Şimdi Ara

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
20
Favori
27.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

Steam Sayfası

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçestore.steampowered.com
    God of War Ragnarök on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2322010/God_of_War_Ragnark

Bu destansı serüvende Kratos ile Atreus'un içsel yolculuklarına katılın

Santa Monica Studio'dan eleştirmenlerin beğenisini kazanan God of War'un (2018) devamı geliyor. Fimbulvetr bastırıyor. Kratos ve Atreus, cevap arayışında Dokuz Diyarın dokuzunu da keşfe koyulmuşken Aesir kuvvetleri, kehanete göre dünyanın sonunu getirecek savaşa hazırlanmakta. Baş döndürücü güzellikteki mitolojik topraklarda, canavarlardan Kuzey Tanrılarına pek çok korkunç düşmanla yüzleşecekler. Ragnarök tehdidi giderek yaklaşmakta. Kratos ve Atreus, kendi huzurları ve diyarların huzuru arasında bir seçim yapmak durumunda.

Yazılmamış bir yazgı

Atreus, "Loki" kehanetini anlamak ve Ragnarök’teki rolünü keşfetmek adına irfan peşinde koşuyor, Kratos ise geçmişin yükünü sırtından atıp Atreus’a babalık yapabilmek ile eski hatalarını tekrarlama korkusunun esiri olmak ikileminde.

Savaş Aletleri

Leviathan Baltası, Kaosun Kılıçları ve Muhafız Kalkanı, hem Kratos hem de Atreus için bir dizi yeni kabiliyetle birlikte geri dönüyor. Ailesini korumak adına Dokuz Diyar’ı arşınlayacağı bu serüvende Kratos’un Spartalı hünerleri tanrılar ve canavarlarca sonuna kadar sınanacak.

Engin Diyarları Keşfedin

Kratos ve Atreus’un cevap arayışında, çeşitli yaratıklar ve Kuzey Tanrılarıyla dolu, hepsi birbirinden göz alıcı ve tehlikeli toprakları keşfedin.

PC ÖZELLİKLERİ

Yeniden Jetpack Interactive ile girilen iş birliği sonucu God of War Ragnarök, platformun imkânlarından yararlanıp sizlere muazzam bir PC tecrübesi sunacak.

AÇILMIŞ KARE HIZI VE GERÇEKÇİLİĞİ YÜKSEK GRAFİKLER

Açılmış kare hızı ve gerçek 4K çözünürlük seçeneğiyle gerçek potansiyeline ulaşan kesintisiz sinematik kameramız eşliğinde Dokuz Diyar'ın göz alıcı mekânlarını dolaşın.

Gelişmiş yansımaların, ışıklandırmaların, gerçekçiliği yüksek gölgelerin ve artırılmış geometrik ayrıntıların tadını çıkarın.

YUKARI ÖLÇEKLENDİRME TEKNOLOJİSİ

NVIDIA RTX™ Deep Learning Super Sampling (DLSS) 3.7, AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR) 3.1 ve Intel XeSS (Xe Super Sampling) 1.2 ile tam entegrasyon sayesinde daha yüksek grafik ayarlarına ve çıkış çözünürlüklerine ulaşacaksınız.

NVIDIA® REFLEX DESTEĞİ

NVIDIA Reflex'in düşük gecikme süresi teknolojisinden yararlanıp daha akıcı bir oynanışa kavuşun. Daha hızlı tepkiler verip daha güçlü kombolar oluşturun.

SÜPER ULTRA GENİŞ DESTEĞİ

21:9 ultra geniş ekran ve 32:9 süper ultra geniş ekran desteğiyle Dokuz Diyar'ın güzelliklerini panoramik geniş ekranda deneyimleyin!

ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR KONTROLLER

Dilediğiniz gibi oynayın. DUALSHOCK®4 ve DUALSENSE® kablosuz kontrol cihazının yanı sıra diğer pek çok oyun kumandasına destek ve tamamen özelleştirilebilir fare ve klavye atamaları sayesinde her hareketinizi kendi oyun tarzınıza uygun hâle getirmek mümkün.

DOKUNSAL GERİ BİLDİRİM

Gerçekçi dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik işlevleriyle Kuzey diyarlarında attığınız her adımı hissedin.

UZAMSAL 3D SES

Keskin uzamsal ses sistemi ile aşağıdan ve yukarıdan da dâhil her yönden gelen düşmanları işitin.

--------

1 Uyumlu PC ve ekran gereklidir.

2 Uyumlu PC ve grafik kartı gereklidir.

3 Oyun içi kontrol cihazı özelliklerinin tamamını deneyimleyebilmek için DualSense™ kontrol cihazı ve kablolu bağlantı gereklidir.

4 Analog/USB stereo kulaklıklarla 3D Ses.

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #TürkçePlayStation Türkiyeyoutube
    God of War Ragnarök, Türkçe alt yazı seçeneğiyle 19 Eylül’de PC’ye geliyor!
    https://www.youtube.com/watch?si=-9Rhy9rjtPfJiQP6&v=L4ajJkkwRrM&feature=youtu.be

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #TürkçePlayStationyoutube
    https://store.steampowered.com/app/2322010/God_of_War_Ragnark/ God of War Ragnarök launches on September 19th! THE NORSE SAGA CONTINUES Kratos and Atreus embark on a mythic journey for answers before Ragnarök arrives – available now on PC. All editions also include access to the God of War Ragnarök: Valhalla DLC for no additional cost! Learn More: Steam: https://store.steampowered.com/app/2322010/God_of_War_Ragnarok/ Epic: https://store.epicgames.com/en-US/p/god-of-war-ragnarok-3ca641 Switch the Audio track to English Descriptive for Audio Description. ©2024 Sony Interactive Entertainment LLC. God of War is a registered trademark of Sony Interactive Entertainment LLC and related companies in the U.S. and other countries. “PlayStation Family Mark”, “PlayStation”, and “PlayStation Studios logo” are registered trademarks or trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. #gowr #godofwarragnarok #gowrpc #kratos #atreus #godofwar #godofwarpc #godofwarragnarokpc #gowrvalhalla #pc #pcgames Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?si=ttzVfrgPmJoe_V5L&v=nBwxyqq1ON4&feature=youtu.be

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #TürkçePlayStation Türkiyeyoutube
    Santa Monica Studio'nun Jetpack Interactive ortaklığıyla PC'ye taşıdığı İskandinav destanının son bölümünde Kratos ve Atreus, ailelerini gelecekleri üzerine karanlık bir gölge düşüren Ragnarök'ten korumak için savaşıyor. #ps5 #playstation #pc
    https://www.youtube.com/watch?si=eQ5R4brCMS0e_y5y&v=8Pr0hWjuLrM&feature=youtu.be

PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 19 Eylül 2024; 20:32:1 >

• God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

God of War Ragnarok'u 60 saatte, Bana Acıma (Give Me No Mercy) zorluğunda, tüm diyarları tamamlayıp %100 yaparak bitirdim, üstüne de 6 saatte Valhalla DLC'sinin sonuna geldim ve artık oyun hakkında biraz konuşabilirim. Önceki oyuna bayılmış biri olarak GOW Ragnarok'u da son derece beğendiğimi belirtmeliyim öncelikle. İlk oyunda iyi olan nerdeyse hiçbir şeyi bozmayıp üzerine güzel eklemelerle etkileyici bir devam oyunu çıkartmayı başarmışlar. İlk oyunda ne varsa bunda da hepsi 2x daha iyisi veya genişi şeklinde bulunuyor. Çoğu incelememde yaptığım gibi uzun uzun iyi ve kötü yanlarına girmeden genel yorumlar yapacağım çünkü Ragnarok her ne kadar DLC yorumlarını hak etmeyecek düzeyde geliştirmelere sahip olsa da temeli bir önceki yapımla aynı. Hikayesi yine vurucu anlara sahip ve merak ettirici, savaş dinamikleri ilk oyunda bile enfesken Ragnarok'ta gelen değişim ve eklemelerle ilk oyunu adeta bi prototip haline getirmiş. Bulmacalar çok daha çeşitli ve eğlenceli. Yarı açık dünyasında keşif yapıp yeni yerler ve düşmanlar görmek ilk oyundan bile güzel çünkü çok daha fazla opsiyonel bölge, yan görev ve boss savaşlarına denk geliyorsunuz. Bunları yapmak neredeyse ana hikayeden bile daha keyifliydi diyebilirim. Valhalla DLC'sini de ayrıca çok beğendim. Hem Roguelike döngüsü hem de Kratos'un geçmişiyle son hesaplaşması açısından beni etkilemeyi başardı.

İlk oyunda eksikliğini en çok hissettiğim şeyler düşman-boss çeşitliliği ile epik savaşların sayıca yetersizliğiydi. Ragnarok ilk sorunu tamamen çözmüş. Hem sıradan düşmanlar, hem ana hikaye hem de yan hikaye boss'ları ilk oyuna kıyasla çok daha fazla varyasyona ve farklılığa sahip. Epik savaşlar konusundaysa maalesef ilk üçlemeyi geçtim, ilk oyundan bile kötü durumdaydı. Baldur karşılaşmaları gayet iyiydi, Ragnarok'ta ondan daha fazlasını görmeyi beklemiştim ama Baldur seviyesinde bi epiklik barındıran bile hiçbir savaş yoktu maalesef. Thor, Odin, Heimdall gibi pek çok tanrıyla olan mücadelelerimiz zevkli boss savaşları olsa da sunum ve verdiği tatmin hissi açısından serinin geri kalan oyunlarından oldukça gerideydi. Ayrıca ilk oyunda olmayan bir sıkıntı olarak da hikayenin bazı kısımlarının gereksiz uzatılıp bazı kısımlarının da olması gerekenden kısa tutulması beni biraz rahatsız etti. Bundan spoiler'lı kısımda daha açık olarak olarak bahsedeceğim. Bir de son olarak belirtmeliyim ki GNA mücadelesi bence kesinlikle Sigrun kadar zorlayıcı değildi. Gna'ya 9.seviyede gittim ve yarım saat gibi bir sürede, 5. ya da 6. denememde falan mağlup ettim kendisini. Sigrun'da da herkesin söylediği kadar zorlanmamıştım ama alt etmesi Gna'ya kıyasla daha zorluydu ve hareketlerini okuması daha çok vakit alıyordu. Beni, insanların Sigrun ve Gna'da çıldırdığı kadar çıldırtan tek boss ise Cinnetkar Kralı Hrolf oldu. Benim gözümde serideki en yorucu ve mücadeleci boss kendisiydi. Nerdeyse 2 saat uğraştım ve savaş bittiğinde oldukça tatmin olmuştum.

İşte böyle. GOW Ragnarok beni aynı ilk oyundaki gibi bitirene kadar içine alıp büyüleyen bir yapım oldu. Listemde oynamam gereken çok fazla oyun olmasa mutlaka bi NG+ yapardım. Oyunlarla biraz olsun arası olan herkes bence bu deneyimi yaşamalı. Ama her şeye rağmen de ilk oyun bize bu tarz bi tecrübeyi ilk defa sunduğu için daha vurucuydu ve benim için daha özel bi işti. Son olarak da spoiler'lı kısımda hikaye ve gameplay hakkında birkaç şey eklemek istiyorum:

Hikayenin bazı kısımlarının gereksiz uzatılıp bazı kısımlarının da olması gerekenden kısa tutulması derken hangi sahneleri kastettiğimi sanırım oyunu bitirmiş olan herkes anlamıştır. Angrboda bölümlerinden her ne kadar pek çok kişinin aksine baymayıp keyif alsam da biraz daha kısa tutulup hikayenin başka bölümlerine daha fazla zaman ayrılmasını tercih ederdim. Ragnarok savaşının çok hızlı gerçekleşmesinden ve etkileyicilikten uzak sunumundan ben de şikayetçiyim. Ayrıca General ilan edildikten sonra diğer diyarları bir araya getirme konusunda da bence çok daha fazla etkimiz olmalıydı. Her bir diyarda son bir görev yapıp onları birleştirip Asgard'a öyle gitmeliydik kesinlikle. Zaten tüm diyarların ve ırkların savaşı olması gereken Ragnarok'un sadece Einheri vs Elf olması da ayrı bir saçmalıktı. Bu kısımlar eğer dediğim gibi daha dolu ve uzun işlenseydi herhalde gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olurdu GOW Ragnarok. Bu haliyle bile mükemmel bir oyun olsa da işte o son bölümler içimde hafif bir burukluk bıraktı.

Bir de gameplay açısından eklenen en önemli 2 şey olan Draupnir ve Atreus'tan da kısaca bahsedeyim hemen. Draupnir'e başlarda ısınamasam da özellikle yetenekleri açıp Muspelheim sınavlarında ve Valhalla'da iyice kullandıktan sonra baya bi alıştım, oldukça keyifli bi combat dinamiğine sahip olduğunu söyleyebilirim. Doğru kullanıldığında balta ve kılıçlardan çok daha efektif bir silah aslında. Atreus da hiç beklemediğim kadar eğlenceli bir oynanışa sahipti. Kratos'a kıyasla daha güçsüz ama daha atik ve çevik bir savaşçı olduğu hissini iyi vermeyi başarmışlar. Hikayenin sonuna bakılırsa zaten galiba Miles Morales - Uncharted Lost Legacy ayarında bi ara oyunla kendisi hakkında daha fazla içerik göreceğiz

Ekran kartımızı beğenmeyen ve bizi sisteminin farkında olmamakla suçlayan arkadaşlar yürüsünlerde ense traşlarını göreyim. Saçma sapan konuşup kendinize küfür ettirmenin alemi yok. 4 GB Vram sahipleri azımsanmayacak kadar fazla ki modcularda mod çıkarıp enfes şekilde bu kartlarda da çalışmasını sağlamışlar. Sizi burada ne rahatsız ediyor? Daha fazla insanın oyun oynaması mı? Kesin sesinizi, kendinize küfür ettirmeyin.  

PC ÖZELLİKLERİ

Yeniden Jetpack Interactive ile girilen iş birliği sonucu God of War Ragnarök, platformun imkânlarından yararlanıp sizlere muazzam bir PC tecrübesi sunacak.

AÇILMIŞ KARE HIZI VE GERÇEKÇİLİĞİ YÜKSEK GRAFİKLER

Açılmış kare hızı ve gerçek 4K çözünürlük seçeneğiyle gerçek potansiyeline ulaşan kesintisiz sinematik kameramız eşliğinde Dokuz Diyar'ın göz alıcı mekânlarını dolaşın.

Gelişmiş yansımaların, ışıklandırmaların, gerçekçiliği yüksek gölgelerin ve artırılmış geometrik ayrıntıların tadını çıkarın.

YUKARI ÖLÇEKLENDİRME TEKNOLOJİSİ

NVIDIA RTX™ Deep Learning Super Sampling (DLSS) 3.7, AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR) 3.1 ve Intel XeSS (Xe Super Sampling) 1.2 ile tam entegrasyon sayesinde daha yüksek grafik ayarlarına ve çıkış çözünürlüklerine ulaşacaksınız.

NVIDIA® REFLEX DESTEĞİ

NVIDIA Reflex'in düşük gecikme süresi teknolojisinden yararlanıp daha akıcı bir oynanışa kavuşun. Daha hızlı tepkiler verip daha güçlü kombolar oluşturun.

SÜPER ULTRA GENİŞ DESTEĞİ

21:9 ultra geniş ekran ve 32:9 süper ultra geniş ekran desteğiyle Dokuz Diyar'ın güzelliklerini panoramik geniş ekranda deneyimleyin!

ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR KONTROLLER

Dilediğiniz gibi oynayın. DUALSHOCK®4 ve DUALSENSE® kablosuz kontrol cihazının yanı sıra diğer pek çok oyun kumandasına destek ve tamamen özelleştirilebilir fare ve klavye atamaları sayesinde her hareketinizi kendi oyun tarzınıza uygun hâle getirmek mümkün.

DOKUNSAL GERİ BİLDİRİM

Gerçekçi dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik işlevleriyle Kuzey diyarlarında attığınız her adımı hissedin.

UZAMSAL 3D SES

Keskin uzamsal ses sistemi ile aşağıdan ve yukarıdan da dâhil her yönden gelen düşmanları işitin.

--------

1 Uyumlu PC ve ekran gereklidir.

2 Uyumlu PC ve grafik kartı gereklidir.

3 Oyun içi kontrol cihazı özelliklerinin tamamını deneyimleyebilmek için DualSense™ kontrol cihazı ve kablolu bağlantı gereklidir.

4 Analog/USB stereo kulaklıklarla 3D Ses.

Bugün başarımları fulleyerek bitirdim oyunu. İlk oyunun üstüne konulamaması veya dlc gibi gözükmesi düşüncelerine katılmıyorum. Videolardan izleyince belki öyle gelebilir ama oynayınca ve oyun sırasında bazı yeni mekanikler eklendikçe aslında ilk oyundan çok daha gelişmiş bir oyun olduğunu anlıyorsunuz. Grafik olarak neredeyse bir fark yok, zaten öyle bir fark beklemeye de gerek yok bence. Taş gibi. İlk oyuna göre çok daha fazla karakter ekleniyor ve hikaye de daha dolu bir halde ilerleyip son buluyor. Hikayenin gidişatı ve güzelliği tartışılır tabi ki, sözüm yok. Oynanış olarak benzeri olmayan bir oyun benim için. Gerçekten çok zevkliydi. Valhalla dlcsi de yunan üçlemesine çok güzel selamlar çakıyor, ana oyunu bitirenlere tavsiye ederim.

Eğer Kratos'un veya Atreus'un maceraları devam ederse ve o günleri görürsek mutlaka o maceraya ortak olmaya devam edeceğim.

Yapay Zekanın Yanıtı

God of War: Ragnarök PC'ye Geliyor!

God of War hayranları için heyecan verici haberler! Efsanevi aksiyon-macera serisi God of War, 19 Eylül 2024'te PC platformuna geliyor. God of War: Ragnarök PC, oyunculara destansı bir hikaye, nefes kesici görseller ve yoğun savaşlar sunacak.

PC sürümü, PlayStation sürümünün tüm özelliklerini ve iyileştirmelerini içerecek. Oyuncular, doku ve model yükseltmeleri, daha yüksek kare hızları ve ultra geniş ekran desteğiyle geliştirilmiş bir görsel deneyimin keyfini çıkaracaklar.

God of War: Ragnarök PC, oyuncuları Kratos ve oğlu Atreus'un kaderlerini şekillendirecek destansı bir yolculuğa çıkaracak. Baba ve oğul, dokuz diyarda dolaşacaklar, güçlü düşmanlarla savaşacaklar ve Ragnarok'un karanlık kehanetine direnmek için müttefikler edinecekler.

Önceki God of War oyunlarının aksine, God of War: Ragnarök'ün PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden satın alınabilecek. Bu, daha fazla oyuncunun bu son derece beğenilen aksiyon-macera oyununu deneyimlemesine olanak tanıyacak.

God of War: Ragnarök PC'nin 19 Eylül 2024'te çıkış yapması için sabırsızlanıyoruz. O zamana kadar, PlayStation sürümüyle maceraya atılabilir veya PC sürümü hakkında daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk oyun PC de en çok satan ikinci PC portu idi. İkinci oyunu da PC de deneyim etmek enfes olacak. Konu hayırlı olsun :)

• GT7, TLoU2, GoT'de pcye çıksın yeter.

• Boooöyyy geliyor yine yani.God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe  İlk oyundan oldukça zevk almıştım. Tekrar yükleyip bu kez orta karar zorluk seviyesinde bütün Valkür'leri kesip oyunu fullemek istiyorum.

• Gelsin gelsin. Xbox nasıl ilk günden getiriyosa yakın gelecekte ps tarafı da getirecek bence. Maliyetlerden dolayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu hayırlı olsun oyun son çeyreğe kalmaz umarım erken gelsin de Tlou2 ile birlikte PC tarafı şenlensin biraz ilk oyunu ufak tefek fps düşüşleriyle rx570 gibi bir kartla bitirmiştim optimizasyonu iyiydi umarım bunun da optimizasyonu güzel olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20 Ocak 2024'te Nixxes çalışanı hem Reddit hem de 4chan de 12 ay boyunca gelecek PC portlarının listesini sızdırmıştı.

Bilmeyenler için liste bu şekildeydi.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158207593

• God of War: Ragnarok'un PC versiyonu 2025'in başlarında çıkacak.

Silknight'a göre oyunun PC versiyonu 2025 yılının ilk çeyreğinde çıkacak ancak oyunu biraz daha erken görme şansımız hala düşük.

• Daha erken geliyor olabilir. God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçex (formerly twitter)
    billbil-kun (@billbil_kun) on X
    https://twitter.com/billbil_kun/status/1788870356851130755
  • ghost of tsushima dan sonra misss :). Last of us 2 , spiderman 2 , dimon’s souls yoldadır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt

Nixxes çalışanı ne dediyse tek tek çıkıyor. God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

Liste de Demon's Souls, GT 7, Spider-Man 2 ve Infamous Second Son da var DLC dahil.

• Fall 2024 te bekliyoruz EN GEÇ 🙂 Lütfen gelsin daha erken de olabilir yaz gibi ama imkansız 😀

• Last of us 2 den önce gelmesi cidden hiç beklemiyordum.Muhtemelen bu ay ki showcase'de duyurulcak valhalla dlc si ile

• Geliyor...

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçebillbil-kun (@billbil_kun) on Xtwitter
    🚨 UPCOMING RELEASE 🚨 God of War Ragnarok is one of the next PlayStation exclusive titles to be ported on PC Announcement date is imminent. Check all details we know in our latest Dealabs Magazine reports #GodOfWarRagnarok #PC https://t.co/DDNBoEMk6I
    https://twitter.com/billbil_kun/status/1788870356851130755
  • Gelsin.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Yazın oynanacak oyun yok galiba. Ağustos'un sonunda Star Wars Outlaws geliyor.

Haziran - Temmuz boş geçmez umarım. God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

• Hocam Haziran-Temmuz maalesef boş gibi şimdilik. Elden ring dlc si idare ederse eder. Başka bildiğim yok 😀

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Yazın da oyun oynanmıyor sıcaktan bura yanıyor zaten 40-45 arası sürekli. İstanbul'un tek havasını severdim onun dışında özlemiyorum. God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

bol bol deniz sefası + mangal + corona biralarımı içerim. God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

• Ağustosta "Black Myth: Wu Kong" bombası var en çok beklenen oyunlardan biri.

• blendw kullanıcısına yanıt

Maymun reis bence yıla damga vuracak.Sekiro kafasında oyun geliyor yılın oyunu şansı bile var.Bende fena halde bekliyorum bunu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.