Şimdi Ara

God of War III Spoiler Başlığı (Yardım, Tartışma Ortamı) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
0
Favori
21.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cannibalz

Azim ettim oyunu PS3 cafede bitirdim. Hiçbir şey gerçek bir gow oyuncusunu durduramaz. (Normal zorluk)

Lakin sonlara doğru kurtardığımız kız kim?

Athena en sonunda bize neler söylüyor?

Merak ettim bunları.

ilk sayfada açıklaması var
  • Arkadaşlar god of war da head of helios bölümünde kaldım.Yani pandoranın kutusunun olduğu bölümde yardımci olabilecek biri varmı.Bu bölümde ne yapmam gerekiyor.
  • oyunu bitirdim iki gün oldu kratos neden kendini öldürdü manyak mı bu herif ??
    zeusu da geberttim ama bir çok defa ölüp ölüp dirildiği çin şimdi gerçekten öldümü tam bilemiyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 28 Mart 2010; 16:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

oyunu bitirdim iki gün oldu kratos neden kendini öldürdü manyak mı bu herif ??
    zeusu da geberttim ama bir çok defa ölüp ölüp dirildiği çin şimdi gerçekten öldümü tam bilemiyorum ?

Artık bu dünyada yapacagı bırsey kalmadı
  • Bazı sorular için diğer sayfaları karıştırdım..

Bazı arkadaşlar teori üreticez diye fena saçmalamışlar...

Kratos intikanımını aldı..Hepimizin amacı Zeus'u öldürmekti öldürdük..

Bitmiş senaryosunun uzatılıp Prince of Persia 2008 gibi bir fiyasko olmasını mı istiyorsunuz.

Bitti.Tarihe geçicek kalitede bir oyun olup cıvımadan son buldu.

Uzatmamalıyız bence.
  • arkadaşlar hades'in ciğerini söktük yerdede ciğeri ulaşmadan parçalamaya çalıştım sonra birdenbire hades zincirlere gerilip tekrar canlandı gerisini göremedim öldüm acaba ciğeri kaçırdımda o yüzdenmi canlandı yoksa ciğeri yerde ulaşmadan parçaladım ama ondan sonra hadesle biraz dahamı uğraşmam gerekiyor? teşekkürler. ( takılsamda oyunun sonunu öğrenmemek için hep pm ler ile yardım istedim şimdi yardım konusu diye girmez olaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

arkadaşlar hades'in ciğerini söktük yerdede ciğeri ulaşmadan parçalamaya çalıştım sonra birdenbire hades zincirlere gerilip tekrar canlandı gerisini göremedim öldüm acaba ciğeri kaçırdımda o yüzdenmi canlandı yoksa ciğeri yerde ulaşmadan parçaladım ama ondan sonra hadesle biraz dahamı uğraşmam gerekiyor? teşekkürler. ( takılsamda oyunun sonunu öğrenmemek için hep pm ler ile yardım istedim şimdi yardım konusu diye girmez olaydım

Hades'in o etrafa saçılan organlarına girişeceksin sonra biraz daha uğraşacaksın ve yeraltının Tanrısını yeraltına gömeceksin.

• arena modta 1000 hit kombo yaptım trophy vermedi aman arena modta denemeyin

senaryoda yapmak gerekiyomuş
  • Hadesin silahiyla L1+O yaparsan kalabalik dusmanda olmuyolar ve 1000 hit komboyu yapiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruko

arena modta 1000 hit kombo yaptım trophy vermedi aman arena modta denemeyin

Saolasın Bende arena dusunuyordum

Ama Oyunda nerde yapacaz 1000 hıt combo Onu bılmıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamba13

quote:

Orijinalden alıntı: Naruko

arena modta 1000 hit kombo yaptım trophy vermedi aman arena modta denemeyin

Saolasın Bende arena dusunuyordum

Ama Oyunda nerde yapacaz 1000 hıt combo Onu bılmıyom

afroditin yanından çıkıp hephesteus ile konuşuyoruz. hephestus ompelus (yada onun gibi bişi) bi taş için bizi cronosun yanına gönderio. hephestusun forge dan bi kapıdan çıkıyoruz. orada hades ten aldığımız silahla L1+O tuşuna basarak 1000 hit combo yapabilirsiniz.

• orda yapabilirsin kalabalık zayıf düşmanların olduğu herhangi bi yerde yapabilirsin trophy lerin hepsini yaptım sormak sormak istediğin başka varsa yardımcı olabilirim
  • arkadaşlar ares'in buzların içinde olduğunu yazmışsınız ben bu sahneyi göremedim oyunun neresinde bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: playerx

arkadaşlar ares'in buzların içinde olduğunu yazmışsınız ben bu sahneyi göremedim oyunun neresinde bilen varmı ?

Oyun en basında gırdıgımız ılk tapınakta yer buzul dıkkat edersen bıraz daha dıkkatlı baktınmı aresı gorursun hatta acıklama bılevar yenılmıs savas tanrısı dıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: playerx

arkadaşlar ares'in buzların içinde olduğunu yazmışsınız ben bu sahneyi göremedim oyunun neresinde bilen varmı ?

oyunun başlarında gaia ya yardım ederken gaia kendine saldıran poseidonun kolunu duvara vurup önümüzdeki yolu ikiye ayırıyor daha sonra ordan karşıya zıpladıktan sonra karşı tarafta bi mekan var orda bi asansör gibi bişey var aresin cesedi orda üzeri buzla kaplı gibi

• Oyun biraz önce bitti. Devamı gelmeyecektir bana kalırsa... Yine bana kalırsa grafik, atmosfer, oynanış olarak ilk 2 oyunu en az 10'a katlamış, sunduğu hikye ile ilk iki oyuna yaklaşamamış God Of War 3... Sonunu da gayet zayıf buldum.

Ayrıca şöyle bir açıklama var;

"Speaking with GameTrailers, Senior Producer Steve Caterson says in response to questions of whether any content from the game had been cut, "Probably the hardest cut was we had a whole kind of epilogue at the end planned that we just never got...just didn't get...maybe later!"

Türkçesi; "Oyundan çıkarırken en çok zorlandığımız şey planladığımız koca bir bölümlük sonu yapamayışımız oldu... Belki daha sonra!"

DLC gelebilir yani hikayenin devamını anlatan. Nitekim eski oyunlarda "Deleted Levels" diye bir ekstra içerik olurdu, bu sefer o da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 31 Mart 2010; 1:31:34 >

• Oyunu ilk aldıgımda normal modda bitirdim. GOW 1 ve 2 yi bitirdikten sonra daha bi tecrübe kazanmış olarak tekrardan normal modda başladım. Priceless Trophy için gereken itemların bazılarını ilk bitirdiğim oyunda bulmuştum. Eksik kalanlardan da 2 tanesini daha buldum. Bulduklarımdan hiçbirini kullanmıyorum. Acaba hepsini topladıgım zaman trophy i alacakmıyım yoksa farklı bir modda hepsini tekrardan bulmam mı gerekiyor ?
  • hayır geri kalanınıda bulsan yeter sadece o bulduklarını kullanma yeter onları kullandığında trohy ler açılmıyo hiç bir trohy açılmaz ona dikkat et 2 tane kalmışsa onları bul yeter açılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dago

hayır geri kalanınıda bulsan yeter sadece o bulduklarını kullanma yeter onları kullandığında trohy ler açılmıyo hiç bir trohy açılmaz ona dikkat et 2 tane kalmışsa onları bul yeter açılacak

Teşekkürler. Titan mode bitirmek dışındaki tüm trophyleri aldım. Artık haftasonu hayırlısı...
  • iyi bi gow oyuncusuysan boss larda pek zorlanmazsın titan dada ama o kalabalık gelen türlü türlü yaratıklar yokmu oyunun sonlarında labirentin sonu deadlusun asılı olduğu yerdeki kalabalık kavga labirentin içinde dönen oda vs vs kanser oldum valla titanı bitirirken
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.