Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -TPS'yi bir an garipsedim ama böyle daha iyi.
    -3'ün devamı olması çok güzel olmuş.
    -Baba oğul ilişkisi The Last of Us'ı anımasttı. Hatta başta Naught Dog oyunumu acaba dedim. :)
    -Çift balta kullansa daha iyi olurdu. Eski koca çift kılıcı gibi.
    -Büyük haritayı iyi yedirirler oyuna umarım. Tomb Raider'daki gibi olacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 14 Haziran 2016; 18:05:47 >
  • Oyunlardan uzak kalmıştım ama tekrar heyecanlandırdı. İnanılmaz gözüküyor. Akıllarda aynı sorular var tabi, Spartalı Kratos nasıl İskandinav mitolojisine geçti, GoW3'ün sonuyla nasıl bir bağlantı olacak gibi. Santa Monica bizi memnun eder bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Oyunun adi sadece God of War olacak gibi.

Tanitimin sonuna bakildiginda ortadaki omega isareti farkli bir hal almis. Ilk seri Yunan mitolojisini temsil eden omegayi ortaya koymusken, bu seri ise Nors mitolojisini temsil eden farkli bir isaret kullanmis.

God of War 3 sonrasinda neler yasandigini nasil aktaracaklar bunu cok merak ediyorum.

Tek korkum oyunu Ps4 Neo icin hazirlamalari. Muhtemelen 2017 martinda cikacaktir.

Sembol ouroboros. Norveç mitolojisinde Jörmungandr diye geçiyor. Malum, mitolojiler birbirinden arak izler taşır. Aşağıdaki bilgiler vikipedi'den.

Norveç mitolojisinde, yılan Jörmungandr olarak ortaya çıkıyor, Loki ve Angrboda'nın üç çocuğundan biri, o kadar büyüyor ki tüm dünyayı çevreleyebiliyor ve kuyruğunu dişleriyle kavrıyor. Ragnar Lodbrok,(viking kahramanı) efsanelerinde (Ragnarssona þáttr) Geatish kralı Herraud kızı Þóra Town-Hart 'a hediye olarak kanatsız bir ejderha veriyor. Daha sonra büyüyerek kızın kolunu çevreleyen ve kendi kuruğunu ısıran bir yılana dönüşüyor. Yılan daha sonra Dora ile evelenen Ragnar Lodbrok tarafından katlediliyor. Ragner'ın daha sonra Kraka adında bir kadından oğlu oluyor. Çoçuk bir gözünde beyaz bir yılanın görüntüsüyle doğuyor. Yılan irisi çevreliyor ve kendini kuyruğundan ısırıyor, ve çocuk Sigurd (Yılan Göz(ünde)) adını alıyor.

Santa monica beslendiği kaynaktan ufak detayları şişirip sunmayı sever. gameplayde gördüğümüz çocuk bu ragnar'ın oğlu olabilir. Annesi de kraka. Tabi işkembeden sallıyorum. Serbest sonuçta sallamak :) Sadece bir simgeden daha neler çıkar. Benimki merak biraz.

Ayrıca gerçekten on numara olmuş yahu. 4. izleyişim. Sabit kameradan kurtulmuşlar nihayet. Gowun sevmediğim tek yönü kamerasıydı. Oynanış falan muazzam duruyor yahu. Çok merak ediyorum be. Cidden çok merak ediyorum. ne var birisi çıksa santa monicadan beyler aslında biz oyunu bitirdi. Bu cuma çıkıyor indirebilirsiniz dese. Aaah ah.

Hocam bu tüm dünyayı saran yılan mevzusunu kullanmış olabilirler. Yılan ile savaşırken (bize oynatabilirler de) bir şekilde kuzeyde soluğu alabiliriz. Hani Kratos nasıl kuzeye gitti sorunun cevabı olabilir. Bir diğer cevap Loki de olabilir, ama zayıf ihtimal.

• Kratos'un oğlunun adı Charlie'ymiş. Ama boy (çocuk) diye hitap etmesi kafa karıştırıcı. Sanki istem dışı olmuş da kabullenmek zorunda kalmış gibi. 'Annen sana avlanmayı öğretti/öğretmedi mi?' diye sorması büyürken yanında olmadığına işaret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kratos'u seslendiren T.C. Carson degismis gibi geldi. Umarim kulaklarim beni yaniltmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

PİYASADAKİ EN TEMİZ WALPAPERLAR

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

Grafikleri beğenmeyen vardı. Çarpılırsınız beyler tövbe edin.

• Dün ağzımın suyu akarak izledim yeni bir konseptle oynayacak olmamız beni dahada fazla heycanlandırdı en çok merak ettiğim ise GOW3'ün sonuyla nasıl bir bağlantı kuracakları.
  • Oyun müthiş olmuş bu sefer. oyun o kadar gerçekçi ki kratos'un sakalları bile sallanıyor
  • Seni sevdim kalbim özler,
    Yıllar oldu hâla gözler,
    Nerde o verilen sözler,
    Yıllar oldu unutmadım.

Unut deme bana bana,
    Ben yanmışım sana sana,
    Gözlerimden anlasana,
    Yıllar oldu unutmadım.....

Bende yeri bu kadar derin olan tek oyun,sonunda kavuştum sana.
  • Bir de benim merak ettiğim bir şey var. O efsane müzik çalacak mı ? Özledik yahu

• Gow efsanedir.Ne diyoruz ? Day One Buy One

• Şu oyunun neyini Last of Us'a benzettiler acaba, her yerde aynı laf. Bir yetişkin yanında bir çocuk olup biraz diyaloğa girince Last of Us mı oluyor

• Çocuk hep yanımızda olacak sanırım, hikayeye bağlı olarak bir duygusal bağ yaratılma durumu bir yana, anladığım kadarıyla üçüncü bir silah olarak da görev yapıyor. Sol üst köşedeki ok barı, çocuk yayı kullandığında cooldown'a giriyor.
  • Bu seri bugüne kadar hiç ilgimi çekmemişti. Belkide kamera açılarındandır bilmiyorum. Ama bu oyun aşırı derecede ilgimi çekti. Mükemmel bir oyun geliyor. Helal olsun Sony'ye

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyunu naughty dog yapmış, santa monica bizi yiyor bence

Ayip oluyo ama

Şey, ben yardım etmiş demek istemiştim size
  • Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

Kratos'a geeel!!

Süper sağlam, poligon manyağı bir model. Aksesuarlarına kadar basmışlar detayı, omzundaki korumalığa ışık desen farklı vuruyor, kaplaması yüksek boyutlu vs. Sakallar tel tel çizili, sevmeyen adama sakal sevdirir. Animasyonlar da deli. Kratos'un animasyonları zaten gerçek gibi, onun yanında çocuğun ve devin hareketleri de şahane. Devin kelleyi yakaladığı yerde sinema oyuncusu gibi görünüyor Kratos. Rage of Sparta moduna girdiğinde her kasının ayrı hareket ettiğini görüyorsun, 132154 kere izleyince bu ayrıntıları ezberledik tabii.

Arka planlar müthiş detaylı. Her tarafı aydınlatan, gölge düşüren muhteşem efektler var. Open World e uğraşmadıkları halde hayvan gibi uzak mesafe çizmişler. U4 Madagascar'ı kadar var. Kratosun adım attığı yerden Dragon'nun geçitği dağa hayvan gibi akıyor detay. Sayfalarca yazılır.

Yeni kamerayı getirip oyunu baştan aşşa değiştirmişler, tek hareket. Bu kamera yüzünden Naughty Dog oyunu gibi görünüyor ama oyuna getirdiği yenilik, çevrenin statikliğini bozma konusunda süper tercih. Zaten hareketli sahnelerde The Order gibi açılar değişecek, quick time olayından daha farklı, interaktif şekillere uğraşıyorlar. Combata fazla yansımamış, devin üstüne çıkarken falan klasik GoW açılarıydı işte.

Kratosun kendini parçalayan tarafından, duygularına ineceklerini gösterdiler zaten. Çocuk bunu bir şekilde duygusal olarak kontrol altında tutuyor, bu değişiklikte tam yerine oturmuş. Mitolojinin değiştiği belliydi, yunan da kesecek adam kalmayınca o çocuğu bahane ederek Kratosu dünyanın öteki tarafına sürmüşler. Çocuk kimdir, Kratos ne zaman peydahladı büyük soru. Bize şimdi elini ayağını çekmiş gibi gösterdiler ama videonun sonundaki ''Vakit geldi'' lafı büyük olay, belli ki çocuğu bir şey için yetiştiriyor. Bu noktadan sonra Kratosun geri dönüşü daha gaddar ve büyük olacaktır. Lore çok enteresan, Wiççır gibi bir ortamda bu sefer Kratos. İnsanlarla, şehirde olan etkileşimini vs gösterseler felaket olur. Biz duyurusuna anıracağız derken herifler on dakka Gameplayle ağımıza sıçtılar sabah sabah, Sony'nin elinden çıkan en kalite duyuru ve sunumdu. Bu oyun zaten yıkacak ortalığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdiTibet

Merhabalar .. Benim bi sorum olacak. Ben god of war serisinin 1-2 sini hic oynamadim direk 3. Den giris yaptim ve kratosun derdi intikam almakti bu kratosun hikayesini cok kisa bi sekilde anlatabilecek varmi nedir bu adami bukadar kizdiran sey :)

https://www.youtube.com/watch?v=bc-d917Qe_c
    https://www.youtube.com/watch?v=sifyKkVAenc

Bu videoları izle, olayı anlatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Bu seri bugüne kadar hiç ilgimi çekmemişti. Belkide kamera açılarındandır bilmiyorum. Ama bu oyun aşırı derecede ilgimi çekti. Mükemmel bir oyun geliyor. Helal olsun Sony'ye

Bende aynı durumdayım hocam merakla bekliyorum.
  • Boynuzlu yaratıkla dövüşürken türkçe seslendirme olsa şöyle olurdu herhalde

Kratos : Kırarım boynuzunu iblis
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.