Şimdi Ara

GOD OF WAR (KUTULU-SPOT-DİJİTAL) FİYAT TAKİP !!! PSN DELUXE SÜRÜM 299 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
9.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 de Overgame tarafindan 1 TB PS4 PRO GOW limited edition satiliyor.Son 5 tane
  • gelmemiş tahtakalede hiçbir yere hepsi kolpacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vip3r

gelmemiş tahtakalede hiçbir yere hepsi kolpacı
    hocam gelmiştirde satmıyor çakallar ne iş bende anlamadım resmi çıkış tarihini bekliyorlar spotçular bile
  • Vip3r kullanıcısına yanıt
    Sony izin vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOD OF WAR  (KUTULU-SPOT-DİJİTAL)  FİYAT TAKİP !!! PSN DELUXE SÜRÜM 299 TL

20 Nisan Cuma günü God of War lansman etkinliği için D&R Kanyon mağazasında buluşuyoruz. God of War’u ilk defa oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve oyun dünyasının sevilen Youtube ve Twitch yayıncıları ile bir araya gelmek için sizleri de 14:00 – 22:00 saatleri arasında D&R Kanyon mağazasına bekliyoruz. Ayrıca, limitli sayıda üretilen ve heyecanla beklenen God of War koleksiyoncu sürümü de lansman gününde D&R Kanyon mağazasında satışta olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 19 Nisan 2018; 11:35:9 >

• Evde gow oynamak varken gidilmez ki

• oynayamadan ps yi satmanın verdiği hüzün..
  • Yarın işe de gidilmez şimdi rapor mu alsak napsak

• Konu burası değil belki ama şöyle bir bilgi almak istiyorum sizden. Sırf god of war yüzünden ps 4 alma ihtimalim var. Pro mu alsam standard 4 mü alsam karar veremedim. Fiyatlar da yükselmiş baya pro ve standart sürm arasında çok fazla fark mı sizce??? Önümüzdeki günlerde pro ile ilgili kampanyalar olur mu?? xbox one x de yaptıkları gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

God of war collectors edition almak isteyenler için duyrulur

20 Nisan Cuma günü God of War lansman etkinliği için D&R Kanyon mağazasında buluşuyoruz. God of War’u ilk defa oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve oyun dünyasının sevilen Youtube ve Twitch yayıncıları ile bir araya gelmek için sizleri de 14:00 – 22:00 saatleri arasında D&R Kanyon mağazasına bekliyoruz. Ayrıca, limitli sayıda üretilen ve heyecanla beklenen God of War koleksiyoncu sürümü de lansman gününde D&R Kanyon mağazasında satışta olacak!
    Firsatim olsa ilk ucakla atlayip gelicem bodrumdan istanbula ama ben yetisene kadar kaptiririm gibi nasip olmadi,. bu saatten sonra zor ya

• Syd aradi, oyunu yolluyorlarmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadikoyde 240-260 lira arasi satan bi spotcu varmi arkadaslar?

• Bakırköy konsol cennetinde takas yapıp alacak varsa çok güzel fiyata alıyorlar battlefield 1 verdim 150 tl ye aldim god of war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 19 Nisan 2018; 14:58:12 >
  • GOD OF WAR  (KUTULU-SPOT-DİJİTAL)  FİYAT TAKİP !!! PSN DELUXE SÜRÜM 299 TL

Ben yavruma kavuştum

• alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun dijital alıpta bekleyen arkaddaşlarada sabır dilerim son 8 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusal Adam

Kadikoyde 240-260 lira arasi satan bi spotcu varmi arkadaslar?
    syd bilgisayar 259 tl gözüküyor hocam ana sayfada farklı mağazalarda yazıyor bir bak istersen
  • çıldırıcam patch var ps4 firmware update de gelmiş akk bitik gel yarım saat daha bekle bokum çıktı koştur koştur ama bu heyecanı seviyorum
  • Evet n11 kargo mesajlari da geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

syd bilgisayar 259 tl gözüküyor hocam ana sayfada farklı mağazalarda yazıyor bir bak istersen

Alıntıları Göster
    Ben 279 a aldım syd den, şerefsiz bunlar, o yirmi lira haram olsun

• Beyler sonunda alabildim koleksiyon surumunu suan keyfim tavan yapti spora gidiyorum motive oldum baya

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.