Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok değişik olacak tema. Umarım Loki'yi, Thor'u, Odin'i falan kesip Mjolnir'i kullanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Kamera açısının değişmesi iyi olmuş, herhalde eskisi gibi aynı anda milyon kişiyle savaşmak yerine daha 1'e 1 dövüşler olacak. Ama oyunun havası da değişmiş tabi.
    İskandinav mitolojisi harika, Yunan mitolojisinden daha renkli olacaktır.
    Benim açımdan tek sorun Kratos'la devam etmek gibi saçma bir karar almaları, İskandinav mitolojisinden daha fazla beyni olan birini seçselermiş keşke karakter olarak.

İskandinav mitolojisi harika seçim de Last of Us modunda takılan yaşlı ve bıkkın, klasik oğluyla yeterli iletişimi kuramayan sert baba modeli Kratos'un yanındaki çocuk oyunun bir noktasında ölecek, Kratos da eskisi gibi delirecek ve Odin'e falan savaş açacak gibime geliyor, ki böyle olursa pek de içime sinmez çünkü İskandinav hakikaten kalite ve duruş anlamında Yunan'a benzemez, çok farklı ve dediğin gibi güzel bir noktada, önceki üçlemede Zeus'un üstlendiği rolü tutup da Odin'e falan biçmezler umarım. Kratos da Yunan'ı bitirdi sıra İskandinav'da, adam uluslararası çalışmaya başlamış, ne yaptı da üçüncü oyun sonrası kazara bir port falan mı açtı acaba İskandinav mitolojisine ışınlandı, merak konusu.

Kratos konusunda ben de pek emin olmasam da karakterden kopamamalarını da anlıyorum, God of War demek Kratos demek en nihayetinde, şimdi tutup yepyeni bir adam getirsen onun yerine adını God of War bile koyamazsın oyunun, millet onu arar, Kratos'un hikayesine ne oldu soruları uzar da gider.

Üçüncü oyun sonrası ben de serinin tıkandığı ve artık uzamadan Kratos'un hikayesine son verilmesi görüşünde olanlardandım ama öyle olmayacağı malumdu zaten, yine de seriye getirdikleri bu yeni soluğu, TPS kamera açısını ve sabit kamera işinden kopmaları kararını çok beğendim, bu tarz bir değişikliğe uğramadan ilk üçlemenin temel taşı ne varsa bozmadan devam etselerdi bu devirde o oyun zor giderdi, yerinde değişiklikler olmuş.

• Ben oğlu olduğundan emin değilim, çocuk hep kratosa sir diyip durdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ben oğlu olduğundan emin değilim, çocuk hep kratosa sir diyip durdu.

Evet ancak bir yerde Father demesi garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: onegogh

quote:

Ben oğlu olduğundan emin değilim, çocuk hep kratosa sir diyip durdu.

Evet ancak bir yerde Father demesi garip

Father diyorsa babasıdır yahu ben kaçırmışım orayı o zaman hiç duymadım.
  • Remastered'ı tekrar oynayasım geldi be akşam başlayayım en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
  • 3:34'te diyor sanki dikkatli izledim de.

@onegogh

Evet orada da diyor babasıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 14 Haziran 2016; 15:55:09 >
  • yeni seri olarakmı başlıyor bu oyun umarım 3 oyunluk bir seri yaparlar

oyun muhteşem gözüküyor.
  • Kamera açısı çok iyi olmuş. Eski oyunlar bana aşırı arcade geliyordu. Bu biraz daha hardcore olmuş. Başarılı
  • Kratos için yine de oynarım fakat herkes god of war 3 ün sonundaki yerden devam etmesini bekliyodu 3. oyunda ares'in hala olimpos dağında buzda gömülü olduğunu görmüştük belki oyun orda gidebilirdi fakat yeniden bu seriyi yeniden başlatma hiç iyi olmamış. God of war'ın kendine has bir havası ve oynayışı vardı. Ben çok hayal kırıklığına uğradım daha iyi olabilirdi.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    İngilizce'de çocuklar babalarıyla aralarındaki mesafeye bağlı olarak "sir" diye hitap edebiliyor, direkt olarak oğlu Kratos'un, fragmanın başında da "annenin bıçağını al" diyor çocuğa.

• BL3E kullanıcısına yanıt
    Seri yeniden başlamıyor, Kratos önceki oyunlarda bulunan tüm yaraları taşıyor vücudunda, mutlaka bir bağlantı olacaktır.

Resmen nefes almış seri, inanılmaz memnun kaldım ben.

• PİYASADAKİ EN TEMİZ WALPAPERLAR

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

• quote:

Oyunu naughty dog yapmış, santa monica bizi yiyor bence

Ayip oluyo ama

• gameplay de koprunun altindan cikan deve yumrugu cakip yapistiriyo ya. İstemsizce guldurdu. Adam yaslanmis ama masallah kodgunu bayiltiyo

• Tablet oyununa çevirmişler.
  • Yahu adam Sparta'li, Iskandinav mitolojisi ne alaka anlamadim :S
  • Atina'dan Norveç'e seyahat yapmıştır niye sasirdiniz bu kadar

• Güzel bir oyun bizleri bekliyor sanki konu biraz yaşlanmış, yıllanmış.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.