Güzel haber bekliyoruz. .Tlou 'da bekliyoruz.. Konsolculara gelince adamlar kızmakta o kadar hakliki : ) |
God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (4. sayfa)
-
-
Tepkilerini konsol almayarak ortaya koyabilirler değerli hocam :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende öyle düşünüyorum. Ama ben öyle insanlar taniyorumki.. Konsol oyunlariyla daha cok zevk alan topluluk var .Birde Fifa ve Pes faktörü dolayisiyla konsolu seviyorlar gibime geliyor.
-
Gamepad ile oynadıkları için olabilir birde tv karşısında uzanıp rahat oynamak için konsol tercih ediyor olabilirler
Pcye bir tane dualsense aldın mı oluyor sana ps5 :)
Steam kanlosuz olarak Gamepad'in tüm nimrtlerinden faydalandırsa direk alıcam dualsense ama kablolu olarak mecbur kılıyo. İsteseler onu da yaparlar ama konsol gerçek anlamda hiçbirşey ifade etmiyor o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam en mantıklı kombin ŞİMDİLİK Pc+Ps5 🙂 İlerde elbet day one single exc ler de gelecek Sony nin. Ama şu aşamada henüz o durum olmadığından hem de Gta 6 dan dolayı bu kombin en ideali bence 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben oyunun standart sürümüne sahibim vallhala dlc si gelir mi acaba ? Steamda deluxe sürümün içinde görünüyor bu dlc.
Aynen öyle : ))
-
Yok hocam tüm sürümlerde ücretsiz bulunacak. Deluxe sürüm sadece kozmetik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler cevap için.
-
Ds4 windowsuda kurunca bütün özellikleri aktif oluyor
Mesela last of us ta yay gerdirirken tuşlar çok sertleşiyordu pistole geçince sanki gerçek pistol ile ateş ediyordun :))
Dijital Delüks Sürüm'ün ayrıcalığı nedir? normal sürüm 50$ bu 60$ arada 10 dolara değecek bir fark var mı?
-
Deluxe sürümde;
Tam sürüm oyun
Karavadi Zırhı
Karavadi Kıyafeti (Kozmetik)
Karavadi Balta Sapı
Karavadi Kılıç Kabzaları
Dark Horse dijital sanat kitabı
Resmî dijital oyun müzikleri
içermekte. 10 dolar farka değecek bir şey yok bence.
-
Valhalla normal sürümde de var mı hocam Steam’de göremedim. Valhalla için delüks almaya gerek yok sanırım?
Deluxe içeriğinde Valhalla ile ilgili bir şey yazmıyor. PSde ücretsiz olarak yayınlanmıştı. Pcde de ücretsiz olacaktır sanırım.
Edit: Valhalla ücretsiz olarak sunulacakmış.
Includes God of War Ragnarök: Valhalla
At launch, God of War Ragnarök PC will include all our post-launch updates including a robust New Game+ mode and the God of War Ragnarök: Valhalla DLC.
https://blog.playstation.com/2024/05/30/god-of-war-ragnarok-is-coming-to-pc/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 27 Haziran 2024; 14:51:35 >
Güzel haber, teşekkürler hocam. 10 dolara değecek hiçbir fark yok gerçekten… normal sürüm gayet yeterli
-
Sistem gereksinimleri çok iyi. DLSS 3 ile 2K 120fps de akarım.
190 GB biraz fazlaymış harbiden ama gereksinimler baya iyi görünüyor. Frame Generation olacak mı, bi açıklama yapılmadı sanırım onunla ilgili?
Optimize grafik ayarları + fsr3 + frame generation ile 60ın altına düşeceğimizi hiç sanmıyorum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X