Katılıyorum hocam geneline. GoT bende de büyük hayal kırıklığı. Ubisoft formülünü referans alan oyunlar bana göre değil. Eğer düzgün, keşfetmeye değen open world bir oyun arıyorsanız Breath Of The Wild ve Tears Of The Kingdom tavsiye ederim. Rakipleri çok azdır bana göre. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Eylül 2024; 12:53:30 > |
God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (7. sayfa)
-
-
Evet neden aklima gelmedi bilmiyorum, Zelda bence open world's cok guzel bir ornek. O sistemi de harika ve henuz cok kullanilmadi haliyle fazla baymayacaktir insanlari. En son Elden Ring kullandi gayet keyifliydi.
Bence open world yapilacaksa, bu tip yapilmali bir sure.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakkını veremeyeceklerse lineer oyunları tercih ederim her zaman. Ki çoğu veremiyor. Mesela GoT lineer olsa çok daha iyi bir oyun olurdu ama tüm dünyada tilki kovalattırmayı tercih etmişler :) Elden da iyi bir örnek ama o bile Zelda seviyesine yakın değil. Bu adamlar bu işi biliyor ve özeniyor. Ubisoft da Outlaws falan yapıyor halen.
-
Galaxy yapıyorsa da yine sorunsuz olacağını düşünüyorum bir daha aynı hatayı yapmaz heralde galaxy. Yine de gönlüm nixxes den yana tabi orası ayrı. Demons souls ve gt7 heralde hiç gelmeyecek öyle gözüküyor.
-
Yılın başlarında şöyle bir sızıntı vardı.
-
bekliyoruz bakalım. ragnarok'tan bi kaç spoiler yedik de oyun zevkini bozmayacağını ümit ediyorum. gelene kadar ghost of tsushima oynuyorum 19'una kadar biter herhalde
-
İyi oyunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galaxye artık port işi vermezler
Last of 1 o kadar patch yedi ama bir spiderman god of war kadar stabil değil pcde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftaya Perşembe dalıyor muyuz inşallah 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 11 Eylül 2024; 11:49:41 > -
Oyunun %60 civarında bitirdim yarım kalmıştı ama komple bitirmeyi de istiyorum, aslında denk gelsem aile grubuna falan Steam üzerinden oynamayı istiyorum
Ps5 de oynamistim ama tabikide steamde daha bi zevkle bitiririm. Dualsense tam destegide geldi. Wukong 2 chapter kaldi
Sonra warhammer
Sonra gow ragnarok 😍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam konsolda hep kardeşlik yaparak almıştım. Onun da kendine göre farklı dezavantajları oluyo. Artık girmek istemiyorum o işlere açıkçası. Belli bi yaştan sonra insan kimsenin nazını çekmek de istemiyo 😄
En iyi harita tasarımı gow da arkadaş bayılıyorum gerçekten. Harita tasarlarken yapımcılarda uzun zamandır gow u örnek alıyorlar. Zaten gow 2018 den sonra ''haritası gow gibi'' sözü çıktı bir sürü oyunda kullanıldı. Ne büyük ne küçük tam ortası insanı boğmuyor ve her yer dolu dolu özenle işlenmiş oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 11 Eylül 2024; 14:33:24 > -
Perşembe günü 17.00'da erişime açılacak.
Biz arkadaşla ilk oyunu diskli aldık 180 liraya almıştı, ben 50 lira verdim oynadım o da oynayıp oyunu 150 liraya satmıştı adam kâr bile etti, oyunu Steam de alıp oynayan biriyle aile hesabı kurup oynayıp ücretini ödeyebilirim, son Steam aile düzenlemesi aslında çok iyi ama dillendirilmiyor, biri oyunu alsın, 5/2 ücretini ödesin kalan kişilerde 5/3 ücretini ödesin, güzel olabilir veya alan kişi yarısını öder oynadıktan sonra yarı fiyatına satar, şu fiyatlarda kardeşlik yapacak güvenilir birilerini bulmak lazım
17'sinde ön yükleme açılıyor.
-
Until dawn da 4 ekimde geliyor 2024 de sony den 4 tane pc portu geldi akıyor bu sene. Helldivers ı saymıyorum o aynı anda çıktı.
Horizon Forbidden
Ghost of toşiba
Ragnarök
Until dawn
-
yıl bitmeden 1 tane daha patlatacaklar mı bakalım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 13 Eylül 2024; 11:41:24 > -
Bir sürpriz olursa güzel olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 13 Eylül 2024; 11:42:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X