Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Orijinalden alıntı: 8B

Austosta ganescomda tanitilacak gibi oyun.

Merlin'in Kazanı yeni haber yapmış.Santa Monica Studios grafiker aramaya başlamış.

Bir ümit bakalım...

Anca 2015 E3'e haber çıkar çıksada..
  • PS Experience de yeni GOW duyurusu gelebilir arkadaslar hazirlikli olunn
  • Şu oyunu Naughty Dog yapsa şaha kaldırır.
  • Hadi hayırlı olsun.

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω

https://twitter.com/sonysantamonica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Aralık 2014; 1:14:11 >
  • Hayirli olsun E3 2015 de gelir %100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce nezaman oynar oluruz kaç yıla kadar ?
  • T.M.C T kullanıcısına yanıt
    2015 Haziran yani E3 de duyurulur,2017 Mart ayi gibi piyasada olur

• Konuya yazmışım ve 4 sene olmuş :) UC4 ve GOW 4 bana PS4 aldırır artık.

• İdareten 4e collection duyursalar bari.

• Yeni God Of War resmen onaylandı

PlayStation konsollarının önemli serilerinden God of War'ın yeni nesilde de devam edeceğiyle ilgili daha önceden resmi bir açıklama yapılmamıştı. PlayStation Experience kapsamında Sony Santa Monica, en nihayetinde serinin geleceğine yönelik beklenen haberi paylaştı.

Firmanın Twitter hesabından gelen açıklamalara göre Sony Santa Monica yeni bir God of War oyunu üzerinde çalışıyor. Bu oyunun yönetmenliğini serinin önemli ismi Cory Barlog yapıyor. Barlog daha önce God of War'da baş animatörlük yapmış, God of War II'de de yönetmenlik görevini üstlenmişti. God of War III'ün de gelişim sürecinin ilk 8 ayında yönetmenlik yapan Barlog, daha sonra firmadan bilinmedik bir sebeple ayrılmıştı. Cory Barlog, geçtiğimiz sene itibariyle serinin yapımcısına geri dönüş yapmıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Athena hala hayatta ve farkli mitolojiler bizi bekliyor. Bisiler gosterseler iyi olurdu ama god of war, gran turismo, quantic dream oyunlari gorunuse gore e3 u bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Yeni God Of War resmen onaylandı

PlayStation konsollarının önemli serilerinden God of War'ın yeni nesilde de devam edeceğiyle ilgili daha önceden resmi bir açıklama yapılmamıştı. PlayStation Experience kapsamında Sony Santa Monica, en nihayetinde serinin geleceğine yönelik beklenen haberi paylaştı.

Firmanın Twitter hesabından gelen açıklamalara göre Sony Santa Monica yeni bir God of War oyunu üzerinde çalışıyor. Bu oyunun yönetmenliğini serinin önemli ismi Cory Barlog yapıyor. Barlog daha önce God of War'da baş animatörlük yapmış, God of War II'de de yönetmenlik görevini üstlenmişti. God of War III'ün de gelişim sürecinin ilk 8 ayında yönetmenlik yapan Barlog, daha sonra firmadan bilinmedik bir sebeple ayrılmıştı. Cory Barlog, geçtiğimiz sene itibariyle serinin yapımcısına geri dönüş yapmıştı.

Cory Barlog Yönetmenliğini yaptığı her seri efsane oldu zaten hikaye işleniş olarak. Heleki GOW II
    Ben çok ümitliyim yeni oyundan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cell_master kullanıcısına yanıt
    Evet ikide cidden çok iyi iş çıkarmıştı ama şu ilk oyunun Son Boss dövüşü gerçekten efsane bir andı
    Umarım 4. oyunda da böylesine etkileyici bir an yaşatırlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ps exp. Dururken neden twitter üzerinden duyuru yaptiklarina anlam veremiyorum. Açılışta son oyun olarak arkaya god of war yazip "evet gow yapiyoruz" deseler on numara olurdu. Inşallah bir yanlışlık yoktur bu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.N.Y -- 7 Aralık 2014; 10:16:53 >
  • Arkadaşlar hiç okuyanınız oldu mu bilmiyorum ama percy jackson serisi diye bir gençlik romanı serisi var yunan tanrılarıyla ilgili .Bundan sonrada aynı yazar olimpos kahramanları diye bir seri çıkarttı ve bu seride roma tanrılarıyla ilgili. Yazar iki mitolojiyi çok güzel birleştirmiş . Mesela zeus - jüpiter (gökyüzü) , poseidon-neptün (deniz) , hades-plüto(yeraltı), athena-minerva(bilgelik) , ares-mars (savaş) gibi gibi sizce nasıl olur aynı tanrıların birde roma kişiliği olduğu çıksa filan kratosla birde romada tanrıları kessek
  • GOW 1 ramake olur ama 2. oyun ramake olmamalı. Grafik olarak PS2 nin en iyi oyunlarından biriydi. GOW serisinin ara oyunları hep senaryo olarak kalitesiz oldu. Be sebeble ara oyun olmaması gerekir. 4 e güzel bir senaryo için yeterince zamanları vardı. Umarım 4 çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaşlar hiç okuyanınız oldu mu bilmiyorum ama percy jackson serisi diye bir gençlik romanı serisi var yunan tanrılarıyla ilgili .Bundan sonrada aynı yazar olimpos kahramanları diye bir seri çıkarttı ve bu seride roma tanrılarıyla ilgili. Yazar iki mitolojiyi çok güzel birleştirmiş . Mesela zeus - jüpiter (gökyüzü) , poseidon-neptün (deniz) , hades-plüto(yeraltı), athena-minerva(bilgelik) , ares-mars (savaş) gibi gibi sizce nasıl olur aynı tanrıların birde roma kişiliği olduğu çıksa filan kratosla birde romada tanrıları kessek

Bence hoş olmaz. Son kitabı okudun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaşlar hiç okuyanınız oldu mu bilmiyorum ama percy jackson serisi diye bir gençlik romanı serisi var yunan tanrılarıyla ilgili .Bundan sonrada aynı yazar olimpos kahramanları diye bir seri çıkarttı ve bu seride roma tanrılarıyla ilgili. Yazar iki mitolojiyi çok güzel birleştirmiş . Mesela zeus - jüpiter (gökyüzü) , poseidon-neptün (deniz) , hades-plüto(yeraltı), athena-minerva(bilgelik) , ares-mars (savaş) gibi gibi sizce nasıl olur aynı tanrıların birde roma kişiliği olduğu çıksa filan kratosla birde romada tanrıları kessek

Bence hoş olmaz. Son kitabı okudun mu?

Bana güzel olabilir gibi gelmişti en son olimpos kahramanları athenanın işareti (kitap 3) okudum ondan sonraki hadesin evinide(kitap 4) aldım ama daha okumak nasip olmadı.

• playstation experiace bugün de devam edecek gow 4 şansı hala varmı? siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bugüne saklamış olmasınlar,kapanışta bombayı patlatırlarmı?
  • God of War'ı Ps4 de görmek harika bir haber ama konu kısmında büyük bir soru işareti var. 3. oyundan sonra Kratos'un hikayesi devam etmemeli ve Ascension gibi yine geçmişe dönüp oyunu berbat etmemeliler. Nasıl bir konu seçecekler merak konusu.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.