Şimdi Ara

GOD OF WAR (KUTULU-SPOT-DİJİTAL) FİYAT TAKİP !!! PSN DELUXE SÜRÜM 299 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
9.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Raflarınızı süslediğiniz zengin oyun kutusu koleksiyonunuzla hatunları şak diye tavlıyorsunuzdur herhalde haha

“Bakınız kuzum, burada da Rio de Jenario’nun rutubetli, loş ama bir o kadar da ruh dolu sokaklarından birinde rast geldiğim naçizane, ama bir o kadar da şahsına münhasır bir oyun dükkanı olan Samba-ül Mukaddes’ten aldığım God of War 4’ün kutusu. Oyun fena değildi ama bu kutusu yok mu, beni o zamanlara, o kendimi bilmez, yolunu kaybetmiş hobo yıllarıma sürüklüyor adeta.”

“Ahhh Taylancancığım... meğer ne kadar da ince ruhluymuşsun. Öp artık beni.”

~Mutlu son~

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overgame de standart kutulu da bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Neden kutulu alıyor bu kadar kişi psn’den indirmek yerine? Sadece kutusu var diye mi yoksa başka özel bir sebebi mi var?
    Bu tarz efsane oyunların fiziksel olarak koleksiyon yapılması gayet normal tabiki her oyun kutulu alınmaz ama konu God Of War olunca 2 yıldır oyun almayan inasan bile parayı basabiliyor kutulu oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 16 Nisan 2018; 14:21:40 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    https://www.overgameweb.com/urundetay.asp?urunid=2075

Burada stok var gorunuyor on siparis icin. Biraz once hediyesinden dolayi siparis verdim :)

• Arkadaşlar PS4'te henüz 80tl'den fazla para vermedim bir oyuna. Bu oyunu da yaz indiriminde alırım diyordum ama şu an çok almak istiyorum ve fiyat çıkıştan sonra yükselecek deniliyor. Şu an ön siparişte olan sürüm Deluxe değil mi standart sürüm çıkınca 209 tl'dan ucuz olmaz mı?

• GOD OF WAR  (KUTULU-SPOT-DİJİTAL)  FİYAT TAKİP !!! PSN DELUXE SÜRÜM 299 TL

Yeni eklemisler o zaman bitmişti çünkü.

• Daha önce paylaştığım amazon daki koleksiyon ve mason's ed paketi sony de kaç liraya satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 16 Nisan 2018; 16:19:55 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Bilgilendirme için yazdım Umarım kargoda aksaklık olmaz
  • Overgame sıkıntı çıkarmaz sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: anosrep78

Arkadaşlar PS4'te henüz 80tl'den fazla para vermedim bir oyuna. Bu oyunu da yaz indiriminde alırım diyordum ama şu an çok almak istiyorum ve fiyat çıkıştan sonra yükselecek deniliyor. Şu an ön siparişte olan sürüm Deluxe değil mi standart sürüm çıkınca 209 tl'dan ucuz olmaz mı?
    oyun çıkışından sonra standart sürüm verilir tahminim fiyat ya 209 kalır yada 229 falan olabilir bi ihtimal almakda fayda var ön-sipariş içerikleri bence gayet iyi

oyun yok satıyor Türkiye satış rakamları sağlam olacak gibi duruyor özellikle kutulu satış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 16 Nisan 2018; 17:9:23 >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Kutulu alacağım gibi hocam. 260 tl'ya satılıyor spotçularda. Aslında çok hype yapmamıştım ancak yeni gameplay çok hoşuma gitti, puanları da cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Daha önce paylaştığım amazon daki koleksiyon ve mason's ed paketi sony de kaç liraya satıldı
    690 küsürlü bişeydi yanlış hatırlamıyorsam hocam overgamede collectors
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    GOD OF WAR  (KUTULU-SPOT-DİJİTAL)  FİYAT TAKİP !!! PSN DELUXE SÜRÜM 299 TL

bu paket 690tl ye satıldı değil mi? ben takip edemedim.
  • Evet hocam
    eyvallah. yakın zamanda yeni sistem topladığım için kaçırdım. bu ay tahmin etmediğim 2500 tl de ek masraf çıktı paketi istesem de alamazdım last of us ı da kaçırdık bunu da
  • Bu nasip olmadı ama Lou 2 yi alırız inşAllah hocam.
    last of us için halen pişmanım halen içimde bir dert o. bunu mecburen kaçırdım. benim için last of us daha özel.
  • Bu sürümü alacaktım erken davranmadım stok bitmiş.

https://www.overgameweb.com/urundetay.asp?urunid=2076&katid=87&marid=18&kategori=onsiparis&marka=ps4&urunadi=god-of-war-limited-edition

Çıkış günü D&R tarzı yerlerde rafta olma şansı olur mu acaba?
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Bende son saniye yetişip aldım kardeşim, gelmeyecekmiş limitedlar öyle diyordu bir arkadaş.Fransa'da var sadece bu sürüm...

• God of war limited edition satan bir yer buldum sahibinden de ama güvenilirmi nedir sormak lazım fiyat olarak 399 tl yazılmış ilgilenenlere duyrulur

ASYA ELEKTRONİK Maltepe/İST.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyunlar-ps4-god-of-war-limited-edition.cok-yakinda-stoklarimizda20%2C04%2C18-553429234/detay
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.