Şimdi Ara

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
19
Favori
27.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki oyunda köprü bölümünde sudan çıkan yaratık efsaneydi, ses efektlerinde sanki kendimi dolby digital ses sistemli sinema salonunda hissettim, sadece görsellik değil sesler de gerçekten çok başarılı bu oyunda. Santa Monica Studios Unreal Engine'i çok iyi kullanıyor bu arada, optimizasyon ve grafik detay oranı tam kıvamında oluyor, Ragnarök'ü bekliyoruz.

• Cpt. Miller kullanıcısına yanıt
    God Of War UE değil ki benim bildiğim. Stüdyonun kendi in house engine'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Eylül 2024; 10:14:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Evet yanılmışım, Santa Monica'nın kullandığı Kinetic engine'miş, Ragnarök Unreal Engine 5 kullanıyormuş. Yanlız konsol oyunlarında kullanılan bu tip engine'ler optimizasyon ve görsellik uyumu olarak daha başarılı. Örneğin Horizon Forbidden West'de kullanılan Decima engine de güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Eylül 2024; 10:33:42 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt
    O da in house engine diye biliyorum.

"While this video was created using Unreal Engine 5, the upcoming God of War Ragnarok on PS5 and PS4 runs in Sony Santa Monica’s own proprietary engine"

• Bir an aklıma geldi Türkçe çıkıyormuş, az kaldı çok az, yok mu bunda erken oynama imkanı falan

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

• oyunun saat itibarıyla ne zaman açılacağını bilmemiz mümkün mü?

• EceliYakın kullanıcısına yanıt
    Perşembe 18:00 itibariyle.

• Yarın ön indirme açılıyor. Oyun 190 gb yer istiyor, nasıl oluyorsa. Ps'de 85 idi. Hani pc'de daha fazla olması doğal da bu kadarı değil pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Eylül 2024; 8:3:36 >
    Kesinlikle öyle. Ne teknoloji koyarsan köy mümkün değil bu kadar tutması. Tamam map ilk oyunun iki katı ama bi rdr büyüklüğü ve doluluğu da yok. Ps5 in iki katı yer istemesi saçmalık.

• 50mbit internet ile zor iner bu 190gb.
    190gb boş alan istiyor diyor ama oyun boyutu 190gb olmaz belki de. RDR2 içinde 150gb diyordu oyun120gb yer kapladı yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Sanırım textureları falan hiç sıkıştırmadan çıkarıyorlar başka açıklama gelmedi aklıma.

Muhtemelen hocam ps5 e özel sıkıştırma tekniği uyguluyolardı ssd de daha az yer kaplasın diye. Pc önemli değil ya yapıştır 190 gb geç 😄

• Artık oyunlar olmamış şekilde erkenden piyasaya sürüldüğünden optimizasyon sıkıntısı çok çekiyoruz. Acaba bu oyunda da böyle bi şey yaşar mıyız arkadaşlar?

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

Daha önce PC'ye portlanan Sony Exclusive oyunlarından (Death Stranding, Horizon Zero Dawn, Days Gone vs.) deneyimlediğim kadarıyla pek optimizasyon problemi hatırlamıyorum hocam.

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    The Last Of Us dışında hiçbir pc portu pek sorunlu çıkmadı sanırım. Bunu yapan da ilk oyunu yapan ile aynı ekip. Sorun olacağını sanmıyorum.

• Şuan tek isteğim oyunun Steam deck'te sorunsuz çalışması, 190 gb için başka oyunları da silerim dert değil, Sony oyunlarına fsr 3.1 eklemişti acaba bu da öyle mi çıkacak?

• yerel saatimize göre "ne alaka" bir saate denk geliyorsa da yapacak bir şey yok. teşekkürler.

Kaç olması lazım ki hocam? Direkt iş çıkışı oynayabileceğiz çoğumuz işte. God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

• Öyle bir hava var ki sanki bu oyun tüm dünyada ilk kez çıkıyor, millet oynadı bitirdi biz Sony çalışanlarına ikramiye topluyor gibi hissediyorum 😃

Rica ederim. Ben aslında bütün oyunların o ülkenin yerel saatine göre 00:01'de erişime açılması gerektiğini düşünüyorum 🙂 Hadi gece 03:00 filan olsun. Ama çıkış gününün taa akşamı çok geç oluyo bence. Ha işten fırsat bulup zaten açamam 18:00 den önce ama olsun 🙂

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.