Şimdi Ara

God of War III Spoiler Başlığı (Yardım, Tartışma Ortamı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
290
Cevap
0
Favori
21.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  God of War III Spoiler Başlığı (Yardım, Tartışma Ortamı)

Efsaneye bazı arkadaşlar kavuştu; ama oynamayanların hevesini hüsrana çevirmemek için bu başlık altında spoiler bilgi paylaşabilir, oyunla ilgili takıldığınız yerleri sorabilirsiniz. Açtığım 2. başlık, diğeri karambole gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 12 Mart 2010; 15:02:24 >

• evet arkadaşlar oyuna 12 de başladım şuanda poseidon ı öldürdüm öldürürken içim parçalandı favori tanrımdı ölüşü iğrenç oldu.

ve hades le baya bi kapıştık herifin dünyasına düştük şerefsiz gaia bizi sattı sen sadece bir piyondun bizi geri getirmek için seni sadece kullandık diyip attı bizi sırtından böyle bir adi neyse attıktan sonra cehenneme düştük hadesin piskopat olaylarından geçip en sonunda kapıştık adamın karısını filanda öldürdük kafayı tırlattı hades geberttik onuda ve ölüşü gerçekten en vahşi şekilde ölen gow dünyasında şuana kadar hadestir herifin kafasını filan açtık iğrençti.ama iyi hissettirdi.

ve onun silahlarını aldım harika silahlar ya favori silahlarım olucaklar büyük ihtimal fakat şimdi de o demo daki ateş fırlatan tanrının yerindeyim portal dan geçip geldim gaia şerefsizi çıktı önüme yardım et diyo bende kolunu neredeyse açmıştı bir şimşekle zeus o açtığı yerdei ağaçları keserek kolunu kopartıcam sanırım ama pause yaptım yemek yiyorum.

Devam edicem gaia ya feci ayar oldum varya..

• Soluksuz hız kesmeden oynuyorum. Baya bir ilerledim şu anda, en son Afrodit ile görüşüp (!) biraz daha ilerleyip şu anda ara verdim. Yemek molasından sonra aynı hız devam Oyun kesinlikle mükemmel olmuş. İnsanın başından kalkası gelmiyor kesinlikle.
  • arkadaşlar aslında karar alalım 17 MART tan önce spoiler olmasın

RESMİ ÇIKIŞ TARİHİNDEN ÖNCE
  • Başlığı yukarıda tutalım. Herkes bir spoiler başlığı olduğunu görmeli.
  • vede yazdıklarını insanlar spoiler butonuna basmalı
  • helios u da geberttim kaldı zeus la öbür depar atan çocuk hermes di adı sanırım.of o değilde titanlar bize kelek yaptı be hacışimdi uçma bölümüne gelicem galiba piskopat olucak sanırım o demonun bittiği yerin devamı sanırım.

ve herkes hangi silahları güçlendiriyo söylesin bakalım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • spoilera aslında pek gerek yok verdiğim linkte full izliyon baştan sona kaldığın yere bak aç ordan izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nano Suit

spoilera aslında pek gerek yok verdiğim linkte full izliyon baştan sona kaldığın yere bak aç ordan izle

he ? bunu kime dedin anlamadım yanlış konuya yazdın heralde ?
  • sadece bir fikir yanlışsam silebilirim yazı kimseye deil ortaya alınmayın yani

silebilirim yanlışsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nano Suit

sadece bir fikir yanlışsam silebilirim yazı kimseye deil ortaya alınmayın yani

silebilirim yanlışsam

e iyi tamamda alınmadık yani de niye izleyelim ben onu anlamadım ? zaten oynamıyomuyum oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

evet arkadaşlar oyuna 12 de başladım şuanda poseidon ı öldürdüm öldürürken içim parçalandı favori tanrımdı ölüşü iğrenç oldu.

ve hades le baya bi kapıştık herifin dünyasına düştük şerefsiz gaia bizi sattı sen sadece bir piyondun bizi geri getirmek için seni sadece kullandık diyip attı bizi sırtından böyle bir adi neyse attıktan sonra cehenneme düştük hadesin piskopat olaylarından geçip en sonunda kapıştık adamın karısını filanda öldürdük kafayı tırlattı hades geberttik onuda ve ölüşü gerçekten en vahşi şekilde ölen gow dünyasında şuana kadar hadestir herifin kafasını filan açtık iğrençti.ama iyi hissettirdi.

ve onun silahlarını aldım harika silahlar ya favori silahlarım olucaklar büyük ihtimal fakat şimdi de o demo daki ateş fırlatan tanrının yerindeyim portal dan geçip geldim gaia şerefsizi çıktı önüme yardım et diyo bende kolunu neredeyse açmıştı bir şimşekle zeus o açtığı yerdei ağaçları keserek kolunu kopartıcam sanırım ama pause yaptım yemek yiyorum.

Devam edicem gaia ya feci ayar oldum varya..

bu yazıyı 25 subatta yazmıstım demekki teorim tuttu

quote:

Orijinalden alıntı: erk_

bence son oyunda çok sürprizler olabilir athena gow2 de titanların söylediği herşey gerçek değil diyordu
    demoda da gördükki kratos bi titan ile savaşacakken bitiyordu yani titanlar kratosu kader aynasından geçirerek geçmişte kaybettikleri savaştan kurtuluyorlardı yani kratosun düşman listesinde titanlarıda görebiliriz

• ve nihayet oyunu bitirdim.gözlerim kollarım her yerim ağrıyo felç olmuşum gibi hissediyorum.

oyunun son anlarında dehşet bir sürpriz bizi bekliyor fps e geçiyoruz arkadaşlar kratos un gözünden zeus u öldürüyoruz hasta ötesi yapmışlar orayı taptım cidden..

fakat sonu gerçekten hüzünlü ve garip bitti ne olucak ki bundan sonra ? bütün tanrılar ve titanları öldürdük athena adisi kaldı oda beni başarısızlığa uğrattın diyip bizi ölüme terk etti ve biz de öldük tek kelime etmeden şaka filan mı bu ? after credits olayıda yok sanırım kratos un böyle şekilde sakin sakin sessiz bir biçimde ölmesi aşırı garibime gitti benim ya..
  • merhaba arkadaslar hera yi oldurdugum yerde takildim su sebili gbi seyler var boyle birde seyyar merdiven var kopruler fln olusuyor su akiyor ustlerinden yardimci olabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sast

merhaba arkadaslar hera yi oldurdugum yerde takildim su sebili gbi seyler var boyle birde seyyar merdiven var kopruler fln olusuyor su akiyor ustlerinden yardimci olabilir misiniz

ya merdiveni kullanıcaksın orda bitane merdiven çıkıyo orda bende takılmıştım tam lanet karı şu hera varya..allahtan 10 dakikada çözdüm orda dediğim gibi merdiven var bitane ite ite götürüyosun ya suları ondan kaydırıyosun filan dene o merdivenle bişeyleri.

beynim şuanda sulandığından adam gibi yardım edemiyorum vallahi kusura bakma
  • tesekkur ederim, biraz daha deneyeyim illaki olacak bi sekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sast

tesekkur ederim, biraz daha deneyeyim illaki olacak bi sekilde

bi bölümde şey olucak heranın cesedi bitane o kap gibi şeyler varya bardaklara benzeyen onların içine atman lazım o büyük verdiveni yeşil görüntüden bakarken bi boşuk olucak 2 merdivenin arasında kritik bir yer orası anlarsın zaten suları nasıl durdurucağını düşünürsün kesin işte o iki boşluğun arasına bizim merdiveni çekicen. sonra ordan herayı alıp sırtlayıp bardak olucak birisinin sonunda onun içine fırlatıcan sonra köprü inicek sende diğer merdiveni ilk başta herayı yere atıyodun ya cesedi koyuyodun beyaz bi yer aşşağı doğru iniyo tuş gibi oraya koyucan merdiveni sonrasındada basıp gidebilicen rahatlıkla yukarıya. tam olarak anlayamamış olabilirsin oraya geldinmi bilmiyorum ama gelince anliycaksın.

• aynen ya bu oyunun sonuna gerçekten deli oldum :S Kratos ölmemeliydi sonunda. Morelim bozuldu wallahi
  • Oyun epey kolaydı bence.. Yani pek kasmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 13 Mart 2010; 3:56:35 >
  • Sonunda Kratos karısınla çocugunla kavuşsa ne güzel olrdu bee. ''There will be only love'' tamda orda şu müzik çalsaydı

http://www.youtube.com/watch?v=nwwch7xMgMc

Hala şu oyunun sonundaki üzüntüyü atlatamadım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.