Bildirim
Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (17. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Videonun bir yerinde çocuk kratos a bayım diyor arada mesafe var belli ki. Bana kalırsa oynanan kısım oyunun asıl başlangıcı değil sonradan bir yerde çocukla karşılaşacak. Başlangıç bu değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel olmuş teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
quote:
Orijinalden alıntı: Santa.Monica
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Oyunu naughty dog yapmış, santa monica bizi yiyor bence
Ayip oluyo ama
Şey, ben yardım etmiş demek istemiştim size
Bende oyle dusunmustum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
God of War: Pero Antic Edition
Kimse farketmedi sanirim. kratos karakteri hayatini kaybedince bu cocuk ile devam edecekler hikayeye. gorursunuz. cocuk durup dururken planli sekilde cikti. acikcasi ben cocuktan hoslanmadim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kimse sormamis ve lafi gecmemis.
Oyun turkce dublajli mi gelicek ?
Müthiş birsey olmuş biran once ciksada sinir stres atsak :)
1. Kamera acilari.
Herkes buna cok sevinmiş ama bunun da bir bedeli olacak arkadaşlar oyun cok ama cok yavaşlayacak cunki eski oyunlarda biz aksiyon içine girdiğimiz de oyun kamera acilarini kendi ayarlayarak bize sinematik bir etki oluşturuyordu. Simdi o isi siz yapmak zorundasiniz ve hal böyle olunca 2 seyden eragat ediceksiniz. COklu düşmanlarla savaşlardan ve cok fazla hizli aksiyondan. Artik kamera acisindan dolayi oyun cok ama cok fazla yavaşlayacak, yavaslamalida. Ancak bu orijinal gow dokusuna uygun bir dinamik değil ki gow hizli oynanisiyla bilinen bir seri. Benim gow duyurusunda bu forumda da bir kac kez yazdigim ve merak ettiğim sey KAMERA acilariydi. Eminim ki Santa Monica (ve ND cunki grafik motoru uncharted motoru ile ayni gow 3 motoru kullanilmamis, Uncharted motorunu nerde görsem tanirim ozellikle karli bölgeler uncgarted 2 de ki karli bölgelerin nerdeyse ayni renk paletiyle oluşturulmuş) bu kamera konusunu aylarca calisalaryla tartismistir ne yapalim diye.
Su an videoyu izledik gaza eldik falan da sunu garanti ederim ki ozellikle gow hayaranlarina oyunu ilk elinize aldiginiz ilk 1 saat oyunu pek sevmeyeceksiniz. Bu hissi benim gibi re 1 2 ve 3 le buyumus daha sonra re 4 ile omuz hizasi kameraya geçişti BU NE LAN diyip oyuna kusup bi kac gun acmamis inlanlar varsa ne dediğimi iyi anlamislardir.
2, kratos nasil oraya geldi ? Acikcasi bilmiyorum. Bin tane yolda söylenebilir oraya nasil geldiği ile alakali da benim kanimca Iskandinaw mitolojisinden bir Sozum ona tanri (*bi kesilde bu tanrilar birbirlerinden haberdardır memleketleri farkli olsada) kendi amaclari için kratosu kurtarip belirli bir gun için elide tutup amaclari için kullanmak ve ne ise emeli emeline ulaşmak için kratosu yunanistandan İskandinav yârim adasina getirmiş olabilir.
Eger video ya dikkat ederseniz kratosun elinde ki balta normal bir balta değil sozum ona bir tanri tarafından verilmiş ozel bir balta gibi duruyor ve ozel güçleri var. Yani kratos yine ölmede once bir tanri ile daha pazarlık yapti, Bu kesin arkadaşlar.
Yaninda ki çocuğa gelince. Cocugun baba dan cok EFENDIM kelimesini daha fazla kullanmasi iki ihtimale işaret. Ya uvey babalik yapıyor kratos yada video oyunun basindan değil de ortalarindan ve kratos gidip gelene kadar çocuk buyudugu için aralarinda ki ilişki de soğuk. Kratosun videonun sununda elini cocugun omzuna uzatmasis ve dokunamamasi kratosun OZ OGLU olduğu düşüncesini güçlendiriyor,. ANcak sanirim ki annesi olmuş.
Zamanim olursa yine yazarim,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
"This game is about Kratos teaching his son how to be a god, and the kid teaching Kratos how to be human again."
"We’ve already told the story of The Hulk. We want to tell the story of Banner now."
-Bir baba-oğul hikayesi olacak ve Kratos oğluna nasıl tanrı olacağını oğluda Kratos'a nasıl yeniden insan olacağını öğretecek.
-İlk 3 oyunda "Hulk" un hikayesini anlattık şimdi sıra Banner'ın hikayesini anlatmaya geldi diyor yapımcı ekip.
-Oyundaki gelişmiş RPG öğeleri beraberinde keşfetme hissiyatını getirecek.
-Crafting ve collectibles gibi temel RPG öğelerini barındıracak.
-Bekleme ekranı,cut scene,ekran kararması yok oyuna girdiğinizde oyunu bölecek hiçbir etken olmayacakmış.
-Kratos'un oğlunu kontrol etmek için atanmış bir buton olacak ve oyun ilerledikçe onunda görevi,kullanım alanı artacak.
IGN
E3 2016: God of War Made Me Care About the Series For the First Time - IGNhttp://www.ign.com/articles/2016/06/14/e3-2016-god-of-war-made-me-care-about-the-series-for-the-first-time?abthid=5760873dad0cc3bc5f000022
-
Şahsen kamera açısını çok beğendim lakin kalabalık düşman guruplarında o kamera açısı sorun yaşatacağından büyük ihtimalle eski kamera açısına ara ara geçiş yaşayacağız.
10dk'lık gameplay de de az düşmanla aynı anda kapışıldığından ne olacak şimdilik belli değil -
-
rezalet resmen oyunu çöpe çevirmişler -
-
Yaşlanmış Krotos u seslendiren eleman Christopher Judge
Buda tivitırıhttps://twitter.com/iamchrisjudge
Stargate çiler tanır adamı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 15 Haziran 2016; 9:14:53 > -
Yavaş yavaş fanların eleştirileri gelmeye başlamış.Kim derdi gow un yeni oyununda dark souls vari bir sistem olacak.
Ama tam benlik olmuş oyun , dövüş mekanikleri , araştırma , crafting falan.
Firma açık kapı da bırakmış, bu oyun beklenen ilgiyi görmezse , ya da 9 civarı puanlar alamazsa, bu ara oyundu zaten diyip eski sistem bir gow 4 çıkartırlar.
Abi aman yaa loot , craft bunların ne işi var GOW'da , aksiyonu baltalayan gereksiz işler.İyice tomb raider'a dönmesin oyun
Oyunda hosuma gitmeyen tek birsey var oda vurus hissi. Bosluga balta salliyormus gibi hisseden sanirim birtek benim. Kimse yazmamis.
Güzel oyun olacak ama hack&slash tan oyunun buraya evrilmesi açıkçası pek hoşuma gitmedi. Başka isim ile yeni bir exc. oyun çıkarabilirlerdi.
Oyun dünyası fps/tps bataklığına batalı yıllar oldu. Şaşırtmadı tps'e dönüşmesi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X