Şimdi Ara

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
19
Favori
27.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

olacak

• Hocam sende mi hala değiştiremedin kartı ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2K monitör 120FPS DLLS dokunmadan ulaşılır gibi ama 190GB nedir ya 5 6 oyun yüklesek doluyor SSD.

2008 yılında 500GB HDD vardı en baba oyun 7 8 GB olurdu çok rahat 40 50 oyun yüklü olabilirdi pcde.

Nereden nereye.

• CoreGame kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler, iyi o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

Güzel bir noktaya değinmişsiniz. Oyun boyutları disk boyutlarından fersah fersah hızlı artınca ortaya böyle bir sonuç çıktı. Atıyorum o dönem 500 gb standart kullanım için uygun ve ulaşılabilirse bugün de 5 tb günlük kullanım için ulaşılabilir olmalıydı gibi geliyor.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Değiştireceğim de araya başka şeyler girdi ertelemek zorunda kaldım :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Çoğu oyun 4.7 GBlık dvdlere yüklenirdi 5 tlye  

Dirt, AC1 COD gibi çok ender oyunlar 2 dvd isterdi.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

2 dvd oyun olunca ooo derdik bir ürperti gelirdi. Hatta tam 4.7 gb'a ripleyen gruplar oluyordu tek dvdye sığdırmak için. Güzel günlerdi. 190 gb falan bir oyun için hakikaten yüksek yani kafamda oturmuyor o yüzden. 4k sinematikler falan etkiliyor farkındayım da ne bileyim. Wolfenstein The New Order indiriyorum şu an, o da 50 gb civarı ve 11 senelik oyun aslında. Bayağı yaşlanmış olabiliriz farkında olmadan.  

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Cidden güzel günlerdi 2000ler oyun anlamında. Orijinal nedir bilmezdik  internet kafede dayının canı ne çektiyse o alınırdı o hafta. İnternette youtube gibi yerlerde video izlemek bile sıkıntıydı 4gb netle bırak oyun indirmeyi  ama o dönem de oyun oynamak zevkliydi harbiden ben 2001 2002 dönemlerinde Game Boy Advanced ile çok ufak yaşta oyun oynamaya başlamıştım. O dönem her sene yeni çıkan oyunlar ciddi gelişim gösterirdi ağzımız açık kalırdı. Juiced diye bir araba yarışı vardı, düz nfs 2 den sonra, o oyunda ekip kurmak, pist satın almak falan akıl çıkartıyordu 

Şimdi bakıyorum 2020 yılında çıkan Cyberpunk üstüne daha FPS gelmemiş, cidden E.T döneminden sonraki en karanlık dönem.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Zaten fsr 3.1 destekleyecek diye söylediler, ben Steam deck üzerinde 720p ile oynayacağım, bakalım umarım sorunsuz çıkar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GTA 6 çıkınca Rtx 4080 süper ve 5070 li bir sistem toplamayı düşünüyorum. Gow Ragnarok'u şimdilik emektar GTX 1660S ile en düşük ayarlarda FSR ile oynamaya çalışacağım.

• PC ÖZELLİKLERİ

Yeniden Jetpack Interactive ile girilen iş birliği sonucu God of War Ragnarök, platformun imkânlarından yararlanıp sizlere muazzam bir PC tecrübesi sunacak.

AÇILMIŞ KARE HIZI VE GERÇEKÇİLİĞİ YÜKSEK GRAFİKLER

Açılmış kare hızı ve gerçek 4K çözünürlük seçeneğiyle gerçek potansiyeline ulaşan kesintisiz sinematik kameramız eşliğinde Dokuz Diyar'ın göz alıcı mekânlarını dolaşın.

Gelişmiş yansımaların, ışıklandırmaların, gerçekçiliği yüksek gölgelerin ve artırılmış geometrik ayrıntıların tadını çıkarın.

YUKARI ÖLÇEKLENDİRME TEKNOLOJİSİ

NVIDIA RTX™ Deep Learning Super Sampling (DLSS) 3.7, AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR) 3.1 ve Intel XeSS (Xe Super Sampling) 1.2 ile tam entegrasyon sayesinde daha yüksek grafik ayarlarına ve çıkış çözünürlüklerine ulaşacaksınız.

NVIDIA® REFLEX DESTEĞİ

NVIDIA Reflex'in düşük gecikme süresi teknolojisinden yararlanıp daha akıcı bir oynanışa kavuşun. Daha hızlı tepkiler verip daha güçlü kombolar oluşturun.

SÜPER ULTRA GENİŞ DESTEĞİ

21:9 ultra geniş ekran ve 32:9 süper ultra geniş ekran desteğiyle Dokuz Diyar'ın güzelliklerini panoramik geniş ekranda deneyimleyin!

ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR KONTROLLER

Dilediğiniz gibi oynayın. DUALSHOCK®4 ve DUALSENSE® kablosuz kontrol cihazının yanı sıra diğer pek çok oyun kumandasına destek ve tamamen özelleştirilebilir fare ve klavye atamaları sayesinde her hareketinizi kendi oyun tarzınıza uygun hâle getirmek mümkün.

DOKUNSAL GERİ BİLDİRİM

Gerçekçi dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik işlevleriyle Kuzey diyarlarında attığınız her adımı hissedin.

UZAMSAL 3D SES

Keskin uzamsal ses sistemi ile aşağıdan ve yukarıdan da dâhil her yönden gelen düşmanları işitin.

--------

1 Uyumlu PC ve ekran gereklidir.

2 Uyumlu PC ve grafik kartı gereklidir.

3 Oyun içi kontrol cihazı özelliklerinin tamamını deneyimleyebilmek için DualSense™ kontrol cihazı ve kablolu bağlantı gereklidir.

4 Analog/USB stereo kulaklıklarla 3D Ses.

• Kesinlikle En iyi oyun.

• Bu oyun ps4'e de çıkmıştı eğer optimizasyon konusunda last of us'tan ders alırlarsa spiderman'i kaldıran donanımda bile güzelce oynanabilmeli diye düşünüyorum

• bu oyunun dijital sürümü gereklimi arkadaşlar steamde kasa sata sata 40 dolar oldu uzun süredir birikiyor üstüne ekler alırım diyorum değermi 60 dolarlık paketi almaya ?

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt
    Değmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pc ciler olarak 2024 ün açık ara goty si Ragnarok. Artık 1 aydan az kaldı sabırsızlanıyoruz bu baş yapıt için. Özensiz ve bozuk oyun dolu olan rezil oyun sektöründe gerçekten elmas gibi eşsiz bir yapım Ragnarok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 22 Ağustos 2024; 12:36:34 >
  • Oyun ilk oyunun aynısını oynuyor gibi hissettiriyor mu? Elbette kötü bir oyun değil ama 50 dolar bayılıp aynı oyunu tekrar oynuyormuş gibi hissetmek istemiyorum. Başka bir tercih ghost of tsushima var ikisi arasında kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 31 Ağustos 2024; 19:10:26 >
  • ne maymun ne de outlaws seni bekliyoruz ragnarokçum <3

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

ilk oyunu bende ayıla bayıla oynadım aynı düşünce bendede var ilk oyunun gelişmişi diye özetliyorlar genelde incelemeler bilmiyorum oynayan varsa bilgi verebilir illaki alacam gibi duruyor çünkü cs2 kasaları sağolsun epey birikti steam cüzdanım gow 1 ve 2 geçişi gibi duruyor bu geçiş üstüne koyarak gidiyor henüz bu yapıda 2. oyun bayacağını zannetmiyorum şahsen

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.