Şimdi Ara

God of War III Spoiler Başlığı (Yardım, Tartışma Ortamı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
290
Cevap
0
Favori
21.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semihmurat
    o katın kenarları tırnaklı ya onuda dedim ama inmiyo

Bizi yukarı çıkartan asansöre yerleştirip aşağı indirmek gerekiyor. Sonra oradan da alevlerin üstüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 19 Mart 2010; 0:59:25 >
  • benim oyunda bug mu var nedir adamlarını öldürdükten sonra helios un kafada yuvarlak çıkmıyo yanına gidiyoz biraz nasihat ediyo sonra bi beyaz ışık geliyo kaçamıyon ondan
  • @semihmurat
    hocam o bug değil ışık çıktığında sağ analogla kratos un sag elini kontrol edicen ışığı engelleyip heliosun yanına yaklascan gerisi malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: lenyyy

oyuna yeni başladım müthiş bir jeneriği var bi defa.başlarındayım oyunun ama ilk bölümde üzerinde olduğumuz ağaçlı falan bi titan var o ses yakışmış mı hiç?

hangi ses yahu ?

gaia isimli titanın sesinden bahsetmiştim.gümbür gümbür,kalın bi sesi yok ya.meğersem dişi bi titanmış sonradan farkettim
  • nota bastığımız yeri hangi yapımcı akıl ettiyse onun allah bin türlü
  • Benim aklım fear kratosa takıldı.Burada oyunun sonu süperdi.Ben bi yıl oyun oynamam o sonu gördükten sonra gerçekten harikaydı...Keşke kratos olmeseydı umarım biri canlandırır bişi olur oyuna doner gow4 falan cıkar
  • challenge of olympus bölümlerini bitirebilen var mı? ben "get stoned" challenge'ında takıldım. var mı ipucu verebilen en fazla 8 kere yapabildim. diğer challenge'ları hallettim, bir tek bu kaldı çıldıracağım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikelanj

challenge of olympus bölümlerini bitirebilen var mı? ben "get stoned" challenge'ında takıldım. var mı ipucu verebilen en fazla 8 kere yapabildim. diğer challenge'ları hallettim, bir tek bu kaldı çıldıracağım:)

Bare Hands'i nasıl geçtin? Heykellere bir türlü isabet etmiyor fırlattığım adamlar. Benimde Get Stoned ve Bare Hads kaldı sadece.
  • Arkadaşlar oyun başladıktan bir 20 dakika sonra Duvarlarla çevrili bir yere giriyoruz. Duvar Bloğu çektiğimiz bir yer.
    Buradan çıkamadım. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Fenerbahçe SK, bare hands i gecmek icin adamlari o ile tut sonra x ile atmada kare ile ustlerine kos ama hizli olman gerekiyor heykelleri qte ile oldurdum normal digerini asagi dusurdum oyle gectim ben ama ugrastirdi biraz
  • X-omnia, sanirim gaia nin kalbinde kalmissin sag duvarda bir oynar blok var onu cekecegiz once sonra 180 derece cevirip sol duvarda bir bosluk olacak oraya cekecegiz sonra normal sekilde tirmanip gececegiz blogu cevirmek icin R1 ile tuttuktan sonra sag analogu kullanicaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sast

merhaba arkadaslar hera oldukten sonra ne yapacagimiz konusunda yardimci olabilir misiniz ben su sekilde yapamiyorum hera oldukten sonra bi yer yakiyoruz orda bir bardak cikiyor merdivenle oraya su koyuyorum sonra obur bardak saga dogru kayiyor merdivenle heranin cesedi bosta kaliyor asagidaki saga kayan bardakla ekrani yesil yapan buton bos kalmis oluyor burdan sonra ne yapmaliyim yada yanlis yaptigim bi yer mi var yardimci olur musunuz

bizim merdiveni 2 tane merdiven var arasında boşluk sağa kayan bardak varya onun yanıdaki merdiven var sonra bir boşluk tekrar merdiven var işte o bizi mmerdiveni tam araya koyuyosun daha sonrada herayı kapıyosun en son koyduğun yerden sonrada çıkıyosun o merdivenlerden bardak gibi şeye atıyosun köprü iniyo bizim merdiveni de o yeşil görüntü varya yerde daire şeklindeki sütun onun üzerine getiriyosun ve sana yol açılıyo sende çıkıp gidiyosun merdivenlerden

gençler çıldırcam burda kaldım geçemiyorum o merdiven çok uzun o yüzden herayı gecemiyorum ortaya koyduktan sonra nasıl yapıcam:((

• Vi?TuË,sana pm atmaya calistim nedenini bilmiyorum neyse..oncelikle merdiven yardimiyla ilk bardaga (yukarida olana) su doldurucaz o kolay zaten yapmissindir sonra diger bardak saga kayacak sonra merdiveni diger iki merdivenin arasindan gectikten sonra ince bir yol var merdivenin sigabilecegi kadar oraya cekecegiz yalniz dikkat etmen gereken nokta merdiven saga donuk olacak sonra ekrani yesil yapan butona basacagiz daha sonra herayi alip merdivenlerden cikacagiz herayi bardaga atacagiz bu kadar, merdiveni tam aralarina degilde aradan gectikten sonraki bosluga cekicez sonra yesil yapinca ekrani ayni hizaya gelmis olcaklar umarim yaparsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sast -- 19 Mart 2010; 23:34:23 >
  • dostum dediğini yapıyorum aynen merdivenden çıkmıyo takılıyo neden anlamadımmmm offf
  • youtube dan videosunu izle diyorum. perspektif bölümünü yazıyla anlatmak biraz zor olabilir
  • Vi?TuË, simdi merdiveni o asagdaki ince yola cekiyosunya alcak tarafi sagda olacak sekilde oranin en dibine it merdiveni birak sonra git ekrani yesil yap sonra herayi sirtla yuru olacak
  • dostum oldu nasıl oldu diye sorarsan o bölümü baştan açtım sanırım oyun hatası oldu şimdi tmmdır saol yardımın için
  • rica ederim, iyi oyunlar dilerim.. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

quote:

Orijinalden alıntı: mikelanj

challenge of olympus bölümlerini bitirebilen var mı? ben "get stoned" challenge'ında takıldım. var mı ipucu verebilen en fazla 8 kere yapabildim. diğer challenge'ları hallettim, bir tek bu kaldı çıldıracağım:)

Bare Hands'i nasıl geçtin? Heykellere bir türlü isabet etmiyor fırlattığım adamlar. Benimde Get Stoned ve Bare Hads kaldı sadece.

o bölümde askerleri O ile tutup devlerin üstlerine koşuyoruz ama beter bir challenge, zaman ucu ucuna yetiyor. milisaniye ile bitirdim desem yeridir. "ole" challenge için de ipucu vereyim; ilk üç minatour'u öldürürken L1+O yapıp minotaur'u arenadan aşşağıya atmaya bakın. askerlere L1 kare, son kısımda 3 minatour birden gelecek, hızlıca kenara koşup atlayıp kenara tutunun yaratıkların üçü birden koşup doğruca boşluğa uçacak, challenge tamamlandı:)

• arkadaşlar heykellerin olduğu yerde takıldım hadesin mekandayım sanırım. orada patlayan bir bomba var yukarı çıktım asansör gibi birşeyle bombayı çektim patlatacak yer bulamadım nereye koyacaz o bombayı nerde patlatılıyoruz yardım pls.... bu arada titan da oynuoyrum bıraksam mı bilmiyorum hala ölmek var dönmek yok dedik. zorlamaya başladı ama :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.