Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda gördüğüm en iyi E3 açılışı ve oyun tanıtımından dolayı boş kutusunu satsalar gider alırım Sony kendi çıtasını kendi yükseltiyor an itibariyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O eski ateşli ve bıçkın delikanlı Kratos nerde, bu Kratos nerde vay be... Hüzünlendim baya yıllar utansın

• eğer eski oyunlar gibi olsa hepimiz diyecektik ki;

e yine aynı kamera açıları, aynı şeyler, birkaç yeni büyü, birkaç yeni hareket... ama god of war sonuçta çamurdan olsa oynanır

oyunun şu hali için ise şunu diyorum;

eski god of war gibi yapsalar ayıla bayıla zaten oynayacaktık. şu anki halini resmen ağzımdan salyalar akarak izledim, oynarken ne halde olurum bilmiyorum.

mükemmel değişim.

allah razı olsun sony'den.
  • Kamera açısının değişmesi iyi olmuş, herhalde eskisi gibi aynı anda milyon kişiyle savaşmak yerine daha 1'e 1 dövüşler olacak. Ama oyunun havası da değişmiş tabi.
    İskandinav mitolojisi harika, Yunan mitolojisinden daha renkli olacaktır.
    Benim açımdan tek sorun Kratos'la devam etmek gibi saçma bir karar almaları, İskandinav mitolojisinden daha fazla beyni olan birini seçselermiş keşke karakter olarak.
  • Yeni oyun tarzı God Of War'a daha çok yakışmış, şahane olmuş.

Kratos ne odun adamsın çocuğu bir dövmediği kaldı 70 milyon izliyor ayıptır.
  • Müthiş gözüküyor ve oldukçada güzel duruyor yeni oyun tarzı detaylar gelmeye devam ettikçe iyice heyecan katsayımız artacak belliki..

• Bu ne arkadaş 5 yıl öncemi açtınız konuyu ya ? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bambaşka şekilde geliyor bu sefer trailer harika ama bir yandan eski oynanış kalsa mı diye düşündüm.Gerçi bu şekilde de çok iyi görünüyor

• Kratos'ta yaşlanacak aga zaman geçiyor, kim genç kalıyor? sultan süleyman'a bile kalmamış bu dünya herkes yaşlanacak eninde sonunda

Nathan Drake bile yaşlandı....

Kratos ile ilk tanıştığımda sene 2005 idi, ben 22 yaşımdaydım. Sene oldu 2016 şimdi 33 olduk ve samimi söylüyorum 22 yaş halimden çok farklı görünüyorum su anda.
    Kratos'un da aynı kalmasını beklemek samimiyetsizlik olurdu ve ayrıca uyuz olurdum biz göt göbek bağlarken kratos hala genç ve fit olamazdı.
    tamam hala fit görünüyor, azman gibi ayı ama yaşlanması klas olmuş.
    biraz olgun kratos oynayalım.
  • gözleri dolan ben miyim yoksa abartan mı benim o nasıl bir giriştir öyle inanamadım
  • Oyun olmuş çok fazla söze gerek yok. Beklettiklerine değecek gibi.
  • Oyun klasik tps kamerasına geçiş yapmış ve böyle tanıtıldı. Bu saatten sonra kamera acısının degisecegine ihtimal vermiyorum.

• Yanliz arkadaslar aylar önce bazı sitelerde kratos un bu fotografını galiba kotakuda gormustuk hatirlayanlar olacaktir. Hatta cogu kisi fake falan demisti. Demekki buradaki sizintilar cogu zaman gercek oluyor.

• Efsane olmuş yeni kamera açısı oynayış falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

eğer eski oyunlar gibi olsa hepimiz diyecektik ki;

e yine aynı kamera açıları, aynı şeyler, birkaç yeni büyü, birkaç yeni hareket... ama god of war sonuçta çamurdan olsa oynanır

oyunun şu hali için ise şunu diyorum;

eski god of war gibi yapsalar ayıla bayıla zaten oynayacaktık. şu anki halini resmen ağzımdan salyalar akarak izledim, oynarken ne halde olurum bilmiyorum.

mükemmel değişim.

allah razı olsun sony'den.

Çok doğru

• Efsane geliyor be! İyiki PS4 almışım dedim konferansı izleyince. Sony farkı işte.
  • Çocuk 2.kez i am so sorry dediğinde dont be sorry, be better dedim kendi kendime :) Harika. Konsolun özel olduğunu hatırlatan bir oyun daha

• Efsanevi bir şey gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

O eski ateşli ve bıçkın delikanlı Kratos nerde, bu Kratos nerde vay be... Hüzünlendim baya yıllar utansın

Ununu elemiş eleğini asmış sanki

• oha kamera açısı efsane olmuş .2017 sonu falan olmasın lütfen bide onun için gün saymayalım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.