Şimdi Ara

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
19
Favori
27.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ilk oyunu 2 ye katlar benim gözümde. Zaten hem map genişledi hem oynanış da ikiye katladı neredeyse. İlk oyundaki senaryodan daha güzeli daha heyecan vericisi var bunda. Thor ve Odin başlı başına yeter zaten. Kesinlikle en ufak şüpheniz olmasın.

(Not: Ps4 varken oynayıp bitirmiştim. Pc de tekrar oynamak için sabırsızlanıyorum. 🙂)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 1 Eylül 2024; 8:27:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba , Ghost of tsushima'da efsane bir oyundur. Burda tercih yapmanı önermiyorum. 2sinide ne yap et al. hicbiri kacmaz. Önceligin god olsun derim ama ghost of tsushimada sıradan bir oyun degil. Oynayiş hazzı yüksek seviyede.Şu oyun dünyasında bügüne kadar oynamiş oldugunuz samuray tarzi oyunlari unutun '' Ghost of tsushima '' da farkı hissedin.

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Ragnarok u beklerken ghost of tsushima yı oynuyorum ben oyun evet çok güzel combat hikayesi vs. ama geçilemeyen diyalogları ana hikaye için değil bu arada yeni yetenek açayım diye sağda solda hikayeye dalıyorum ne diyaloglar geçiliyor nede diyaloglar kaliteli baygınlık geçirdi bana hele dün bir görev vardı çiçek toplatıyor abartısız söylüyorum belki toplasan 30 dk bir yaşlı kadının yanında yavaş yavaş yürüttü dayanamayıp oyunu kapadım böyle güzel oynanışın var salsana bizi be ana hikayeden yardırmaya başladım bende ana hikayedeki sinematikler çok iyi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 1 Eylül 2024; 12:10:33 >
  • cs2 sağolsun bu oyunu alacam çarşambadan çarşambaya aylardır kasa satarak 45 dolar bakiye oldu (steam dolara geçtiğinden beri hiçbirşey almadım steamden) biraz daha kasarsam bedavaya gelicek God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe  ama ne deluxe içeriğine nede ön sipariş teklifine ihtiyaç yok gibi 50 dolarlık olan yeterli gibi duruyor

• Ragnarok'u bekliyorum ben de ama adım gibi eminim Ghost Of Tsushima rakip bile olamaz bu oyuna. En büyük hayal kırıklığı oyunlardan biri Ghost Of Tsushima'dır benim için. Sadece Ubisoft formülünü seven insanlara tavsiye ederim. Çünkü görevleri ve açık dünyası tamamen Ubisoft formülü üzerinden tasarlanmış. Tek artısı sanat tasarımı. Yoksa dünya bomboş, aynı şeyleri sürekli yapma üzerine kurulu. Benim için ucuz bir formül yani. Eğer lineer bir oyun olsa çok daha keyifli olurdu. O yüzden direkt Ragnarok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 1 Eylül 2024; 12:18:54 >
  • Çıkış tarihi yaklaştıkça günler geçmiyor God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Net. Ragnarök ile Tsushima kıyaslanamaz bile. İlk oyunun da üzerine koymuş çok başarılı bir devam oyunu Ragnarök. Tek sıkıntısı ise üçleme olarak planlanırken hikaye olarak sıkıştırılması ve PS4 platformuna mecbur kalması. Ara oyun olmalıydı bu oyun seride.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Bunu anlamadım bende. İskandinav mitolojisinde bir sürü karakter ve hikaye vardır. Neden 2 oyunda bitirdiler bu dünyayı anlamadım. Hikayeyi nereye taşıyacaklar ?? Amaçları ne ?

Sadece Freya ile alakalı ara oyun yapsalar bile yeter.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Oyunların yapımı uzuyor, ilk oyun yılın oyunu ödülü aldı çok iyi tuttu, iyi de satmış olmalı, işi uzatmak istemeyip, seriyi farklı yerlere doğru genişletmek istemişlerdir, bende Odin ve Thor konusunun çok daha büyütülmesini ve Zeus'dan daha epic bir dövüş olmasını isterim

• şu sistem gereksinimleri resmî olarak açıklanmadan önce biraz umudum vardı ama artık kesinleşti ki bu oyun boosteroid’e gelmeden oynayamıycam

• ragnarök öncesi hazırlıklar tamamlandı :)

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe
  • Geçmiyor günler 🙂 10 gün daha bekleyeceğiz bakalım. Efsaneyi bir kez daha şöyle dibini sıyıra sıyıra bitirmek istiyorum. Ps teyken tüm yan görevlere bakamamıştım. Koştura koştura oynamak istemiyorum 😀

• Bakalım bunun arkasından Spider Man 2 yi mi salacaklar yoksa TLOU Part II mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

ana görev yan görev gidersen ortalama 30 35 saat sürer ve ragnaröke kadar bitiremezsin yarım kalır :D

• Yok ben ragnarok tan bahsettim. Ps te bitirmiştim şimdi 19 unda inşallah yan görevler dahil yeniden bitirmek istiyorum Ragnarok'u 😀

• bundan sonra part 2 gelecek dizi ile aynı tarihlere denk getirirler. mükemmel horizon ve ghost of portlarından sonra part 2 yide nixxes yapıyordur diye düşünüyorum.

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Part 2'yi yine Iron Galaxy yapıyordur hocam keşke Nixxes yapsa.

Nixxes şuan Spider-Man 2 port'u üzerinde çalışıyor büyük ihtimalle, başka sürpriz gelmezse. God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe PC'ye gelmeyen Demon's Souls, Gran Turismo 7 vs var.

• En zorun bir tık altında her bulduğunu okuyarak, tüm bulmacalar ve yan görevler + 2 challenge dünyasını yapınca 50 saat sürdü benim. Ragnarökte bu süreyi verir umarım.

• Wukong oynadıkça canım daha çok GoW:R çekiyor, Wukong harika ama GoW teması tam benlik. Open world oyunlara ben doymuşum artık, daha doğrusu open world yapılan oyunların çoğu artık aynı formülü kullanıyor. Skyrim ve AC Origins, Oddysey den sonra tüm open world oyunlar çok sıkıcı geliyor artık hepsi aynı şeyi kullanıyor baydı. GoT'u pc de oynamak için asla spoiler yememiş ve deli gibi bekleyen biri olarak aşırı hayal kırıklığı yarattı bende. Formül olarak tamamen diğerleriyle aynı, tamamiyle birbirini tekrar eden side questler. Gerçekten aynı, dialog - iz takip et - banditlerle savaş - kapanış. Tüm side questler bu şekil dizayn edilmiş. Exploration fox den ve parkur shrineları üzerine kurulu. Rastgele buldugumuz düşman kampları tamamen aynı dizayn. Ana hikayesine, grafiğine, animasyonlarına, kalitesine lafım yok ama formül olarak malesef baydığımız formulu kullanıyor.

Bence artık oyunların GoW, Wukong, TLOU gibi oyunları takip etmesi gerek. Linear oyunlar çok daha zevkli, üzerine uzun yaptığın zaman ayrı bi zevkli oluyor. Open world olan GoT, 60-70 saatte platinlenirken, Linear GoW ve Wukong da aynı saatlerde platinleniyor belki daha uzun. Şimdi saatleri kıyaslarsak, ben open world olan oyunda onca zaman ne yapıyorum? Aynı şeyleri tekrar edip duruyorum, peki linear oyunlarda napıyorum onca saat? Sürekli farklı bölgede, farklı şeyler yapıyorum. Exploration baymıyor, gideceğin yerler kısıtlı zaten, biraz bakınsan buluyorsun her şeyi. Open world oyunda dünyanın en ucra en saçma yerinde amaçsızca bir şey keşfedebiliyorsun, bir şey dediğim kozmetik işte önemli bir şey de değil. %100 lemeyi seven birisi olarak open world sistemini bu yüzden sevmiyorum, linear oyunda %100 yapmak çok daha keyif veriyor.

Open world oyunlar üstüne bir şey katmadıkça sıkıcı olmaya devam edecek, bunun yanı sıra linear oyun yapan firmalar da hem paranın hem şöhretin gözüne vuracak. Ubisoft senelerce 1 adım ileri atamamışken, ilk oyunu olan firma Wukong ile çağ atladı. O adamlar da bile beyin var, oyunu linear yapıp exploration olsun yaratık çeşitliliği olsun, boss çeşitliliği olsun önem vermiş. Ubisoft formülünü takip eden oyunlar da bomboş side quest, bomboş exploration, sürekli aynı yaratık tipleriyle 60$ dan oyun satabilmeyi umsun. Sonra da biz 10 numara oyun yaptık, oyuncular pişpirik yav desin.

Çok geçmeden %50 indirimi boşa dayamıyor bu firmalar.

GoW:R oynayıp kesinlikle %100 leyeceğim, bu tarz oyunlar çok nadir geliyor. Umarım sırada TLOU 2 vardır, hikayesini sevmemiş birisi olarak oyunun gameplay olarak değerini TLOU 1 oynadığımda anlamıştım, çok zevkliydi oynayıp bitirmesi. TLOU2'den büyük zevk alacağım muhtemelen. Linear oyunların gözünü seveyim ya valla he.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 10 Eylül 2024; 12:23:52 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.