Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devam oyunlarında yaşlılık rüzgarları esiyor.Gears of war'da oldukça yaşlanmış halde bulduğumuz Marcus , evine hoşgeldin diyerek bizleri karşılamıştı microsoft sunumunda.Şimdi de Kratos.

Yeni god of war gameplay başlangıcında o suratı ve vücudundaki kırmızı izleri görene kadar bu oyunu macera-hayatta kalma karışımı tomb raider last of us vari olacağını sanıyordum.Gerçekten ters köşe yaptılar.

Şimdi kafam daha da çok karışık.Kratos o topraklara nasıl geldi ? kızı kimden oldu ve 3. oyundan o zamana kadar nerelerdeydiler ve de ne yaptılar? Kratosun kadını neden öldü/öldürüldü?

O kadar mitolojik güçleri olan kratos neden karnını doyurup hayatta kalmaya çalışıyor? Önceki oyunlarda kratosun yeme ihtiyacı duyduğunu görmüş müydük?

Bu oyunda bizi tanrılar ve onların sadık yaratıkları mı yoksa av peşinde koştuğumuz goblinler , orc vari yaratıklar dev kar canavarları mı olacak?

Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

Yeni oyunda en az 1 bölüm , bir önceki oyunda ne oldu , 2 bölüm de bir önceki oyun ile şimdiki oyunun geçtiği zamanlar arasında neler yaşandı bunları gösterseler film tadında oynarız

2 boyutlu kamerada iken Kratosun zincirlerini adeta dans ettirerek düşmanlarını öldürmesi beğenilmişti.Şimdi 3 boyutlu Tps kamerasıyla bu zincirleri savurmasını nasıl gösterecekler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 16 Haziran 2016; 15:12:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İllaki ara videolarda falan bukadar zaman neler oldugu gosterilecektir senaristler icin böyle konular pekte zor olmasa gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş ben almıyım. Last of Us gibi yapacaklarsa işimiz iş. He bu oyunun ortalarında veya sonunda çocuk ölürse eyvallah da bütün seri çocuk bakıcılığı yapacaksak hiç yapmasınlar oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 16 Haziran 2016; 18:22:29 >
  • 6 yildir bir oyunu cikartamadilar.eyy sony microsoft u ornek al azcik

• quote:

Orijinalden alıntı: Larry Hryb

6 yildir bir oyunu cikartamadilar.eyy sony microsoft u ornek al azcik

Seni bi daha burada görmeyeyim, sen git recore, scalebound gibi çöp oyunlarının konusuna, burası senin boyunu aşar hadi bakim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis sakal bırakmış
  • sahnelerinde napıcaz çocuğu da götüreceğiz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

Seni bi daha burada görmeyeyim, sen git recore, scalebound gibi çöp oyunlarının konusuna, burası senin boyunu aşar hadi bakim

Sende git knack oyna

• quote:

quote:

quote:

Sende git knack oyna

Oynadım geçen bitirdim vasattı, şimdi masterpiece Uncharted 4 oynuyorum canikom.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sende git knack oyna

Oynadım geçen bitirdim vasattı, şimdi masterpiece Uncharted 4 oynuyorum canikom.

Recore , scalebound efsane oyunlar olacak.En azindan knack gibi cocuk oyunu degiller.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sende git knack oyna

Recore , scalebound efsane oyunlar olacak.En azindan knack gibi cocuk oyunu degiller.

Gördük efsaneleri kestane çıktı

• 2017 de gelirmi acaba

• PS3 için PSN de God of War III niye yok anlayamadım? Yoksa kutulu olarak aldığım için ben mi görmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustanak -- 16 Haziran 2016; 18:13:25 >
  • Normalde God of War oyunlarını pek sevmem ama 4 inanılmaz gözüküyor. Oynayışın tps moduna dönmesi, boss savaşı vs. çok güzel gözüküyor. Umarım bu şekilde devam eder. Sanki bir dahaki oyuna çocuğuyla devam edeceğiz gibi geliyor bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalabalık düşmanlarda sırt kamerasından izometrik kameraya geçeceğiz. Shadow Of Mordor ile Lords Of Shadow 2'de de öyleydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Kalabalık düşmanlarda sırt kamerasından izometrik kameraya geçeceğiz. Shadow Of Mordor ile Lords Of Shadow 2'de de öyleydi.

Sanmiyorum. Combat sistem dedigin kalabalik ortamda olsadahi izometrik kameraya gore uygun degil. Cunki buyuk ihtimalle air combo yoktur oyunda. Dikkat ettiysen combat daha agir ve oturakli. Birakinda bu kamera açisinin tadini cikarin. Gayette mukemmel. Tesekkurler sony ve santa monica.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 16 Haziran 2016; 22:44:30 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sende git knack oyna

Recore scalebound efsane olacak ha? hic gulecegim yoktu bide goty olurlar de de tam sallamasyon olsun. Sana nasihatim, ufak sallama biraz buyuk salla.

• quote:

Orijinalden alıntı: dakik1234

2017 de gelirmi acaba

Gelmez dostum eger gelseydi muhakkak tarih verirlerdi. Cunki santa monica gow u mart nisan gibi cikartiyor ve Buyuk ihtimalle 2018 mart veya nisan cikacaktir.
  • Oyun 2 yıldır geliştiriliyor dedi direktör cory barlog sanmam 2018 de geleceğini. 2017 Mart gibi gelir veya 2.çeyrek de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

PS3 için PSN de God of War III niye yok anlayamadım? Yoksa kutulu olarak aldığım için ben mi görmüyorum

Bazı oyunları indirmeden kaldırıyorlar. Silent Hill Colect. da bir anda yok olmuştu.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.