Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bir gow hayranıyım ve oyunun bu hali mükemmel olmuș arkadașlar.Kratos olgunlașınca biraz daha insancıl olmuș.Yeni halide acayip karizma,deve aparkatı geçirince duvara savuruyor,müthiști.Efsane olacak yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wallpaper'ların yüksek çözünürlüklü hallerini isteyen varsa, masaüstüne koymak için falan, site kodlarından aldım en yüksek halleri bunlar.

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 16 Haziran 2016; 2:28:38 >

• Shuhei Yoshida confirms all games at Sony conference shown on standard PS4
    Sony ps4 de 4. Portuda yapimcilara actigini soylemisti mark cerny ps4 de gbgpu ozeliklerini kulanildiginda yuksek garafikli oyunlar goreceksiniz demisti gosterilen ex oyunlardan anlasiliyor

• Fener'deki Antic'e benzemiş Kratos olgunluğun dibine vurdurmuşlar. TR dublaj vermesinler altyazı yeter. Olacaksa da Erdal Beşikçioğlu kalkar anca altından

• Selamlar arkadaşlar buguün ign live da yapımcı ekipden demoyu oynayan kişi konuk oldu birşeyler anlattı izleyen var mı yeni birşey söyledi mi acaba ?
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok kardeşim, sanada hayırlı ramazanlar Allâh kabul etsin. Biran için ya ben farklı algıladım ya da o an ne düşündüysem artık :-)

Bende kırıcı olduysam kusura bakma

• Oyunun bu kamera ve oynanista devam edecegini dusunmuyorum. Tanitim olarak boyle baslayan bir bolum yapmislar. Bu bolumu gectikten sonra eski oyun dinamiklerinde devam edecegiz gibi geliyor bana.

• Kratos'un surat 55, vücut 25 yaşında.
    Adamın kaslar hiç çökmemiş maşallah genleri sağlam.
  • yanındaki çocuk halaoğlu mu
  • Oyun muazzam gozukuyor.Bu kadar olacagını beklemiyordum.İşin içine birde duygu da eklemişler bu beni benden aldı .Değişiklik cok iyi olmuş.sürekli aynı tarzda olması sıkılmamıza neden olabilirdi.Farklılık yaratmak risktir ama Santa Monica bu işi gercekten cok iyi yapıyor.çıksada hemen oynasak :((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 16 Haziran 2016; 9:29:25 >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    youtube da tr altyazılı vardı ben oradan izleyip sonra 3. oyunu ps4 te oynadım
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Sanmam ama eski stile dönerlerse çok kötü olur. Şu atmosfere şahsen eski stili yakıştıramıyorum

• tüm seriler oynayış değiştiriyor sonuçta yeniliklere açık olmak lazım üstelik bu kamera açısı harika olmuş
  • KRATOSA BENMİ ISINAMADIM KRATOS GİTMİŞ YERİNE ABD GÜREŞÇİSİ GOLDBERG GELMİŞ KRATOSUN KARİZMASINDAN ESER YOK,YENİ OYNAYIŞ SİSTEMİNİ HEM SEVDİM HEM SEVMEDİM ARADA KALDIM ,HALBUKİ BİZLER ESKİYE ÇOK ALIŞMIŞTIK NE VARDI ŞİMDİ BUNA,GRAFİKLERİ THE ORDER 1886 KALİTESİNE BEKLERDİM AMA BU ŞEKİLDE ÇIKICAK OYUN AMA YİNEDE GÜZEL,BEN BEKLEDİĞİMİ BULAMADIM
  • Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

düşünsenize Kratos, Thor'un çekicini kaldırıyor of of

• Valla ben omuzdan savaşırken daha cok hissediyorum kapışmayı. Böyle uzaydan ceker gibi genis alani gosteren kameralarda,sanki sinek avliyoz gibi geliyor patala kütele zincir sallayip duruyoduk,tanrilari öldürme sekanslari disinda pek sarmamisti beni eski gowlar.

• Oyunun bazi noktalarinda ne oldu da Kratos buraya geldi diye gosterilecekmis. Ayni sekilde nasil kurtuldugunu da. Barlog twitterina yazmis.

Sakalsiz ve 3'un sonundaki halini de gosterirler umarim.

• Değişim bazen gereklidir ve güzel sonuçlanabilir ama bazende fiyaskoya dönüşebilir. Oyunun komple oynanışı bu şekilde olacaksa şuan ellerinde bombayı tutuyorlar inşallah patlamaz.

İlerleyen zamanlarda yayınlanacak yeni gameplay videolar ile herşey daha net belli olur.
  • ilk oyundan beri hep aynı tarz kullandığımız silahımız yeri geldi blade of chaos oldu yeri geldi blade of athena oldu yeri geldi blade of exile oldu bu oyunda yüksek ihtimalle ilk oyundan beri aşık olarak kullandığımız o silahların tekini bile göremeyeceğiz diye düşünüyorum bu bile çok risk alınan bi değişiklik umarım beklediğimizden çok daha iyi çıkar oyun üzülmeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kratos yavaştan gidici de olabilir, çocugu diğer serilere hazırlıyor olabilirler zaten kratos oyunun başında annenin bıçağını al diyor, çocugun annesi nors mitolojisindeki kış tanrıçası olan Skadi olabilir, tamamen avlanma üzerine kurulu bir hayatı var, oku var ve oyunun geçtiği yer tamamen kış karla kaplı alan, bana gayet mantıklı geldi.

Çocugun genleri sağlam yani baya düşünsenize anne skadi baba kratos, diğer serilerde bu çocukla devam edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 16 Haziran 2016; 14:45:23 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.