|
Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (807. sayfa)
-
-
-
yön tuşlarıyla değişiyor oklar hocam basınca çıkmıyorsa bug falan oluşmuş olabilir -
Malesef değişmiyor hocam herşeyi denedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ps5’e ileride güncelleme gelme ihtimali var mı?
4k 60 fps’de bir kere daha oynamak istiyorum.
Merhaba hocam sorun devam ediyor mu?
-
Hocam oyunu bırakmıştım, birkaç gün sonra tekrar açtım sorun geçmişti, o gece bitirdim oyunu o gazla
Eski Kratos'u özleyen var mı
-
Tc Carson gibi kimse olamaz zaten.
Yeni adam adam akıllı bağırmiyor bile boy boy başka bir şey yok.
Ha onunda sesi çok kaliteli ama Carson'un tırnağı bile etmez benim gözümde 👍
Arkadaşlar, oyunun herhangi bir Zorluk Seviyesiyle bitirme Trophy'si var mı yada Ben Savaş Tanrısıyım zorluğunda bitirince herhangi bir ödül veriyor mu? Ayrıca oyunu Ben Savaş Tanrısıyım'ın bir alt seviye zorluğunda bitirdikten sonra NG+ a, Ben Savaş Tanrısıyım zorluğunda başlayabiliyor muyuz yoksa sadece bitirdiğimiz zorluk seviyesinde mi NG+ yapabiliyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 18 Aralık 2020; 15:18:27 > -
Zorlukla ilgili kupa yok fakat en zorda bitirdiğinde Kratos için bir kalkan veriyordu ödül olarak diye aklımda kalmış.
Platin kasacaksan en yüksek zorlukta başlamanı tavsiye etmem, Valkürler baya zorlayacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 18 Aralık 2020; 16:17:27 >
Teşekkür ederim hocam, o zaman Platin için Dengeli zorlukta oynayayım. NG+ ı da PS5'de oynarım artık. -
Aslında başlamışken direk ps5’te başlasan daha iyi edersin
Arkadaslar 17 tane diyar yirtigini mühürledim. Digerini bulmak icin diyar diyar gezmem mi gerekiyor yoksa kolay bir yolu var mi?
Yırtıkların yerlerine youtubedan bakabilirsin (realm tear olarak geçer) veya kendin dolaşarak da bulabilirsin, haritaya geldiğinde solda çıkan özet kısımda her diyarda kaç tane bulunduğu ve kaçını topladığını yazar.
Tesekkur ederim. En mantıklısı YouTube dan bakmak. -
Oyunu yarım bırakmıştım bu akşam en baştan yeniden başlayacağım. Platin almak amacındayım ama Valkyrieler korkutuyor beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 28 Aralık 2020; 15:50:28 > -
Hareketlerni ezberledikten sonra doğru skiller ile içlerinden geçiyorsun hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X