Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geniş alanlar var orada gizli bölgelerde collectiblelar vs olacak resmen uncharted,tlou işte bu, santa monica dog gururla sunar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

"This game is about Kratos teaching his son how to be a god, and the kid teaching Kratos how to be human again."

"We’ve already told the story of The Hulk. We want to tell the story of Banner now."

-Bir baba-oğul hikayesi olacak ve Kratos oğluna nasıl tanrı olacağını oğluda Kratos'a nasıl yeniden insan olacağını öğretecek.

-İlk 3 oyunda "Hulk" un hikayesini anlattık şimdi sıra Banner'ın hikayesini anlatmaya geldi diyor yapımcı ekip.

-Oyundaki gelişmiş RPG öğeleri beraberinde keşfetme hissiyatını getirecek.

-Crafting ve collectibles gibi temel RPG öğelerini barındıracak.

-Bekleme ekranı,cut scene,ekran kararması yok oyuna girdiğinizde oyunu bölecek hiçbir etken olmayacakmış.

-Kratos'un oğlunu kontrol etmek için atanmış bir buton olacak ve oyun ilerledikçe onunda görevi,kullanım alanı artacak.

http://www.ign.com/articles/2016/06/14/e3-2016-god-of-war-made-me-care-about-the-series-for-the-first-time?abthid=5760873dad0cc3bc5f000022

/>

Bütün heyecanım gitti şahsen. God of War dediğin oyun kandır, vahşettir. Ne baba-oğul hikayesi ne insanlığı??

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Bütün heyecanım gitti şahsen. God of War dediğin oyun kandır, vahşettir. Ne baba-oğul hikayesi ne insanlığı??

GOW aksine kan ve vahşetten ibaret değildir. Kratos'un hikayesi içindeki insanlık yüzünden başlamıştı, geçmişte yaptıklarının acısını çeken ve o yaşananları unutamayacağını öğrendiğinde de intihar eden bir adamdı Kratos. Ailesine olan düşkünlüğü, içindeki öfkenin sadece karısı tarafından bastırılabilmesi, çocuğuna olan sevgisi; Kratos'un gülerken gördüğümüz tek an dahi çocuğunun yanındayken gerçekleşmiştir. GOW1 ve Ascension'u tekrar oynayın derim. O yüzden Baba, oğul ilişkisi yeni bir Kratos hikayesi için müthiş bir tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

GOW aksine kan ve vahşetten ibaret değildir. Kratos'un hikayesi içindeki insanlık yüzünden başlamıştı, geçmişte yaptıklarının acısını çeken ve o yaşananları unutamayacağını öğrendiğinde de intihar eden bir adamdı Kratos. Ailesine olan düşkünlüğü, içindeki öfkenin sadece karısı tarafından bastırılabilmesi, çocuğuna olan sevgisi; Kratos'un gülerken gördüğümüz tek an dahi çocuğunun yanındayken gerçekleşmiştir. GOW1 ve Ascension'u tekrar oynayın derim. O yüzden Baba, oğul ilişkisi yeni bir Kratos hikayesi için müthiş bir tercih.

Melkor nokta atışları yapıyorsun dostum yani her bir harfine katılıyorum söylediklerinin + olarak bazı yeniliklere açık olmalıyız yani kan ve vahşet isteyenler için zaten kan ve vahşet var ki gameplay de spartan rage available kısmında gördük minimum neler yapabiliyor. Mitoloji oynuyorsak bence araştırma olmalı hikaye detaylarını çevre ve toplanabilir nesnelerden öğrenmek hem oynama süresini uzatacak hemde dünyanın içine daha da girmemizi sağlayacak kaldı ki yunan mitolojisi kadar meşhur değil nors (marvel thor, odin, loki dışında) bu yüzden iyi bir giriş olacaktır.

• Oyunun sabit kameradan çıkmasını ben çok beğendim. Daha çok özgürlük sunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 den beri kullanılan aynı hudu bozmuşlar aynı kamera açısını değiştirmişler oyunun özüyle oynamaları benim açımdan büyük bi eksi

• quote:

Orijinalden alıntı: turando77

psp de god of war 1 oynayamazsın yanlız

O oynadiklarimiz 2 miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun değişik olacak.
    E3 ü izlerken orada bir yorum video altında gözüme çarptı ve tam fikrimi yansıtıyordu..
    God of war 1-3 kratos vs zeus
    God of war 4-6 kratos vs odin
    God of war 7-9 kratos vs Jesus
    Bu işin sonu nereye varır bilinmez.god of war final fantasy olma yolunda.yanılmıyorsam 6 oyun yapıldı bir 6 daha garanti gelir.

• Oyunu yapan ekip icerisinde Yunan mitolojisinden sonra Mısır mitolojisinin islenmesini isteyen büyük bir kesim olmus. Ancak Nors mitolojisinde karar kilinmis.

Bilindigi gibi God of War'in ilk yapimcisi Yunan,Nors ve Misir mitolojilerini gezmeyi düşünüyordu. Bu planin ikinci kismina gelindi. Proje tutarsa Misira da gidilecektir.

Sanirim God of War 2'deki bir tabloda üç kisi sirtlari dönük sekilde ileriye bakıyorlardi. 3 bilge deniliyordu. Bu bilgelerin Yunan, Nors ve Misir mitolojisinden olduğu teorisi vardi. Biri Kratos. Diger ikisi kim olacak bakalm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 15 Haziran 2016; 20:20:49 >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    2.oyunda ki tabloyu hatırlatman çok iyi oldu hocam bahsedilen 3 kişiden 1 i kratos evet diğeri de oğlu olabilir diğeri muhtemelen son seri de ortaya çıkar.
  • Bazı yorumları okudukça gerçekten üzülüyorum.

Şu zamana kadar seri bazında böyle radikal bir değişim deneyen bir firma olmadı. Al eline remastered al eline uzay mekikli peluş askerler ciuv ciuv. Sonra vay efendim bu nesilde oyun yok.

Santa Monica çok ciddi bir seriye çok ciddi bir değişiklik getiriyor. İlk olarak neden bu yapılıyor hele ki Sony böyle bir değişime neden izin verdi sorgulamak gerek. Oyun dünyasındaki tıkanıklıktan hiç mi haberdar değilsiniz? Battlefield 1, God of War bu kısır döngüyü kırmak için denen oyunların başında geliyorlar. Serilere yeni bir hava getirmek, dinamikleri değişmek illa kötü olacak anlamını doğurmuyor.

Bence ya sizin artık oyun anlayışınız piyasadan dolayı körelmiş ya da ben yıllardır hiçbir şey görmemişim.

Ayrıca dürüst olmak gerekirse Hack'n Slash dönemi bitti.

• İlk iki oyunun hikaye videosu var mı?

• Santa Monica yayınladı

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

Orijinal boyut:
    Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

• Gow için çok sabırsızlanıyorum çıksada oynasak. Grafikler ve oynanış bemce süper olmuş.

• Değişiklik çok iyi olmuş. Artık Kratos'un kombolarını ezberlemiştik iyice, değişiklik şarttı. O konuda tam puan aldılar benden. Gelelim grafiklere... Evet, çok iyi görünüyor ama söz konusu Gow olunca grafiklerin zerre önemi olmuyor benim için. Açıkçası Gow 3 grafikleriyle gelse de olurdu, ki Gow 3'ün grafiği hala bana çok hoş geliyor.

Konferanstan sonra gaza geldiğim için dün Ps3'ün başına oturup tekrardan bitirdim Gow'u. Kaç yıllık cihaz ve kaç yıllık oyun... Ona rağmen hala bu oyundaki atmosferi verebilmiş bir PC oyunu yok piyasada. Bir tek Witcher 3 geliyor aklıma o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 16 Haziran 2016; 1:20:15 >
  • Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω
  • tüm seriyi inanılmaz keyif alarak oynamıştım. Bu türde rakibi yok bence gow un. İnanılmaz bir atmosferi var serinin. Gow 4 ile de yeni kamera açısı atmosferin tavan yapmasını sağlamış. Boss savaşlarını düşündükçe bir an önce çıksın şu oyun diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Yakışmayan durum nedir acaba?

Herkes fikrini söylemekte serbest sonuçta benim aklıma da öyle bir hikâye de olabilir gibi bir sonuç geldi yani gelemez mí?

Sanki ben dedim diye öyle olacak değil ya. Birde yara izleri falan denmiş sanki kratos çocukken aldı o bütün yaraları

Demekki forumda fikirlere saygı kalmamış fikir yürütmemek gerekiyormuş kratos hastalarının olduğu yerde

Hocam merhaba hayirli Ramazanlar,
    Sanirim mesaimla sizi az biraz uzdum. benim orda yakismadi derken kast ettiğim sizin gibi deneyimli yillardir oyun dunyasinin içinde olan bir kişinin bu sekilde yorum yapmasi tarzında yakismadi demiştim ama sonradan farkettim ki herkesin her aciklamayi kaçırmayacak ne vakti var ne zamani. Pek tabiki de gow 3 den sonra ki donemi kapsadigi aciklamasini kacirmis olabilirsiniz bunu goz onune alip o sekilde mesaj atmaliydim.
    Ozur diliyorum kirdiysam

• Degisiklik iyidir diyoruz da arkasdaslar bahsettigimiz gow, yani benzetmekte hata olmazsa gow bir beyin ameliyatidir, Degisiklik yaparken neşteri attigin yere diğer amaliyatlardan daha cok dikkat etmelisin yoksa yanlis bir neşter kesigi sadece beyni ilgilendirmez etkilemez tum vücudu etkiler ki kamera acisinin pilot kameradan bize birakilmasi gow da oyun dinamikleri combolar S&H hareketleri düşman saldirilari mekan secimi yani tum oyunun dinamilerini etkileyecektir heleki bahsettigimiz oyun hiziyla bir saniye bile dur durak bilmeden devamli saldiri akinlariyla bilinen bir oyunsa. Oyunun nabzi, kalp atisi resmen bu kararla 90 -120 lerden 30 -40 lara dusurulmus.

Birde sunu söylemeden geçemeyeceğim. Hem Gow demosu hemde Resident eVII VR demosu sanirim NEO dan alinma. Gow da grakler güzel duruyor ancak cene düşürecek düzeyde değil. Ancal Pilot kameraya devam edilseydi inanin bana en az en az 2 kat poligon belki de 3 kat poligonu ekranda görebilirdik yani GERCEK SINEMATIK bir oyunla karşılaşabilirdik. Yani kamera degisikligi gorselligi de bir yada 2 kat asagi cekmis kanimca (Bakiniz pilot kamerali gow 3 un grafiklerine yeni nesilde bile siritmiyor) Ama tekrar ediyorum bu hali bile cok cok iyi benim dediğim sabit olsaydı kamera acisi birakin bu nesli ps5 döneminde bile sırıtmayacak bir görsellikle karsi karsiya kalabilirdik.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.