Şimdi Ara

GOD OF WAR III [ANA KONU] (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.446
Cevap
7
Favori
364.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de kesinlikle listeye ekle GoW`un 1. ve 2. oyununu bitirdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

http://forum.donanimhaber.com/m_38817262/tm.htm

Oha be Soulcalibur`un bir videosunu izledim (http://www.gametrailers.com/user-movie/soul-calibur-kratos-vs-kilik/325839)maşallah Kratos GoW`dan almış 10 tane SC`da 100 tane özelliği var.Şaka bir yana Kratos 2. oyunda aldığı Spear of Destiny,Icarus Wings,Rage of Poseidon(Adı bu muydu hatırlamıyorum ama oyunun en başında heykelle savaşırken elimizde olan tek özellik)GoW`daki standart kılıçlarımız(Blades of Chaos`du 3 de değişti.)ve her bir otistik hareketini kullanıyor.Ayrıca şunun anlamı ne oluyor?Finalde söyledi:
    "Spartans do not know the meaning of surrender"
    Acaba Spartalılar pes etmenin anlamını bilmez gibi bişeymi?

• gow 2 deki şu büyük yılanı geçmenin bir taktiği yada hilesi var mı, 50kere denedim ölüyorum sürekli, oyundan soğuttu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_anka

arkadaşım yaratıkların hepsini öldür baska bır yol yok ben chaos modda saatlerce ugrastım orda taktigini ogrenmen lazım vidyoları var izle taktıgı anlıyosun zaten

allah allah demek yaratıkların hepsini öldürmemiz gerekiyor demek bu kadar çok yaratık geliyor yani çünkü normalde gow oyununda tam bir saat uğraştım o yaratıklar bitmedi bende düşündüm herhalde bu işin yaratıklarla alakası yok demekki birşey yapacağız diye ama bakalım bu akşam tekrar deneyeceğim teşekkürler
  • PS3 PS3 PS3 PS3 Almam gerek Haziran gelmek bilmiyo
  • Beni de ekleyin listeye gow collectionı 12 martta gow3 ü 15 martta bitirmiştim.
  • Arkadaşım sen ne yaptın GoW 3 zaten Türkiye `ye 16 Mart`da geldi
  • gow 2 yi bitirenlere birşey sormak istiyorum, şu aksiyon hareketilerinde analoğu aşağı sallama hareketi tam olarak nasıl yapılıyor, klavye ile oynuyorum biryere kadar rastgele basa basa geçtim bölümleri ama perseus ta takıldım kaldım, kafasını havuza soktuğumda o hareket çıkıyor ama 2gündür beceremedim, sağ aşapı sol aşağı mı yoksa aşağı sağ çapraz aşağı sol çaprazmı, çok hızlıda yaptım yavaşta yaptım orayı geçemedim
  • Oyunu en az 32" lcd tv'de oynamak şart bossların devliğini evde hissetmeniz için ,eğer 32" ve üstü tv ile oynuyorsanız oyun görsel olarak oynanış olarak gelmiş geçmiş en büyüleyici action tps oyunu,daha başlarda şu sudan at bile beni benden aldı bosslar harika film gibi olmuş oyun
  • Oyunu bitirsek bile tekrar tekrar oynaması bayar mı? Ona göre trilogy almayı düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç GOW oynamadım da.
  • Baymaz.Kostum falan aciliyo onlarla ve farkli zorluk seviyeleriyle baya idare eder bence.Trophylere de kasarsan gider uzun bi sure
  • oyun gercekden çok guzel olmuş,artık 720p ile idare etcez:)arkadaşın biri demişdi,ara fragmanları izlerken insan oyun olduğunu unutuyor:)gercekdende tuşa basmayı unutuyor insan.büyü yapmak ve aldığımız kırmızı sandıkdakiler ne işe yarar açıklayıcı yazarmısınız...bu arada titan filmini izledim dün,%90 aynı konu gow oyunuyla,ezbere filmde ne olcağını tahmin edebiliosunuz,,ve ciddi sölüorum gow oyunu filmden çok daha iyi senaryoya sahip,,filmden hiç etkilenmedim,fakat gow bakarken ağız açık kalıyor şaşkınlıkdan heycandan.:)
  • Herkese selamlar ben foruma yeni katıldım oyun çok güzeldi ancak senaryo biraz zayıf gibi geldi
  • Arsenic ben level i aldım çıkartmalar gerçekten çok güzel.
    Bende aldım GOW3 ü inşallah bu gün gelecek.
    Heyecanla bekliyorum.
  • arkadaşlar şimdi gittim aldım God Of War 3'ü kıydım paraya.Daha önce hiç God Of War oynamadım.
    Hikayesini okudum oyunun ve çok ilgimi çekti.
    Artık oyun boyunca muhabbetini yaparız :)
  • Helios'a geldim tam işim vardı kapatmak zorunda kaldım o ne harika bir şey olmuş bu oyun başlı başına şaheser olmuş yahu resmen eridim bittim diyebilirim. Özellikle Poseidon'ı patakladığımız ve içinden geçtiğimiz sahneler mükemmel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

arkadaşlar şimdi gittim aldım God Of War 3'ü kıydım paraya.Daha önce hiç God Of War oynamadım.

Bnce Gow collectionuda almalısın ilk iki oyunu oynamadım diyosun. Yani hikayeler, oynanışı, oyundaki atmosferden fln çok şey kaybedersin, okudum diyosun ama oynamalısın bnce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spader -- 9 Nisan 2010; 0:15:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

arkadaşlar şimdi gittim aldım God Of War 3'ü kıydım paraya.Daha önce hiç God Of War oynamadım.

Gow Collection al ve ilk iki oyunu bitir sonrada üçüncü oyuna geçiş yap.
  • Oyunu hala bitiremedim sindire sindire oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Oyunu hala bitiremedim sindire sindire oynuyorum.

nasıl sabrettin ya.ben aldığım gün bitirdim
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.