Şimdi Ara

God of War III Spoiler Başlığı (Yardım, Tartışma Ortamı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
0
Favori
21.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklıma fikir geldi.Yoksa athena geri dönüp kratosu mu aldı?
    üstteki kardeşim türkçe falan demişsin yazar mısın bir ksımını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 21 Mart 2010; 19:05:43 >
  • selam arkadaşlar logitech z5500 ile god of war 3 oynayan varmı. ben de oynarken centerdan sadece konuşma olunca adamların konuşma sesleri geliyor. diğer hiç bir ses gelmiyor. bende god of war 3 ün demosuda var ancak onda sesler gayet düzgün. özellikle god of war 3 ün demosunda silah sesleri centerdan geldiği için efektler çok daha etkileyici oluyo ama full oyunda centerdan sadece konuşma seslerini alabiliyorum neden acaba bi yardım lütfen...
  • Arkadaşlar bişey sorucam .. Ben de GOW3 oynuyorum.. Bir yerde takıldım. .Yardımınıza ihtiyacım var..

HADESle savaştığımız kısımda daha çok hangi kombinasyonları yapmalıyım ? Acaba ?
    Ya da HADESi yenmenin bir taktiği var mı ?

Teşekkürler. .HEROda oynuyorum.
  • HADES İLE SAVAŞIRKEN İLK BAŞKA YANINDA BOL BOL DÖNEREK VUR sonra büyüdümü r1 le arkasına geç 2-3 vur gene r1 arkasına geç vur böyle böyle indirirsin..

afroditi ne yapmışlar öyle ya insanın çıkası gelmiyo yanındakileri de verse iyi olacak
  • Arkadaşlar kesinlikle dlc olacak.Atlası unuttuk ya.
    http://godofwar.wikia.com/wiki/Atlas
     God of War III Spoiler Başlığı (Yardım, Tartışma Ortamı)
  • gaia o düşüşten nasıl kurtuldu da oyunun sonunda zeus ve kratos'u öldürmeye kalktı
  • Valla oyunun yarısına kadar geldim. Şu ana kadar anlamadığım birşey çıkmadı.(Sadece Athena'nın 2. oyunda Zeus'u bu kadar koruma çabasından sonra 3. oyunda neden gaza gelip Zeus'u öldürmesi için yardım etmeye kalkışmasını anlamadım) Yalnız tahmin ettiğim çıktı Gaia'nın ihanetinden sonra Kratos'un önüne geleni keseceğini düşünüyordum doğru çıktı. Neden derseniz 1. oyunun sonunda Pandora'nın kutusunu almadan önce yerdeki resimde 2. oyunun hikayesini göstermesi, 2. oyunun sonlarında 3 kardeşten ikisini indirdikten sonra duvardaki resimlerde 3. oyunun hikayesini anlaması vsvs.

Yorumların çoğunda oyunun hikayesinin anlaşılamadığından bahsedilmiş.Ben pek sorun çekmedim açıkçası çoğu şeyi anladım ama özellikle Hades'in mekandaki muhabbetleri anlamak için (Tabuttaki Persephone'nin cesedi,Kratos'un kızı ile muhabbeti, Hades'in Kratosla muhabbetleri) PSP deki Chains of Olympus'u oynamanız lazım. Çünkü PSP deki oyunun son turunda Hades'in mekanında kapışıyorsunuz. (Son boss ve kim olduğunu söylemeyim oynayın görün).

Ayrıca Pandora'nın kutusunun mevzuları için GOW 1 i dikkatli bir şekilde oynayın. (Hepasteus'un kızı Pandora'nın mevzuları).Zeus'un Kratos'a öfeksinin neden bu kadar büyük olduğunu anlamak için 2. oyunu dikkatlice oynayın.

Aslında GOW 3 hikaye açısından düzgün bir biçimde gidiyor ancak diğer oyunlara (GOW 1- GOW 2- GOW Chains of Olympus) çok fazla bağımlı kalmış ve açıkları görmek için ya da hikayeleri anlamak için diğer oyunları oynamayı zorunlu kılmış

• Kratosun yüzünü gören ölüyor.Afrodite ve saz arkadaşları ufak hasarla yırttılar.Bugün ikinci kez bitirdim,atladığım onlarca ufak detay varmış.Eğer oyunu bitirmişseniz acele etmeden,her video her mekanı dikkatlice inceleyerek birkez daha bitirmenizi öneririm.Serinin en kanlı oyunu,gerçekten süper yapmışlar.Ayrıca açılan ekstra videolardan anlaşıldığı üzere geliştirme aşaması sancılı geçmiş,özel günlerde herkes mutlu vs. ama Santa Monica stüdyosu bile yaparken zorlanmış.Gerçekten çok emek var.
  • arkadaşlar kupalara su koyduğmuuz yerde takıldım son kupaya su dolduramıyorum herayı zamanı yavaşlatan yere koydum kupalardan sonuncusuna dolduramadım suyu kapıya yakın olan kupadan bahsediyorum nası yapacaz ? yardımlarınızı bekliyorum teşekkür edereim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

arkadaşlar kupalara su koyduğmuuz yerde takıldım son kupaya su dolduramıyorum herayı zamanı yavaşlatan yere koydum kupalardan sonuncusuna dolduramadım suyu kapıya yakın olan kupadan bahsediyorum nası yapacaz ? yardımlarınızı bekliyorum teşekkür edereim.

http://www.youtube.com/watch?v=FERqklShyHE

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

gaia o düşüşten nasıl kurtuldu da oyunun sonunda zeus ve kratos'u öldürmeye kalktı

gaia tam epic fail oldu orda.hayır ablacım zaten kolun yok ağaç köküyle yeni kol yapmışssın kendine.zaten tek gücün kas bişey filan fırlatamıyosun.iki tane psikopat biri zeus koca zeus orduları tek hareketiyle yok eden zeus.

diğeri ise dünyanın en agresif adamı eski savaş tanrısı hades i poseidon ve nice tanrıları -yarı tanrıları geberten bir manyak olan kratos.

nasıl ikisini aynı anda almaya çalıştın hayret valla.neyse iyi oldu o gereksiz titan a.
  • @@@Armag3d0N

eyvallah dostum. akşam youtube dan bakayım.
    bu arada bişi soracam ingilizce olmadığı için kara düzen oynayan biri olarak soruyom bizim kratos öldürdüğü tanrıların güçlerini alıyor değilmi ?

birde başka bir yerde de yazdım bu başlıktada paylaşmak istedim .kratos a aşırı abanmışlar kratos u bu kadar detaylı beklemiyordum hala şoktayım
  • Very hardda oynayan var mı?Ben daha oyunun başında iki saat bi atı geçemedim..Kızdım kapattım bende...
  • quote:

@@@Armag3d0N

eyvallah dostum. akşam youtube dan bakayım.
    bu arada bişi soracam ingilizce olmadığı için kara düzen oynayan biri olarak soruyom bizim kratos öldürdüğü tanrıların güçlerini alıyor değilmi ?

birde başka bir yerde de yazdım bu başlıktada paylaşmak istedim .kratos a aşırı abanmışlar kratos u bu kadar detaylı beklemiyordum hala şoktayım

teknik olarak almıyor.silahlarını alıyor sadece.fakat güçlerini de alsa süper olurdu.hükmetseydi gebermeden bişeylere iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55
    Very hardda oynayan var mı?Ben daha oyunun başında iki saat bi atı geçemedim..Kızdım kapattım bende...

Titan modu 82 ölümle bitirdim, Chaos zorluk seviyesinde ise 196 :) Hades ve Zeus çok kastı beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 22 Mart 2010; 12:59:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sast

arkadaslar challenge'lardaki get stonedi gecebilmek ipucu verebilirmisiz ozellikle 8 den sonra nasil bir strateji izlemeliyim, tesekkurler

ohh, sonunda bitti. en son get stoned kalmıştı onu da geçtim, challenge'lar tamamlandı:) get stoned bölümünde şöyle bir strateji izledim;
    2. gorgon çıkana kadar O tuşuyla gorgona hamle yapıp istediğim zaman beni taşa çevirmesini sağladım. gorgonlar iki olduğunda, büyüye başladıkları anda kontra atakla (L1+qte) etrafımdakileri taşa çevirip onları temizledim, etraf boşalınca tekrar O ile kendimi taşa çevirttim. deli gibi yuvarlanıp etraftaki grunt'ları O ile temizleyip sağlık kazandım. düşmanlarla hiç dövüşe girmedim zaten faydasız birini öldürünce yenisi çıkıyor. bir de kenarlara çok gitmemeye çalıştım aşşağıya düşebiliyorsunuz gelen darbelerden. çok zor ama alışıyorsunuz bir süre sonra 7-8 yapmak kolaylaşıyor.

• mikelanj, tesekkurler arkadasim deneyeyim
  • arkadaşlar örümcek arkadaşımızda takıldım biraz zorlasam geçecem ama uğraştırmasın şimdi beni diyorum : ) ayaklarını kestikten sonra yere yıkılıyor o zaman ne yapacağaz acaba ? yardım, sos pls,
  • quote:

arkadaşlar örümcek arkadaşımızda takıldım biraz zorlasam geçecem ama uğraştırmasın şimdi beni diyorum : ) ayaklarını kestikten sonra yere yıkılıyor o zaman ne yapacağaz acaba ? yardım, sos pls,

Örümcek değil akrep o, kafasına kafasına vuracaksın sadece:)
  • ben head of helios bölümnde kaldım. kafayı bi yere koy falan bişeyler anlatıyo ama tamda ing. bilmiyorum geçemedim 2 gündür mal mal dolanıyorum orda yardım edin çıldırıcam :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.