Şimdi Ara

God of War III Spoiler Başlığı (Yardım, Tartışma Ortamı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
0
Favori
21.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de platinium almaya giriştim, chaos modda başladım ama sadece poseidonu 1 saatte geçebildim çıldıracaktım az daha.

yabancı forumlara girdim. durum herkesde aynıymış :D

paitence and skill diyor herkes :D

anlayacağınız gow3 te platinium almak çok zor :D

yarışmacı arkadaşlara başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: clexitt

ben de platinium almaya giriştim, chaos modda başladım ama sadece poseidonu 1 saatte geçebildim çıldıracaktım az daha.

yabancı forumlara girdim. durum herkesde aynıymış :D

paitence and skill diyor herkes :D

anlayacağınız gow3 te platinium almak çok zor :D

yarışmacı arkadaşlara başarılar

Chaos zorluk ile platinum'un alakası ne? Titan zorluğu bitirmek gerekiyor altın madalya için. Ben Titan'da oynamıştım, Lion'u kullandığın sürece oyun çok zor değil.
  • chaos da başladım ben ama
  • sırada mısır mitolojisi var onlardada böyle çok tanrı var bence dewamını yaparlarsa öyle yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanfzl

sırada mısır mitolojisi var onlardada böyle çok tanrı var bence dewamını yaparlarsa öyle yaparlar

Kratos, Ra'ya karşı
  • İkinci oyunda Kratos, Atlas ile bir şekilde karşılaşıyordu. Atlas, Kratos'u öldürecekken "Ben Zeus'u öldürüp Blade of Olympus adlı kılıcı alacağım" gibi bir şeyler diyordu Kratos ve serbest kalıyordu. Çünkü Atlas, Titanların dünyada egemen olmasını istiyor ve insanlığın iyiliğini buna bağlıyordu. Acaba oyun sonunda Kratos aşağı atlayarak Atlas'ın bulunduğu katmana düşmüş olabilir mi bunu merak ediyorum. Bu da benim teorim olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostie

İkinci oyunda Kratos, Atlas ile bir şekilde karşılaşıyordu. Atlas, Kratos'u öldürecekken "Ben Zeus'u öldürüp Blade of Olympus adlı kılıcı alacağım" gibi bir şeyler diyordu Kratos ve serbest kalıyordu. Çünkü Atlas, Titanların dünyada egemen olmasını istiyor ve insanlığın iyiliğini buna bağlıyordu. Acaba oyun sonunda Kratos aşağı atlayarak Atlas'ın bulunduğu katmana düşmüş olabilir mi bunu merak ediyorum. Bu da benim teorim olsun.

Olabilirde Titanlar Açıkca Kratos u Kullandığını Söylediler...

Benm Teorimde Şu ..
    1. Oyunda Pandoranın Kutusunu Bulduktan Sonra Bi Ara Video Giriyordu Ares bize Mızrak Fırlatıyor ve Ölüyorduk.. Ölüler Çukuruna Gidiyorduk.. Sonra Ordan Bu Gemi Kaptanına Tutunarak Yukarı Çıkıyorduk... Belki Bu Ölüler Çukuruna Tekrar Düşüp .. Kratos un Karısını ve Kızını Kurtarıcaz.. Ölüler Diyarında Hades , Zeus , Athena , Hermes , Herkül , Poseidon La fln Tekrar Karşı Karşıya Gelicez ..

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

İkinci oyunda Kratos, Atlas ile bir şekilde karşılaşıyordu. Atlas, Kratos'u öldürecekken "Ben Zeus'u öldürüp Blade of Olympus adlı kılıcı alacağım" gibi bir şeyler diyordu Kratos ve serbest kalıyordu. Çünkü Atlas, Titanların dünyada egemen olmasını istiyor ve insanlığın iyiliğini buna bağlıyordu. Acaba oyun sonunda Kratos aşağı atlayarak Atlas'ın bulunduğu katmana düşmüş olabilir mi bunu merak ediyorum. Bu da benim teorim olsun.

Olabilirde Titanlar Açıkca Kratos u Kullandığını Söylediler...

Benm Teorimde Şu ..
    1. Oyunda Pandoranın Kutusunu Bulduktan Sonra Bi Ara Video Giriyordu Ares bize Mızrak Fırlatıyor ve Ölüyorduk.. Ölüler Çukuruna Gidiyorduk.. Sonra Ordan Bu Gemi Kaptanına Tutunarak Yukarı Çıkıyorduk... Belki Bu Ölüler Çukuruna Tekrar Düşüp .. Kratos un Karısını ve Kızını Kurtarıcaz.. Ölüler Diyarında Hades , Zeus , Athena , Hermes , Herkül , Poseidon La fln Tekrar Karşı Karşıya Gelicez ..

Hades ölünce ölüler diyarı da yokoldu. Hatırlarsan son oyunda ruhlar gökyüzünde başıboş dolaşıyordu.

Onları da shooter tarzı havada avlayacağız gibi bir teori üretmeyeceksin herhalde? :)

• bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama oyunda hala yaşan bir tanrı (tanrıça) var "AFRODİT"

acaba onun kaderi ne olacak
  • benim teorimde arkadaslar; athenayi oldurecegiz anladigim kadariyla athena dunyaya hukmedebilmek icin pandorranin kutusundan cikan umudu istiyor bizden kratosta sana verecegime sokaga atarim ulen diyor sapliyor kilici kendine ama olmuyor tam kalkip athenayi oldurcekken atlas yakaliyor kratosu sonrasinca once atlasi ardindan athenayi olduren kratos gecmisinden ve kabuslarindan kurtulduktan sonra spartayi yeniden kuruyor ve ordusuyla barbarlar ile savasi kaybetmek uzereyken ares kratostan ruhunu istiyor kratosta geride biraktigimiz oyunlardaki sonuclarin dogmamasi icin basini one egiyor ve oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sast

benim teorimde arkadaslar; athenayi oldurecegiz anladigim kadariyla athena dunyaya hukmedebilmek icin pandorranin kutusundan cikan umudu istiyor bizden kratosta sana verecegime sokaga atarim ulen diyor sapliyor kilici kendine ama olmuyor tam kalkip athenayi oldurcekken atlas yakaliyor kratosu sonrasinca once atlasi ardindan athenayi olduren kratos gecmisinden ve kabuslarindan kurtulduktan sonra spartayi yeniden kuruyor ve ordusuyla barbarlar ile savasi kaybetmek uzereyken ares kratostan ruhunu istiyor kratosta geride biraktigimiz oyunlardaki sonuclarin dogmamasi icin basini one egiyor ve oluyor..

Tamam hayalgücü geniş ama olayları çok mantıksızca birbirine bağlamışsın. Bir kere Athena'yı öldürecek olsa neden kendine kılıcı saplasın? Ayrıca hadi Athena ve Atlas'ı öldürdü, neden Sparta ordularının tekrar başına geldikten sonra Barbar'lara tekrar yeniliyor? Ayrıca dikkat edersen son 2 oyundur, kabus mabus görmüyor adam intikam da intikam diye kesiyor herkesi. O kabus olayı ilk oyunun hikayesiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sast

benim teorimde arkadaslar; athenayi oldurecegiz anladigim kadariyla athena dunyaya hukmedebilmek icin pandorranin kutusundan cikan umudu istiyor bizden kratosta sana verecegime sokaga atarim ulen diyor sapliyor kilici kendine ama olmuyor tam kalkip athenayi oldurcekken atlas yakaliyor kratosu sonrasinca once atlasi ardindan athenayi olduren kratos gecmisinden ve kabuslarindan kurtulduktan sonra spartayi yeniden kuruyor ve ordusuyla barbarlar ile savasi kaybetmek uzereyken ares kratostan ruhunu istiyor kratosta geride biraktigimiz oyunlardaki sonuclarin dogmamasi icin basini one egiyor ve oluyor..

Tamam hayalgücü geniş ama olayları çok mantıksızca birbirine bağlamışsın. Bir kere Athena'yı öldürecek olsa neden kendine kılıcı saplasın? Ayrıca hadi Athena ve Atlas'ı öldürdü, neden Sparta ordularının tekrar başına geldikten sonra Barbar'lara tekrar yeniliyor? Ayrıca dikkat edersen son 2 oyundur, kabus mabus görmüyor adam intikam da intikam diye kesiyor herkesi. O kabus olayı ilk oyunun hikayesiydi.

evet hocam doğru yani.adam bundan sonra ne yapabilirki.

Kratos un hikayesi bitti arkadaşlar.kabul etmek belki zor çünkü kaç senedir bildiğimiz bir karakter.fakat her güzel şey gibi bununda bir sonu olucaktı.ve olduda kratos u artık görebiliceğimizi zannetmiyorum yeni bir god of war oyununda filan.ki gow ile zaten çalışmıyoruz başka oyunlar geliştiriyoruz dediklerine göre santa monica kafadan 10 senesinin içinde bir gow oyununun planını yapmaz.

neyse ben vallahi pek üzülmedim yani gow a saygı duyarım fakat o kadar da önemli bir oyun değildir benim için.süper bir oyun ama ondan da çok daha sevdiğim oyunlar da dolu.

ayrıca yeni seriler gelmeli artık yeni bizi kendine bağliycak oyun serileri.

• kilici kendine saplamasinin sebebi su pandorranin kutusundan iki guc cikiyor biri karanlik gucler dunyaya dagiliyor digeride umut iste bu umut kutu acildiginda kratosun egemenligine giriyor kratosun bu noktada 3 secenegi var ya athenayi oldurecek dunyaya hukmedecek ya athenayla beraber dunyaya hukmedecek yada kendine saplayip kilici kutudan cikan gucu dunyaya dagitacak nitekim sonuncusu yapiyor guc(umut) dunyaya dagiliyor buradan sonra atlas ve athenayi oldurdukten sonrasi mantiksiz kabul ediyorum ama flashbackle herseyin basladigi o ilk savasa donmesi ve herseyin farkli sekilde sonlanmasi daha uygun son olur boylesi belirsizlikten ayrica bilmiyorum sadece ben mi oyle anladim ama kratos pandora heykeliyle ilk karsilastiginda pandora kratosa baba diye sesleniyor kratosta kendi kizinin adini haykirarak atiliyor heykele dogru birde karanlikta kostugumuz bolumde karisi ve kiziyla karsilasmasindan oturu boyle bir cikarim yaptim.. sacma tmm ama mantiksiz degil..
  • Ben de oyunun son halkasının bu olduğunu düşünüyorum ama çıkabilecek eklenti paketleri ile oyun bir müddet daha güncel tutulabilir. Zaten oyunun sonunun da açık bitmesini buna bağlıyorum.

Bu arada üçüncü oyunun sonunda Kratos'un kanlar içinde kaldığı zeminde sanıyorum Anka Kuşu'nun (Phoenix) çizimi vardı. İkinci oyunda yine böyle bir simgeye kanlar dolunca olaylar gelişiyor ve kuşu canlandırıyorduk. Belki böyle bir bağlantı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 18 Mart 2010; 18:25:29 >
  • Uzun bir süre yeni Gow oyunu çıkmaz arkadaşlar bu oyun bile kaç sene sonra çıktı ki Santa Monica zaten şuan başka oyunlara odaklandı onlarla işi bittikten sonra belki yeni bir Gow oyununa yönelebilirler.

Yeni oyundada Kratos olur mu orasını bilemem çünkü Kratos'un amacı karanlık yada aydınlık güç olayı falan değil sadece intikamını almaktı. Yeni bir Gow oyunu gelirse kutudan serbest kalan karanlık güçleri durdurmak için yeni bir karakter ile God of War serisi devam edebilir.

Master of Horror dizisinde nasıl her seferinde ayrı karakter ve hikayeler var God of War seriside bu şekilde olabilir. Oyun God of War ama içindeki karakter ayrı ve farklı bir hikaye ile devam edebilir. Kratos'un hikayeside ilk üç oyunda son bulmuş olur ki çok büyük ihtimallede son buldu.

Bir arkadışımız "Mısır Tanrıları" demişti mesela bu da çok uygun bir konu. God of War oyunu ama hikaye ve karakter tamamen farklı Mısır Tanrılarına karşı belli bir nedenden dolayı mücadele eden bir karakteri işleyebilirler.

• arkadaşlar devamlı üstten patlayıcı varillerin geldiği bir yer var orayı nasıl geçecez baya uğraştım ama bulamadım pm atabilirseniz sevinirim

saygılar
  • Onlardan birini aşağı indirip alevlerin içine atmak gerekiyor. Bu sayede oluşacak akımla havalanıp yukarıdaki geçite girmelisin.
  • oyuna yeni başladım müthiş bir jeneriği var bi defa.başlarındayım oyunun ama ilk bölümde üzerinde olduğumuz ağaçlı falan bi titan var o ses yakışmış mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenyyy

oyuna yeni başladım müthiş bir jeneriği var bi defa.başlarındayım oyunun ama ilk bölümde üzerinde olduğumuz ağaçlı falan bi titan var o ses yakışmış mı hiç?

hangi ses yahu ?
  • quote:

Onlardan birini aşağı indirip alevlerin içine atmak gerekiyor. Bu sayede oluşacak akımla havalanıp yukarıdaki geçite girmelisin.

ÇZÖDÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihmurat -- 19 Mart 2010; 2:33:50 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.