Şimdi Ara

GOD OF WAR (KUTULU-SPOT-DİJİTAL) FİYAT TAKİP !!! PSN DELUXE SÜRÜM 299 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
9.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle Sony yi savunmuyorum ama bu oyun için olan bir fiyatlama değil sanırsam . Oyun önsiparis teker store kur güncellemesi aldı . Buna rağmen oyun çıkana kadar yani önsiparis deyken fiyati değişmedi . Ne zaman çıktı o zaman kura göre zamladilar . Önsiparis de fiyat degistiririlemiyordur belki bilmiyorum . Ama bu noktadan sonra normal fiyati 299 yaptılar herhalde aşağısına düşmez ler diye tahmin ediyorum . Euro kurundan davaciyim (röportaj adam)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdmaniac H kullanıcısına yanıt
    Firma sana böyle fırsat sağlamış işte neden anlamıyorsun ki? Önsipariş sonrası fiyatının artacağını herkes biliyordu, madem bu kadar ucuza alma peşindeydiniz aylar öncesinden alabilirsiniz. Hala TL'nin değerini bilmeyip konuşuyorsunuz, kur böyle olduğu sürece her yeni çıkan exc oyunların fiyatı 300TL olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar god of war collector's edition

SATILIK 1200 TL

İSTEYEN ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ WHATSAPP TAN

0534 838 0412

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihhayta -- 28 Nisan 2018; 18:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmshn

Firma sana böyle fırsat sağlamış işte neden anlamıyorsun ki? Önsipariş sonrası fiyatının artacağını herkes biliyordu, madem bu kadar ucuza alma peşindeydiniz aylar öncesinden alabilirsiniz. Hala TL'nin değerini bilmeyip konuşuyorsunuz, kur böyle olduğu sürece her yeni çıkan exc oyunların fiyatı 300TL olacak
    Ben bilmiyordum. Cunku fiyat artacak oyunlarda ne kadar indirim oldugu sarı bir % ile gosterilirdi. God Of War'da bu yoktu. Bunu geçelim, nicin God Of War Deluxe var da fiyat artışı sonrası Normal sürüm kapalı? Hadi digerlerini kur, kartpostal açıkladınız, bunu nasıl.açıklıyorsunuz? Firma istedigi fiyattan istedigi sürümü koyar mı? Kusura bakmayın ama bu fiyatı savunan hiç kimseyi iyi niyetli göremem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyarDilimPırasa -- 28 Nisan 2018; 20:49:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    Herkes bu ayrıntıyı bilmeyebilir. Kur olayı tamamen işin bahanesi yalanı. Kur dediğin olay fiziksel cihaz oyunda vs olabilir çünkü ülkeye bir giriş olayı var faturası var. Psn nin nesi var faturasız vergisiz 300tl den oyun iteliyor. Karttan çekiyor doğru ingiltereye gidiyor para.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Saçmalamışsın dostum, aldığın her oyun faturalı oluyor ve vergisi ödeniyor.
  • ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    1 tane psn tr oyununun faturasını göster inandırıcı olsun.

• Ciddi keriz silkeleme , oyun konsol vs. olmasada bizde sony den ürün ithal ediyoruz çalışma şekillerini ciddiyetlerini görseniz gülme krizine girersiniz ve şunuda ekleyeyim adamların umurlarında değilsiniz , onlar alacağı cebine girecek paraya bakar japonuda aynı , avrupa çalışanlarıda aynı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.