Şimdi Ara

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
19
Favori
27.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun bilgilendirme sayfasında digital deluxe sürümünden bahsediyor muhtemelen 2 farklı sürüm olacak standart ve deluxe sürümü 60-70 dolar fiyatlandırmaya hazır olun.

edit: tam da dediğim gibi oldu epic games 2 farklı sürüm var 1500 tl standart --- 1749 digital deluxe.

God of War | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaverie -- 31 Mayıs 2024; 1:58:32 >
  • Beklediğimiz haber geldi. İlk oyun aşırı efsane olsa da Ragnarok bence o kadar efsane değildi. İlk oyunun harika bir devamı ama ilk oyunun üzerimizde bıraktığı etkiyi, benim için bırakamadı. Yine de PC'de mutlaka denemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 31 Mayıs 2024; 2:5:31 >
  • Xaverie kullanıcısına yanıt

steam sayfasında yanlış görmediysem kozmetikten başka bir fazlası yok deluxe paketin. onun için de ekstra para vermek yerine nexusmods sitesini ziyaret etmek daha bedava olacaktır.

• 19 Eylül beklediğimizden bir tık daha geç oldu ama olsun yapacak bir şey yok. Psn hesabını zorunlu tutmuşlar ilginç bir şekilde. Hadi ghost of tsushimada çok oyunculu mod için zorunluydu single'da yoktu. Gow zaten single bunda da zorunlu olmuş. Yine 177 ülkede erisilebilir olmayacak diyolar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #TürkçePlayStation Türkiyeyoutube
    God of War Ragnarök, Türkçe alt yazı seçeneğiyle 19 Eylül’de PC’ye geliyor!
    https://www.youtube.com/watch?si=-9Rhy9rjtPfJiQP6&v=L4ajJkkwRrM&feature=youtu.be
  • Captured on PC

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

• Bitireli 1 sene olmadı bu yüzden benim için heyecan uyandırmadı ilk kez oynayacaklara iyi eğlenceler harika bir yapım

• 49 dolar fiyatı çok iyi değil mi ?
    Ghost of tsushima , horizon 2 ve last of us 59 dolardan çıktı. Fiyat yanlış yazılmış olabilir. Almak isteyen arkadaşlar acele etsin bakarsın fiyatı düzeltirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Fiyat gayet uygun çıktı. Oyun süresinin uzunluğuna kalitesine bakınca 60 doları çok rahat hak eden bir oyun. Bunu da ps4 te bitirmiştim ama pc de yeniden oynamak için sabırsızlanıyorum. Nefis bir devam oyunu olmuş.

• Bu oyunsuz son yıllarda exc oyunlar pcyi canlandırdı resmen, yeni sistemi düzüp oynayacağım sıradan hepsini :) bir tek part 2 ve gt7 kaldı eksik.

• Steam yaz indiriminde indirime girer mi dijital deluxe edition versiyonu oyun ön sipariş olduğu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

Yok dostum 10 yıllık Last Of Us bile pc tarafında %33 indirime anca giriyor.

Ragnarök de maksimum %25 görür kış indirimlerinde.

• PC'nin de bi ağırlığı kalmadı nerde çer çöp var doldurdu sony..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 31 Mayıs 2024; 23:38:28 >
  • Yani 10 dolar ucuz cıktı sadece cok da uygun fiyat değil, devam oyunu sonuçta o yüzden 60 yerine 50 çıkmıştır, zamlanacağını sanmıyorum.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Bu oyun zamanında konsollara tam fiyattan çıktı. Sony oyunlarını fiyatlarına bakınca 60 dolarlık oyunu 50 den koymuşlar. Yanlışlık olmamışta olabilir tabi yerel fiyatlandırma yapmışta olabilirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her şey iyi hoş da şu psn dayatması işine ayar oldum. Daha önce de yaptılar. Millet tepki gösterince geri vites yaptı Sony. Şimdi yine dayatıyor. Yahu siz laf anlamaz mısınız 177 ülkede millet oynayamayacak psn olmadığından !

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Oynayacak, sony'de ilginç bi kafa var bilmiyorum. İnsanlar satın alacağına psn'e üye olacak adam lazım bana diyor gibi. Bu sebeple bu kadar ülkeyi feda ediyor, onların da korsan oynayacağını biliyor zaten. Adamlar bilinçli olarak denuvo koymuyor oyunlara, ilk günden korsan yolla oynanıldığını bilmiyor değiller, yani galiba bu adamlar diyor ki siz korsan oynayın, geri kalan almak istiyorsa alsın bana da üye olsun diyor.

Var bir stratejileri bu konuda ama bilmiyorum tabi. GoW: R böyle çıkıyorsa bundan sonra her cıkacak oyunu psn isteyecektir bence.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Meselenin sadece korsan olduğunu düşünmüyorum ben. Sony pc tarafına ciddi bir geçiş yapacak ilerde. Single oyunları dahi day one getireceğine eminim. Bilmiyorum belki altyapı hazırlıyodur. Ancak yine diyorum dayatma yapması hoş değil.

• Hayırlı olsun sonunda bu da geliyor PC'ye. PS5'de performans modu bulanık gözüküyordu ve bu yüzden oyuna yazık etmiş oldum. Bir de 120 fps'ye alışınca 60 pek akıcı gelmiyor özellikle böyle hareketli oyunlar için. Nvidia ve AMD'nin son teknolojilerini kullanması süper oldu.

Ama asıl FF Rebirh ve 16'nın acilen gelmesi lazım. 1080p dinamik, 55-60 fps arası eziyet bu oyunlar PS5'de. 

• Playstation Network'ün zorunlu olmasından dolayı belki de korsan sürümü olmayacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.