Şimdi Ara

God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
19
Favori
28.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bence de üstteki arkadaşımızın dediği gibi yerel saate göre gün başlayınca oynanabilmeli :)

• The Frost kullanıcısına yanıt

Bu forumda işten çıksam da oyun oynasam diyen ender kişilerdeniz muhtemelen hocam. Adamlar 24 saat aralıksız oyun oynuyor ben anlamadım herkes mi pasif gelirle yaşıyor.God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe 

• Ön yükleme ne zaman açılacak acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZiveR kullanıcısına yanıt

18'de.

• 46 öyrodan alis yaptim, pusuya yattim bekliyorum.

Not: işten çıkıp eve gelip oyun oynayan spor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son düzlüğe girdik hayaldi gerçek oldu.

190 cigolayt boş alan denmiş, yani oyun 140 civarı bir şey yer kaplar diye tahmin ediyorum. Belki daha az bile olabilir ps5 de 110 civarıymış.

• Perşembe gelmiyor ki bi türlü, oyunu give me god of war zorluğunda %100 lemeye oynayacak kaç kişiyiz ? Böylesine efsane bi oyun, GoW zorluğu dışında harcanmaz yav, dibine kadar yaşamak istiyorum. İlk GoW'da bu zorluk aşırı zevkliydi, bazı yerler kanser ediyordu ama olsun God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe 

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Ne yazıyorsa onu kaplar hocam. İndirirken daha az indirir ama inince dosyaları çıkartır o kadar kaplar aşağı yukarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Eylül 2024; 14:2:32 >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Valla 1 hafta sonrasında daha da çok beklediğim bir oyun olan Echoes Of Wisdom geliyor. O yüzden en kısa sürede bitirmem lazım. Bence bu tarz oyunlar Normal zorlukta oldukça keyifli oluyor. O da bunda Give Me Balance diye bir zorluk sanırım. Oradan yürürüm.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Doğrudur bazı oyunlarda da yazdığı kadar kaplamayabiliyor bakalım bunda nasıl olacak.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben o saati bu saati anlamam gece 00:01 de oyunu isterim God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe 

• İndirme boyutu 100gb

• Kage. kullanıcısına yanıt

Kuruluma başlarken gerekli alan 175gb dedi indirme boyutu 100gb.

Sistem önerilerinde 190 dedi ama 190 değil görüldüğü gibi.

God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt

190gb ssd önerisi güzel bir öneri. 175gb olacak zaten çıkardığında tüm dosyaları, 15gb boş alanın zaten olmalı aksi halde oynarken çok fazla problem yaşarsın ki 15gb boş alan bile problem eğer virtual memory ayarlı değilse, ona da rahat bi 10-20gb yer ayırtmak gerekiyor yoksa crash alıyorsun zaten.

Hiçbir oyun söylediği hafizayı istemiyor, genelde gerekenin biraz daha fazlasını söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 17 Eylül 2024; 18:52:30 >
  • 100 gb çok iyi oldu ya. Valla korkutmuştu yalan yok 190 gb 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe

Oha ilk oyun ile arasındaki farka bak )

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Boyutun esas korkutması gereken noktası yer. Yoksa nadiren sıkıştırılmadan indiriyor.

• 100 gb indirecek ama asıl açınca ne kadar yer kaplayacak bakalım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.