Su şişelerinizi yanınnıza alınız yeni bir gow oyunun incelemesini okumak üzeresiniz !

Oyunu parçalara ayırdım kolay anlatmak için

Grafik
    Evet gow coo'daki grafikleri oynayanlarımız bilir ne kadar iyi olduğunu . Ve bas bas bağırıldı psp'nin sınırlarını zorlayacağız diye.Evet ghost of sparta resmen psp'yi zorluyor.Yani ıh ıh diyo psp.Gerçekten Harika grafikleri olan bir oyunla karşı karşıyayız.Ben bazı sahnelerde kendimi gow collection hd oynarmış gibi
    Tabiki psp nasıl kaldırıyor hd grafiğe yakın bir oyunu diyeceksiniz.Optimizasyon ! Evet oyunda optimize gerçekten güzel.Ama ama ama gerçekten oyunda frame düşüşleri var psp'nin zorlandığı gibi frame düşüşleride var.Özellikle oyunun başındaki çok yağmurlu sahnelerde bu başıma fena geldi.Ama korkmayın ben sadece oyun başında hissettim.Sonrasında böyle sorun yok.Oyundaki çevre detaylarına biraz daha dikkat edilse fena olmazmış PSP'nin en iyisi bu oyun grafik anlamında : Notum: 9,5 /10

Ses-Müzik
    Geldik müzik kısmına bilirsinizki gow serileri müzikleriyle ünlüdür ve bu müzikler çoğu haber kanalında çalmaktadır. GOW GOS'da normal gow müzikleri yerine bu oyuna özel bestelenmişparçalar kullanılmış.Gerçekten sw episode 3 revenge of sithe benzettiğim müzikler harika olmuş.Seslendirme ise bildiğiniz gibi.Deimos karakterinede uygun bir seslendirme yapılmış. 9/10(bazen müzikler çalmayı unutuyor ondan 1 puan gitti ;)

Oynanış
    Oyun şu ana kadarki gelen gow oyunlarına hakaret etmek gibi oynanış yok ve size söyleyebilirimki gow3'ten daha iyi bir oynanış var en azından bir çok zekice bulmaca var.Çat küt boss kesmiyoruz.Tabi gow3'te bu gerekiyordu çünkü bosslar kalmıştı bir ama biraz bulmaca koyabilirlerdi neyse konumuza dönelim.Oynanış bildiğimiz gow.Yeni özellik olarak ise mesela aşağı doğru kaymak zıplamak gibi platform öğeleri var.Silah olarak ise 3 seçeneğimiz mevcut
    1-bildiğimiz blade of athena
    2-there bane adındaki blade of atheanın ateşlisi .(normal silah üzerinde r'ye basarak kullanılıyor mp gerekmiyo burn horn ile doluyor)
    3-Arms of sparta spartalı askerlerin bize verdiği kalkan + mızrak ikilisi.Ateş buz gibi şeylere karşı koyabiliyor ve mızrağı fırlatıp okçu vs indirebiliyoruz ama onun dışında gereksiz bir silah

Büyü
    1-Eye of atlantisti galiba elektrik atan bir büyü güçleçtirince elektrik süresi uzuyor.
    2-Bir tane siyah büyü vardı adamları topluyor çok gereksiz
    3-Birde gow3'teki o yumruğun büyü hali vardı buda gereksiz bir kere kullanmadım büyü olarak tek tavsiyem elektrik .Gerçekten iyi atak yapıyor.

Oynanış 9/10

Ve ve oyunun en alıcı bölümü hikaye !

Bundan sonrası spoilerdir isterseniz okumayın !

Evet oyunun hikayesi kratosun rüyalarıyla başlıyor ve rüyalarında annesini görüyor.Ne olduğunu anlamak amacıyla annesine gidiyor annesi ölmek üzere ve lanetlenmiş.Deimosa yardım et diyor.Biz deimos(kardeşimiz) öldüğünü biliyoruz bizim bildiğimize göre ares ve athena atla gelip onu alıyor ve götürüyor . Fakat bu olay böyle olmamış.Buraya nasıl geldin diye sorarken buraya baban getirdi diyor.Babam kim derken kulağına yaklaşıp söylüyor.Evet zeus amca ama bunu söylemiyor tabiki ona(yani biz duymuyoruz)git ve onu kurtar diyor ve babasının adını söyler söylemez lanet açığa çıkıp bir canavara dönüşüyor onu öldürüyoruz ve annemizi orda bırakıyoruz.Evet uzun bir yol var deimos için bu yolu size anlatmayacağım .Thanatos adlı kişinin deimosu esir tuttuğunun anlıyoruz ve onu bulmaya gidiyoruz sonunda buluyoruz
    Thanatos bu kişi.Deimosu esir tutuyor ve deiomosu kurtarıyoruz ama o bize saldırıyor ve biz onu yeniyoruz o sırada thanatos geliyor ve bize saldırıyor kratos ile deimos barışıyor.

Deimos abimiz ;) . Evet thanatos ile savaşa başlıyoruz pata küte ve tam thanatos deimosu öldürecekken biz araya giriyoruz bizi 2 kere fırlatıp atıyor buna dayanamayan deimos arms of spartayı thanatosun gözüne sokuyor ve thanatos onu tek darbeyle öldürüyor.Bizde buna çok sinirleniyoruz ve teranın bladeleri çıkıyor ve sınırsız olarak thanatosu azını burnunu kırıyoruz
    Ve thanatos gow3'ten bildiğimiz sahnelerle ölüyor
    Ve sonra hemen kardeşimize gidiyoruz ama ne yazikki o ölmüş onu yukarı YUKARDAKİ mezarcı dedeye götürüyoruz
    Kardeşimizi gömdükten sonra tam intihar edecekken athena geliyor
    Athena ona dokunuyor ve tanrılık güçleri veriyor.
    vE Kratos bunun burda bitmeyeceğini tanrıların hesap vereceğini söylüyor
    Ve sonra Ve Athena kratos gittikten sonra affet beni kardeşim diyor ! KRATOS İLE ATHENA kardeş .
    Kratos Athenanın küçük kardeşi.Ve sonra credits evet gow gos bitti.Ama durun !?! after credits?
    Mezarcı arkadaş çıkıyor ve bişiler diyo sonra gow2'nin başlangıç ss'si ve ana menü bitiyor.

Evet arkadaş incelemem bitti son puanım 9.5 kesinlikle gow gos gow 1-2'ten sonraki en iyi gow .Gow zevkini tekrar yaşıyorsunuz.
    not : oyun ile ilgili tüm ss'ler spoiler bölümündedir.Eğer yorumlar iyi olursa devam edeceğim incelemelere
    not 2 : bile bile gow3 bölümü veya psp'ye atmadım oralara hiç ilgi yok burda olursa iyi olur dedim.

• Biraz Spoiler içeriyor , SPOİLER kutucuguna almanızı öneririm..

* İNCELEME İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
  • Ellerine sağlık çok güzel olmuş
  • Güzel bir inceleme oyun hakkında biraz daha bilgim olmuş oldu bu sayede.
  • Teşekkürler en azından okuyan arkadaşlar görüşlerini belirtirse mutlu olurum
  • Kimse gow sevmiyormu
  • Seviyoruz sevmesine ama PS3'tekini :D Şahsen benPS3'ün GOW' serisine hastayım ama ne fark eder ki ? GOW GOWDUR... süper oyun - süper senarya l LOVE GOD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War | Remake | ANA KONU
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • görüşümü belirteyim , spoiler vermekten başka birşey olmamış . ayrıca incelemede böyle argo dil kullanılmaz ki . sırf oyunu oynamak için arkadaşımdan pspsini ödünç aldım , oynama hevesim kalmadı valla .
  • Güzel inceleme teşekkürler...
  • Güzel inceleme olmuş hele başı .. sende potansiyel var

Düzenleme: söylediğin birşey dikkatimi çekti de. gow hd collection demişsin bizim ps3 de oynadıklarımız zaten hd değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromer -- 3 Aralık 2010; 18:46:29 >
  • Güzel inceleme olmuş.Eğer böyle devam edersen dahada yükselebilirsin.
  • Ss alma programını da söyleyebilir mısın acaba
  • oyun süper ötesi incelemede harika olmuş. grafikler çok harika ama bağzı yerlerde fps düşüyor. efektler ağır geliyor heralde makineye. ama dikkatli gözler bunu fark edebilir anca çünkü fps düşmesi makineyi kitlmemek için bilerek ayarlanmış ve çok iyi ayarlanmış fark etmesi güç. onun dışında aşırı eylenceli ve ilk oyuna göre daha uzun sürüyor bitirmek.
  • Guzel inceleme.
  • Haaaarikaaaaa
  • açıp tekrar mı bitirsem ne yapsam. harbi zalımdı oyun. grafikler zaten çok kraldı onun yanında oynanış çok tok ve seriydi.. hele sonu muazzamdı amanın diyerek kalakalmıştım:)
  • Bence GOW III'ün devamını PSP 2'ye yapsınlar o zaman tadından yenmez. O kadar tanrı kesti ama hala daha kesecek çok tanrısı var. Öncelikle tabi ki Lucifer var kesmesi gereken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.