Şimdi Ara

GOD OF WAR III [ANA KONU] (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.446
Cevap
7
Favori
364.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Oyunu hala bitiremedim sindire sindire oynuyorum.

nasıl sabrettin ya.ben aldığım gün bitirdim

Okuldan yorgun geliyorum,gelince uyuyorum hemen zaman geçmiş oluyor.DH BSC derken zaman kalmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Oyunu hala bitiremedim sindire sindire oynuyorum.

nasıl sabrettin ya.ben aldığım gün bitirdim

Okuldan yorgun geliyorum,gelince uyuyorum hemen zaman geçmiş oluyor.DH BSC derken zaman kalmıyor.

Ztn isabet olmuş yani ilk gündende bitirilmezki :) ben 2 saat oynayıp bırakıyodum sonrada oyunu kaldığı yerden devam etmenin zevki paha biçilemez

• bu nasıl birşey ya!! ben hayatımda böyle bir oyun oynamadım
  • ben de eklerseniz sevinirim
  • Dün ben de oyunu bitirdim.Muhteşem bir oyun olmuş.Özellikle grafiklere hayran kaldım.Bu gün yeniden başlayacağım.
    Oynamayan arkadaşlara tavsiye ederim.
  • bitirdim ama hiç beğenmedim , takaslıyorum
  • Malesef 1 günde bitirdim ve pişman oldum bu kadar çabuk bitirdiğim için.

Gerçi başına oturduktan sonra kalkmak için güçlü bir iradeye sahip olmak lazım.
  • God of War 1 ve 2 yi oynayıp bitirdim ve 3.oyunu oynuyorum şimdiden ama oyuna ben 10 üzerinden 7 puan veriyorum güç dengeleri çok saçma uzun kılıcı olan bi yaratık var üç başlı cehennemden çıkan köpekle beraber bana saldırıyorlar 2 saattir geçemedim hayatımdaki en zor oyunları bitiridm ama o yeri geçemiyorum hadesi 15 dakikda yendim koskoca zebani ya ötesi varmı benki tanrıya hükmediyorum arkadaş o kılıçlı adamı bokumla yenmem lazm oyuna kesinlikle 10 üzerinden 7 veriyorum.Bi oyunda ancak bu kadar güç dengeleri saçma olur oyunun konusu ve ara demolarını görünce ağzımız açık kalıp hemen 10 veriyoruz ama 4 tanrıoyı toplam 40 dakikada yebnip kılıçlı ve üç başlı köperği 2 saat boyunca yenememek tamamen oyunun saçmalığı kesinlikle 10 üzerinden 7 ps3 e yakışmayan bi oynanış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

God of War 1 ve 2 yi oynayıp bitirdim ve 3.oyunu oynuyorum şimdiden ama oyuna ben 10 üzerinden 7 puan veriyorum güç dengeleri çok saçma uzun kılıcı olan bi yaratık var üç başlı cehennemden çıkan köpekle beraber bana saldırıyorlar 2 saattir geçemedim hayatımdaki en zor oyunları bitiridm ama o yeri geçemiyorum hadesi 15 dakikda yendim koskoca zebani ya ötesi varmı benki tanrıya hükmediyorum arkadaş o kılıçlı adamı bokumla yenmem lazm oyuna kesinlikle 10 üzerinden 7 veriyorum.Bi oyunda ancak bu kadar güç dengeleri saçma olur oyunun konusu ve ara demolarını görünce ağzımız açık kalıp hemen 10 veriyoruz ama 4 tanrıoyı toplam 40 dakikada yebnip kılıçlı ve üç başlı köperği 2 saat boyunca yenememek tamamen oyunun saçmalığı kesinlikle 10 üzerinden 7 ps3 e yakışmayan bi oynanış.

O uzun kılıçlı şebeklerde acayip sinir oldum. Vur Allah vur ölmüyorlar. Hem de Herkül'ün eldivenlerinin(!) gücü tamamlanmış halde saldırıyordum.

• quote:

God of War 1 ve 2 yi oynayıp bitirdim ve 3.oyunu oynuyorum şimdiden ama oyuna ben 10 üzerinden 7 puan veriyorum güç dengeleri çok saçma uzun kılıcı olan bi yaratık var üç başlı cehennemden çıkan köpekle beraber bana saldırıyorlar 2 saattir geçemedim hayatımdaki en zor oyunları bitiridm ama o yeri geçemiyorum hadesi 15 dakikda yendim koskoca zebani ya ötesi varmı benki tanrıya hükmediyorum arkadaş o kılıçlı adamı bokumla yenmem lazm oyuna kesinlikle 10 üzerinden 7 veriyorum.Bi oyunda ancak bu kadar güç dengeleri saçma olur oyunun konusu ve ara demolarını görünce ağzımız açık kalıp hemen 10 veriyoruz ama 4 tanrıoyı toplam 40 dakikada yebnip kılıçlı ve üç başlı köperği 2 saat boyunca yenememek tamamen oyunun saçmalığı kesinlikle 10 üzerinden 7 ps3 e yakışmayan bi oynanış.

Afedersin ama o senin beceriksizliğinden olmasın ??? Hepsinin bir öldürme taktiği var arkadaşlar sorun onu bulmakta bu yönden oyuna 10 üzerinden 7 verenide ilk defa görüyorum

• Arkadaşım yanılmıyorsam o senin dediğin yer Zeustan bir önceki yer sonrası zeus ben titan zorluk modunda dediğin gibi o yerde acayip zorlandım ama geçtim.İlk başta Cerberus'un kafasını sana attığı köpekleri ona fırlatarak kopart sonra o sana saldıran satyre'leri boşver senin amacın Cerberus'u öldürmek olsun.Ama dediğim gibi ilk kafayı pek darbe almadan ve büyü gücünü ve rage of spartayı kullanmadan bitirmeye çalış.Zaten 3. kafadan sonra Cerberus ölüyor ve sadece bir yaratık kalıyor o kalan bir yaratığıda yakalayıp yuvarlak tuşa sürekli basıp kendi kılıçıyla bir güzel haklıyorsun.

http://www.youtube.com/watch?v=WtXdqyNkg_A

Oyun çok güzel bir oyun gerçekten insan baya bir uğraşıp geçemedimi gerçekten çok sinirlenip bir sürü laf söylüyor ama gof of war 3 bu kötü oyun lafını haketmiyor.Satyr'ler ilk oyunda ve Chains olypos'ta yoktu ama ikinci oyunun 3 teki gibi en zor ölen yaratı8klarıydı.Bu oyunda iyice güçlendirmişler 2. oyunda gard aldınmı bir şey yapamıyorlardı ama 3te ise gard alsan bile senin üstünden zıplayıp arkana geçiyor ve zayıf yerinden vuruyorler.Satyrler gerçekten harika olmuşlar.Zaten Oyunda da ü3 yerde çıkıyorlar 1-)Heranın orada 2-)yargıcın kafasının arkasındaki taşları Cestus'la kırdığımız yerde 3-)Yine yargıçların orada ama bu sefer alt kaytta girişte.

Kolay gele inşallah geçersin.

• Yazmayı unutmuşum Cerberus öldükten sonrada tüm güçlerini fulleyen can veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

Afedersin ama o senin beceriksizliğinden olmasın ??? Hepsinin bir öldürme taktiği var arkadaşlar sorun onu bulmakta bu yönden oyuna 10 üzerinden 7 verenide ilk defa görüyorum

İnanırmısın kuzenim bana bura türkiye kesin bu tarz bi yorum gelir demişti ve gerçektende dediği oldu kuzenim ermiş değil atık bizim insanın söyleyeceği lafları ezberledik ben playstationu hayatımda ilk defa görmüyorum 25 yaşındayım ve ps1 le başladım ne oyunlar bitirdim hemde ölmeden şimdi hepsini sayamam siz çok duygusal davranıyorsunuz ben god of war 1 den öyle zevk almıştımki ingilizcem olmamasına rağmen tüm konuyu anlamıştım çok rahatca ve gerçekten süperdi 2 de öyle peki 3 de ne var ben çalışan bi adamım kuzenimde çalışıyor eve yorgun argın gelip günde 2 saat gow oynuyoruz 3 gün oynadık ve baktık zeusla kapışıyoruz 3 yılda adamlar o kadarmı bölüm yapmış grafiğide abartmayın az çok program bilen biri bunu anlar artık oturtmuşlar onlar alt yapıyı bu grafiği 2 haftada yapabilirler dönüp dolaşıp aynı bölümlere gelip duruyorum silah değişimleri çok saçma hercülün silahı fullde en sertiyle adama gömüyorum bişey olmuyor bu oyun 10 puansa uncharted 2 20 puan arkadaşım sizinki şeye benziyor kısa etek giyen bi kız gördüğüünüzde ağzınız açık kalır ya bundada demoları gördüğünüzde ağzınız açık kalıyor niye gelişmemiş bi toplumuz ben o yorumu yazarken bu cevabın geleceğini bile biliyordum ezbere yaşayın ben beceriksizsem psn adresini ver bi oyunda kapışalım bakalım 10 üzerinden kesinlikle 7 puan veriyorum senin sıçmanla ilgili bi oyun yapıp bu kadar reklam yapsalar inan senin wc deki maceraların bile 10 puan alır emin ol kesinlikle uncharted 2 tarzları farklıda olsa gelmiş geçmiş en iyi oyun uncharted 2 dir ben gow 1 ve gow 2 'yide oynadım 3.sü kesinlikle saçmalık bana 3 sene versinler bu teknolojiyide versinler öyle bi oyun yaparımki Türkiyenin tüm illerini gezdiririm,konumu süper zaten herşey hazır zeus,ares,athena bunları nenem bile bilir yunan mitolojisi tamamen basma kalıp bi Türk ekibi bu oyunu yapsa herkes ezbere yaptı der ama yabancı yapıyor ya kesin süperdir adamlarda teknoloji var beyin yok ciddiyim beyinyok 15 yılllık oyun hayatımda iki firmaya küfretmişimdir,1.si konami pesteki online boktandı ve gow 3 ü yapan firmaya etmediğim laf kalmadı.

Kesinlikle uncharted 2 şimdiye kadar çıkmış en iyi oyundur herkes 10 puan veriyor çünkü çoğu insan beynini kullanamıyor.

• quote:

quote:

quote:

İnanırmısın kuzenim bana bura türkiye kesin bu tarz bi yorum gelir demişti ve gerçektende dediği oldu kuzenim ermiş değil atık bizim insanın söyleyeceği lafları ezberledik ben playstationu hayatımda ilk defa görmüyorum 25 yaşındayım ve ps1 le başladım ne oyunlar bitirdim hemde ölmeden şimdi hepsini sayamam siz çok duygusal davranıyorsunuz ben god of war 1 den öyle zevk almıştımki ingilizcem olmamasına rağmen tüm konuyu anlamıştım çok rahatca ve gerçekten süperdi 2 de öyle peki 3 de ne var ben çalışan bi adamım kuzenimde çalışıyor eve yorgun argın gelip günde 2 saat gow oynuyoruz 3 gün oynadık ve baktık zeusla kapışıyoruz 3 yılda adamlar o kadarmı bölüm yapmış grafiğide abartmayın az çok program bilen biri bunu anlar artık oturtmuşlar onlar alt yapıyı bu grafiği 2 haftada yapabilirler dönüp dolaşıp aynı bölümlere gelip duruyorum silah değişimleri çok saçma hercülün silahı fullde en sertiyle adama gömüyorum bişey olmuyor bu oyun 10 puansa uncharted 2 20 puan arkadaşım sizinki şeye benziyor kısa etek giyen bi kız gördüğüünüzde ağzınız açık kalır ya bundada demoları gördüğünüzde ağzınız açık kalıyor niye gelişmemiş bi toplumuz ben o yorumu yazarken bu cevabın geleceğini bile biliyordum ezbere yaşayın ben beceriksizsem psn adresini ver bi oyunda kapışalım bakalım 10 üzerinden kesinlikle 7 puan veriyorum senin sıçmanla ilgili bi oyun yapıp bu kadar reklam yapsalar inan senin wc deki maceraların bile 10 puan alır emin ol kesinlikle uncharted 2 tarzları farklıda olsa gelmiş geçmiş en iyi oyun uncharted 2 dir ben gow 1 ve gow 2 'yide oynadım 3.sü kesinlikle saçmalık bana 3 sene versinler bu teknolojiyide versinler öyle bi oyun yaparımki Türkiyenin tüm illerini gezdiririm,konumu süper zaten herşey hazır zeus,ares,athena bunları nenem bile bilir yunan mitolojisi tamamen basma kalıp bi Türk ekibi bu oyunu yapsa herkes ezbere yaptı der ama yabancı yapıyor ya kesin süperdir adamlarda teknoloji var beyin yok ciddiyim beyinyok 15 yılllık oyun hayatımda iki firmaya küfretmişimdir,1.si konami pesteki online boktandı ve gow 3 ü yapan firmaya etmediğim laf kalmadı.

Kesinlikle uncharted 2 şimdiye kadar çıkmış en iyi oyundur herkes 10 puan veriyor çünkü çoğu insan beynini kullanamıyor.

Senin bu dediğin (uncharted en iyi oyun) resmi olarak kanıtlandımıki en iyi oyun diyosun ? Şuna bence yazarsan daha doğru olur. Unchartedin en iyi oyun olduğuna dair göster kanıt eyw diyeyim. Ayrıca unchartede ben lafmı ettim gerçekten güzel bir oyun adamlar yapmış ama bencede gelmiş geçmiş en iyi oyun God Of War dır. Yani nie uçtun bu kadar anlamadım Ayrıca emin ol o ilk yazdığın yorumdakileri yaşayan insan sayısı çok azdır tamam zorlanıo insan tabiki ama 2 saattede geçemiosan snde var bişey. Dediğim gibi o tarz yaratıkların öldürme taktikleri var... Birde Beyin yok dediğin firmanın yapmış olduğu oyun (God of war) sayesinde Belki Türkiyede ileride çıkan oyunlara türkçe desteğide gelebilecek, türkçe psn ve oyun reklamları yapılabilecek. Buna God Of War 3 vesile oldu. KANIT

• cok guzzel oyuna benziyor oynamak nasip olmadi ama en yakın zamanda alacağim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1299

quote:

O uzun kılıçlı şebeklerde acayip sinir oldum. Vur Allah vur ölmüyorlar. Hem de Herkül'ün eldivenlerinin(!) gücü tamamlanmış halde saldırıyordum.

sen yine insaflısın 7 vermişsin ben onuda vermem 3 tane bölüm var zirveye çıkarken, hades'in olduğu yer pandora kutusunu çıkaracağımız yer aynı yerlerde dön dur... Beklentiler yüksek herkes duygusal davranıp 10 puan vermiş 3-4 tane loop müzik abartılacak kadar değil... kurgu çok basit 3 senede bu oyunmu çıktı akıllarından şüphe ediyorum. seçimli son olsaydı harika olurdu... son karşılaşmada ethana ben tek tanrı kaldım tüm gücü bana ver dediğinde onu ve kendisini öldürdüp tüm evren yok olsa ya da artık en güçlü olduğu için herşeyi geri çevirse ve ares i çağırdığı savaştan önce savaşmaktan vazgeçip ailesinin yanına dönse daha fantastik olurdu... kendini öldürdü ve herkes wawww cekti.

Türkçe oyun beklemek avrupa birliğine giriş maceramıza benziyor
    çok yazık bizim oyunseverler

oyunuda bir oturuşta bitirenlerde 17-18 yaş işi gücü olmayanlardır sanırım

oyunda en saçma yeri silah hareketinin kesilmemesi mob kaçsa bile hareketi izlerken çayımı yudumluyorum (örnek r2)

tabi ki uncharted 2 en iyisi katılıyorum

• bende arkadastan adım oyunu 3 kere bıtırdım 4 adet trophy kaldı onlarıda alırsam tam olacak sanırım alacagım ılk platınıum olacak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senin bu dediğin (uncharted en iyi oyun) resmi olarak kanıtlandımıki en iyi oyun diyosun ? Şuna bence yazarsan daha doğru olur. Unchartedin en iyi oyun olduğuna dair göster kanıt eyw diyeyim. Ayrıca unchartede ben lafmı ettim gerçekten güzel bir oyun adamlar yapmış ama bencede gelmiş geçmiş en iyi oyun God Of War dır. Yani nie uçtun bu kadar anlamadım Ayrıca emin ol o ilk yazdığın yorumdakileri yaşayan insan sayısı çok azdır tamam zorlanıo insan tabiki ama 2 saattede geçemiosan snde var bişey. Dediğim gibi o tarz yaratıkların öldürme taktikleri var... Birde Beyin yok dediğin firmanın yapmış olduğu oyun (God of war) sayesinde Belki Türkiyede ileride çıkan oyunlara türkçe desteğide gelebilecek, türkçe psn ve oyun reklamları yapılabilecek. Buna God Of War 3 vesile oldu. KANIT

quote:

Orijinalden alıntı: 1299

quote:

sen yine insaflısın 7 vermişsin ben onuda vermem 3 tane bölüm var zirveye çıkarken, hades'in olduğu yer pandora kutusu yerleri ve aynı yerlerde dön dur... Beklentiler yüksek herkes duygusal davranıp 10 puan vermiş 3-4 tane loop müzik abartılacak kadar değil... kurgu çok basit 3 senede bu oyunmu çıktı akıllarından şüphe ediyorum. seçimli son olsaydı harika olurdu... son karşılaşmada ethana ben tek tanrı kaldım tüm gücü bana ver dediğinde onu ve kendisini öldürdüp tüm evren yok olsa ya da artık en güçlü olduğu için herşeyi geri çevirse ve ares i çağırdığı savaştan önce savaşmaktan vazgeçip ailesinin yanına dönse daha fantastik olurdu... kendini öldürdü ve herkes wawww cekti.

Türkçe oyun beklemek avrupa birliğine giriş maceramıza benziyor

çok yazık bizim oyunseverlere

oyunda en saçma yeri silah hareketinin kesilmemesi mob kaçsa bile hareketi izlerken çayımı yudumluyorum (örnek r2)

tabi ki uncharted 2 en iyisi katılıyorum

• Arkadaşlar yapmayın etmeyim Utkuhan arkadaşımız Konamiye laf ediyor Bugün pess serisi oynanım rahatlığı ve kolaylığı açasından bir numara ve Dünya üzerinde futbol turnuvaları çoğunlukla pess üzerinden yapılıyor.Konaminiye laf atmak doğru olam Metal Gear Solid gibi bir efsane oyun yapan firma var karşımızda elimizi vijdanımıza koyalım da biraz düşünelim.Pess kötüymüş hıhh gülmeden geçerim.Türkiyede bana fırsat verseler bu oyunun kat be kat iyisini yaparım demişsin.Oyunun reklamlar sayesinde sattığını söylemişsin elbetteki reklamların payı var ama Santa Monicaya girebilmek için uçman lazım İkarus'un kanatlarıda manavda çarşıda AVM lerde satılmıyor.Orada çalışan insanlar her açıdan kendilerini ispat etmiş kişiler.Kendi fırsatlarını yaratmış kişiler.Ben yaparım fırsat versinler ederimle bu işler yürümüyor.Bak oradaki adamlar kendi fırsatlarını yaratmışlar.Hatta buna en güzel örnek yahoo ve google örneğidir milyar dolarlık şirketler.Sen yap halk kararını versin.Ama yaparım ederim bu laflara artık Türkiyenin karnı tok.Adamlar yaparım ederim demiyorlar yapıyorlar biz vaaay be adamlar yapmış abii diyoruz.Santa Monicaya hadi o neysede Konamiye laf söylerken biraz düşünmemiz lazım yılların şirketi yavv.

• GOW 1 yeni başladım.Eklersen sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.