Şimdi Ara

GOD OF WAR (KUTULU-SPOT-DİJİTAL) FİYAT TAKİP !!! PSN DELUXE SÜRÜM 299 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
9.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Fiyat takip yerinde oynanışla ilgili tavsiye ve spoiler veriyor

Fiyat bilgisi ver kardeş, oyunu anlatma..Ayrı başlığı var onun

aaa yanlış yer pardon

sildim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız... Sony TR'yi Türkiye dışında şikayet edebileceğimiz bir üst kurum var mıdır? Bu yaptıklarına "fırsatçılık" tan öte kelimeler söylemek isterdim ama terbiyemi bozmaya gerek yok. Ortada fiziksel çıktısı olmayan bir ürüne, hangi gerekçelerle henüz çıkış gününde zam yaptılar çok merak ediyorum. Ayrıca Türkiye içerisinde herhangi bir tepki görmeyecekleri için bundan sonra önlerine gelen oyunda böyle istedikleri gibi oynama yapabilecekler, buna eminim (tabii bu sürekli olmayacak fakat böyle dönemlerde, yok kur farkı, yok güncelleme adı altında ha bir ay sonra ha 2-3 sene sonra tekrar bu tarz davranışlarda bulanabilecekler). Bizim insanımız pek çok alanda olduğu gibi bu alanda da koyunluğundan taviz vermeyecektir. Ben bireysel olarak God of War'ı Sony TR'den almama kararı aldım. Oyunu illaki alacağım ama Türkiye sınırları içerisinden değil. Mühim olan cebimden kaç para çıkacağı değil, beni salak yerine koymayan bir satıcıya gitsin param. Sony TR'de gitsin böyle mini çakallıklar peşinde koşturmaya devam etsin. Kendilerine başarılar diliyorum.

• D&Rda kutulu yeni kampanyalariyla 20 TL hediye cekiyle 279a iniyor. God of Warin yaninda 2 TL ve uzeri bir harcama yaparsaniz 30 TL indirim ceki verdigi icin 269a iniyor.

Baremler ve Kodlar:
    * 100-199 TL arası siparişlerde 10 TL indirim için kodunuz: DR10

* 200-299 TL arası siparişlerde 20 TL indirim için kodunuz: DR20

* 300-499 TL arası siparişlerde 30 TL indirim için kodunuz: DR30

* 500 TL ve üzeri siparişlerde 50 TL indirim için kodunuz: DR50

http://www.dr.com.tr/indirimkuponlari

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Ps4-God-Of-War/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Aksiyon/urunno=0001749381001

• Beyler İzmir’de en ucuz nerede var araştırıp alan oldu mu? 250 lira diyor önceki sayfalarda bahsedilen Yağmur DVD, taksit de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reverse.angle

Aynı durumdayız... Sony TR'yi Türkiye dışında şikayet edebileceğimiz bir üst kurum var mıdır? Bu yaptıklarına "fırsatçılık" tan öte kelimeler söylemek isterdim ama terbiyemi bozmaya gerek yok. Ortada fiziksel çıktısı olmayan bir ürüne, hangi gerekçelerle henüz çıkış gününde zam yaptılar çok merak ediyorum. Ayrıca Türkiye içerisinde herhangi bir tepki görmeyecekleri için bundan sonra önlerine gelen oyunda böyle istedikleri gibi oynama yapabilecekler, buna eminim (tabii bu sürekli olmayacak fakat böyle dönemlerde, yok kur farkı, yok güncelleme adı altında ha bir ay sonra ha 2-3 sene sonra tekrar bu tarz davranışlarda bulanabilecekler). Bizim insanımız pek çok alanda olduğu gibi bu alanda da koyunluğundan taviz vermeyecektir. Ben bireysel olarak God of War'ı Sony TR'den almama kararı aldım. Oyunu illaki alacağım ama Türkiye sınırları içerisinden değil. Mühim olan cebimden kaç para çıkacağı değil, beni salak yerine koymayan bir satıcıya gitsin param. Sony TR'de gitsin böyle mini çakallıklar peşinde koşturmaya devam etsin. Kendilerine başarılar diliyorum.
    Normalde ön-sipariş mantığı daha ucuza almaktır ama burada olay farklı 90 tl fiyat büyük rakam gt sports oyununda durum aynıydı ancak fark bukadar değildi; Türkiye de işleyiş biraz farklı budurum rahatsız ediyor insanı katılıyorum

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    Evet, önsipariş daha ucuza almaktır. Buna katılıyorum. Örneğin Fifa bunu önceden duyurur ön sipariş ile alın %10 az ödeyin gibisinden ya da Steam'de (pc) pek çok oyun ön siparişte belirli bir miktar daha ucuz olur. Fakat ben God of War ile ilgili herhangi bir bilgilendirme yapıldığını hatırlamıyorum, varsa böyle bir durum yazdıklarımdan ötürü özür dilerim. İkinci bir konu ise hiçbir oyunda ben önsipariş sonrası %50'ye yakın bir fiyat artışı görmedim. Belki gözümüzden kaçan örnekler vardır ama yıllardır orijinal oyun alıp oynayan birisi olarak galiba böyle bir artışa ilk defa şahit oluyorum. Açıkçası ben bu durumda art niyet olduğunu düşünüyorum, Müşteri memnuniyeti açısından firma adına bir eksi.
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Henüz çıkmadan 239 lira fiyat vermişti bana yine o fiyattan takas ile aldım. Ama 249 da olabilir demişti.

• Dun gezerken 2 magazaya baktim 330 liraydi fiyat ve bayagi bir dagitim olmus galiba bol bol vardi.

• Dijital mağazanın linki var mı? şuan sadece deluxe satılıyor ya da ben bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keisaku

Dijital mağazanın linki var mı? şuan sadece deluxe satılıyor ya da ben bulamıyorum.
    sadece dijital deluxe sürümü mevcut ps store da fiyat 299 tl

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA07410_00-00000000GODOFWAR
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Sizce hangisi mantıklı olur?
    Dijital deluxe mu?
    yoksa şu mu ?
    https://www.hepsiburada.com/god-of-war-ps4-oyun-turkce-menu-p-HBV00000AJSJL?magaza=ALB Teknoloji
  • Turkcell kendi sitesinde, 319/12 taksitle satışa başlamış!
    https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/god-of-war
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keisaku

Sizce hangisi mantıklı olur?
    Dijital deluxe mu?
    yoksa şu mu ?
    https://www.hepsiburada.com/god-of-war-ps4-oyun-turkce-menu-p-HBV00000AJSJL?magaza=ALB Teknoloji
    valla hocam arada 40 tl fark var kutulu alman daha mantıklı dijital deluxe sürümde tema ve farklı kalkan mevcut bunun dışında dijital olarak sanat çalışmaları ve çizgi roman mevcut 209 tl olsaydı bunu alın derdim ama bu şekilde kutulu sürüm alıp elinden çıkarması daha kolay olur 299 tl den almak pek mantıklı değil tabi son karar sizin iyi oyunlar

• Arkadaşlar yarın ps4'üm geliyor, gow'u dijital almayı düşünüyorum kardeşlik yoluyla kişi başı 150 tl'ye gelecek, var mı bu şekilde almayı düşünen? Pm'den yazabilir.
  • 259 bandına düşmüş kutulu beklemeye devam edelim bakalım.
  • 239TL ye kadar düşmüş bazı bayiilerde, dijital almanın bir mantığı kalmadı artık
  • Burada fiyatlandırmayı yanlış anlayanlar var sanırım, 209TL fiyat Türkiye özel fiyatıydı. Önsipariş sonrası 299 olması gayet normal. Oyun fiyatları dolar değil sterlin üzerinden değerlendiriliyor, bunun sebebi de fiyatlandırmanın İngiltere mağazasına göre yapılması bunu unutmayınız. Deluxe edition'ın fiyatı ise 53 sterlin, 53 sterlin de güncel kura göre 300TL yapıyor. Fiyat pahalı diye şikayet etmeniz gereken yer Playstation Türkiye değil, TL'nin değeri belli. Playstation Türkiye için yapmanız gereken şey özel fiyatlandırma politikası istemeniz ve onu da adamlar zaten ön siparişte yaptı. 300TL fazla geliyorsa kutulu 240-250'ye bulabilirsiniz, ikinci el fiyatı da piyasada şu anda 200TL. Ben 250TL'ye aldım oynadım, 220TL'ye sattım.
  • forumda ücretsiz kargo kutulu 2. el 220 ye satan biri var o fiyatları bekleyen varsa kaçırmasın.
  • http://psoyunmerkezi.com

Burda da 259 tl arkadaşlar takas yapıyolar m.köyde yerileri genelde takas fiyatları iyi bir bakın forumdan alıp oynayıp buraya pahalıya satmışlığım var :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    bunlar boş söylemler 209 tl ye satarken 300 tl olmasının hiçbir mantıklı açıklaması olamaz yok kurdu yok bilmem neydi geçelim bu söylemleri 209 önsipariş fiyatı tabiki önsipariş fiyatına sat demiyorum ama 230 tl yapsan bunu anlayabilirim ama 300 tl yapmak fırsatçılıkdır eger 300 tl olması savunan varsa bu kişiler de fırsatçıdır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.