kayhanpulurbey mgs serilerini bende oynadım ama bu var pes ps3 de inan yeterli değil doğru pes turnuvaları çok yapışıyor ama inan fifayı zevk bakımından tek geçerim fifa 2010 u özellikle ikiside var bende fifa daha iyi inanın ama biz pese alışmışız.Yaparm derken o adamlardaki eğitimi ben görsem ben daha iyisini yapardım halen diyiyorum onu adamların ilkokul eğitimleri bile bizim üniversitelerden iyi onlara fırsat veriyorlar bize daha ilkokulda doktor olacan doktor olmassan sürünürsün gibi laflar söylüyoırlar sırf sevdiimiz kızla evlenmek için bile üniversite okuyoruz bizle onlar arasınd atabi fark var adamların eğitimleri inanılmaz ama benim demek istediğim zaten oyun oturmuş gow 3 grafiğini yapmak onlar için çok basittir ama arkadaşım bi oyun 2 günde bitermi oda çalışan adamım doğru düzgün oynamadım oyunu.Türkiyede iş ailede biter eğitim görmekle görmemek arasında bifark yok sanki valla şimdi üzüldüm ya cidden keşke onların gördüğü eğitimin yarısını ,çeyreğini görebilseydik.
quote:
Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey
Arkadaşlar yapmayın etmeyim Utkuhan arkadaşımız Konamiye laf ediyor Bugün pess serisi oynanım rahatlığı ve kolaylığı açasından bir numara ve Dünya üzerinde futbol turnuvaları çoğunlukla pess üzerinden yapılıyor.Konaminiye laf atmak doğru olam Metal Gear Solid gibi bir efsane oyun yapan firma var karşımızda elimizi vijdanımıza koyalım da biraz düşünelim.Pess kötüymüş hıhh gülmeden geçerim.Türkiyede bana fırsat verseler bu oyunun kat be kat iyisini yaparım demişsin.Oyunun reklamlar sayesinde sattığını söylemişsin elbetteki reklamların payı var ama Santa Monicaya girebilmek için uçman lazım İkarus'un kanatlarıda manavda çarşıda AVM lerde satılmıyor.Orada çalışan insanlar her açıdan kendilerini ispat etmiş kişiler.Kendi fırsatlarını yaratmış kişiler.Ben yaparım fırsat versinler ederimle bu işler yürümüyor.Bak oradaki adamlar kendi fırsatlarını yaratmışlar.Hatta buna en güzel örnek yahoo ve google örneğidir milyar dolarlık şirketler.Sen yap halk kararını versin.Ama yaparım ederim bu laflara artık Türkiyenin karnı tok.Adamlar yaparım ederim demiyorlar yapıyorlar biz vaaay be adamlar yapmış abii diyoruz.Santa Monicaya hadi o neysede Konamiye laf söylerken biraz düşünmemiz lazım yılların şirketi yavv.
senin sorunların mı var ? onlar seçilmişler gibi bir film seneryasu ciziyorsun efsaneleştiriyorsun... bildiğin insan senin gibi 2 burun deliği var :) Türkiye'de bunun çok çok kalitesinde iş yapacaklar var ben biliyorum ama bu dışarda insanlar açken köpeğe et atmak gibi olur... Türkiye'de bir grafiker sadece grafiker değildir ya da yazılımcı sadece kod yazmaz... database bakar grafik çizer kod yazar yurt dışında sen bir database işi yapan adama hayatta grafik işi yaptıramazsın Türkiye'de şartlar çok ağır bu gerçekleri bilmeden konamiyi saçma sapan savunuyorsun sanene konamiden banane konamiden işin gücün mü yok bu ezik özentiler yüzünden gelişemedik şimdi bir Türk oyun çıkarsa beğenmeyip almazsınız ezbere hayat ezbere... omurilikten yaşayın... kazandıkları parayla oranlarsan çok az iş çıkarıyorlar
Yazına senin sorumların mı var diyerek başlamışsın.Neden diye sorma gereği bile duymuyorum.Türk oyun çıkarsa beğenmeyip almazsınız ezbere hayat ezbere... omurilikten yaşayın demişsin şimdi ilk sorum nereden biliorsun benim bir türk oyun çıkarsa almayacağımı veya çıkan Türk oyunlarını almadığımı?
bgn god of war alarak aranıza katıldım yaşasın
arkadaslar bu olimposun kılıcı varya mavi ışık saçan etrafına onu nasıl aktif edicez yapamadım bitürlü,bide bu trophy ler ne oluyor arkadaslar
quote:
Orijinalden alıntı: yassu
arkadaslar bu olimposun kılıcı varya mavi ışık saçan etrafına onu nasıl aktif edicez yapamadım bitürlü,bide bu trophy ler ne oluyor arkadaslar
silahlar arasında nasıl geçiş yapıyoruz
Beni de eklersen sevinirim fun club'a. HIS VENGENCE ENDS NOW!
Sağa sola yukarı ve aşağı yön tuşlarıyla silah değişimi yapılıyor L3+R3 aynı anda basınca aktif oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey
Sağa sola yukarı ve aşağı yön tuşlarıyla silah değişimi yapılıyor L3+R3 aynı anda basınca aktif oluyor.
saol arkadasım
Benide ekleyin gow 1-2 4 kere bitirdim haziran sonundada gow 3+ps3 geliyo God Of Games
slm ..good of war 3 te bir yerde takıldım yardım edersen cok sevınırım...peirithous böülümünde(sarmasıkları izyakarak adamı kurtaracagımız bölüm)yukardan asagı odunları atıyrm,sonraa köpekle tutustryrm...odunların oldugu yanan kutuyu sürükleyerek adamın oraya götürmek istyrm fakat köpeğin az ilerisinde basamak gibi bir çıkıntı var,yanan odunlar orda takılıyr sürükleyemiyorum daha ileriye..ne yapmam gerekiyor..deli olmak üzereyım..yardımcı olursan cok sevinirim..
önelikle sol üst terafta zıplayarak gecebileceğimiz bir koridor var orya gecince icerisinde odunların olduğu büyük bir kutu göreceksin onu aşşağıya sürükle daha sonra aslanın olduğu yerafa götür aslana yaklaşınca aslan odunları yakacak ve odunlardan sıcak rüzgar cıkıcak bua cratosu üst terafa cıkmasını sağlayacak ama tek başına orya cıkmak bir anlam ifade etmiyor.. bu işlemi yaptıkdan sonra geri dönüceksin sarmşıkların icindeki adamın hemen üst terafında tartı benzeri bir yer var oraya cık bekle bir süre tam inince aslanın kafesinin üstü acılacak aele bir şekilde oraya koş atekli odunların üstüne zıpla rüzgar seni yukarı cıkarınca acılan yere gir ve kolu indir aslan kafesi acılacakdır. aşşağı atlayınca aslan ile biraz savaş üstüne cık aslanı sarmaşıkların ordaki adamın yanına götür ve adamı yak adam ölünce sana ateşli ok gücü vericek ve daha önce gecemediğimiz sarmaşıkları bu sayede gecebileceğiz. iyi oyunlar..
cok tesekurler ya geçtim..nasıl sevindim anlatamam:)
Arkadaşlar oyunu oynuyorum şu anda.
Bu arada topic çok süper olmuş. Çevirileri yapan ve konuyu hazırlayan arkadaşa teşekkürler.
Benide eklerseniz sevinirim bugun bundle olarak aldım oyunu ve konsolu
Arkadaşlar Collection da bölge kodu olayı yok değil mi?Bende usa ntsc alet thehut tan collection alacağım...Sorun olmaz sanırım ama sormakta fayda var...Bir de yine the hut da 1 hafta kadar önce 3 oyunu bir pakette gördüm...adını unuttum pakedin fakat pre order yapılıyordu sanırım 80 sterlin civarıydı...Şimdş nereye yazsam nerede arasam üç oyuun bir arada satılan paket yok....kendimden şüphe ettim bir an acaba yanlış mı gördüm diye fakat arkadaşım vardı yanımda ve pre order yapmamı söyledi...ben de çıkınca alırım dedim ama şimdi sanki hiç öyle bir paket yokmuş gibi....rüya gibi...varmı bilgisi olan??
Görmeyen var ise baksın. Bu karakter birini andırıyor kim acaba?.
Arkadaşlar Collection da bölge kodu olayı yok değil mi?Bende usa ntsc alet thehut tan collection alacağım...Sorun olmaz sanırım ama sormakta fayda var...Bir de yine the hut da 1 hafta kadar önce 3 oyunu bir pakette gördüm...adını unuttum pakedin fakat pre order yapılıyordu sanırım 80 sterlin civarıydı...Şimdş nereye yazsam nerede arasam üç oyuun bir arada satılan paket yok....kendimden şüphe ettim bir an acaba yanlış mı gördüm diye fakat arkadaşım vardı yanımda ve pre order yapmamı söyledi...ben de çıkınca alırım dedim ama şimdi sanki hiç öyle bir paket yokmuş gibi....rüya gibi...varmı bilgisi olan??
God of War Trilogy den bahsediyorsun herhalde, şuan pre-order da 30 Nisan da çıkıyor. Shopto da 49.86 pound (kargo dahil 123 tl) gibi bir rakama alabiliyorsun. Ben aldım parayı dün çektiler muhtemelen bugün gönderirler.
arkadaşlar JUDGES OF THE UNDERWORLD bölümünde takıldım.. ---Burada üç yargıç var. Doğal olarak üç aşama var ve her aşamada düşmanlar artıyor. Herkesi öldürdükten sonra mavi portala hareket edin. Sağ ve sol taraftaki sandıkları açın. İki güçlü boynuzlu düşmanımız var. Öldürün ve soldan devam edin. Sarmaşıklardan inin. Sağ taraftaki ince delikten yan yan ilerleyin. Askerleri öldürün ve sol taraftaki otları ok yardımıyla yakın.---buraya kadar hallettim herşeyi ---Rüzgârdan faydalanarak köprüye doğru uçun. Köşedeki kolu çekin. Aşağıya inin ve rüzgârdan yararlanarak yukarı çıkın ve kapıyı açın. Herkesi öldürün ve sandığı açıp geri dönün. Bu kez biraz daha yukarıya uçun. Dev çekiçli heykellere dikkat. Soldan girip aşağıya inin.----fakat buraya gecemiyorum...üst kata cıkıyrm kolu indirip asansöre binip yukarı cıkıyrm...sandıgı acıyrm,asansörden inince tam karsımda testi gibi birşey var,onu o aradan çıkartıyorum,ok atınca patlıyor fakat yerine yenisi geliyor...burayı çözemedim...yardımcı olursanız cok sevinirim...
düşündüüm yer ise orda önce o patlayan top olayını asansör boşluunun yanına getir aşşaı in kolu cek asansöre bin yukarı cıkınca topu asansöre koy birlikte indikten sonra o dev mangal gibi olan şeyin üzerine at alev büyüyecek böylece daha yukarıya cıkabileceksin